Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte,
prosím mám tady cestovatele, kteří si berou s sebou polštář do letadla?
Letím na 2 měsíce do Belgie a potřebuju uvolnit místo v kufru, jelikož je přes limit( vážně už jsem odebrala vše co šlo, drogerie je hold těžká 😅) Proto mě napadlo vzít si polštářek do kterého dám jakési oblečení ještě.
Nevím ale zda si můžu vzít polštářek do ruky aniž by to někdo řešil 🤷♀️
Děkuji za případné odpovědi 😊
Já bych si drogerii koupila na místě místo abych to vlekla letadlem. Kor při pobytu dva měsíce…
@nozu píše:
Já bych si drogerii koupila na místě místo abych to vlekla letadlem. Kor při pobytu dva měsíce…
Děkuju za názor, ale ptala jsem se vyloženě na polštářek. Samozřejmě že si budu kupovat drogerii tam, na 2 měsíce si zásobu vážně nebalim, ale do začátku, si svou drogerii musím vzít, 14 dní se nikde pomalu nedostanu ještě kor na vesnici 🤔
Tak takovy ten banan jsem si kdysi brala, a vidala jsem lidi na letisti s vlastnimi polstarky, ale je otazka, jak se k tomu postavi, pokud bude zjevne, ze to neni tak uplne polstar..i kdyz svetr by v tom mohl byt ne uplne napadny
A zalezi asi i s kym letis…co projde u velkych aerolinek nemusi treba u low-costu
Zalezi na letecke spolecnosti. Ted jsme leteli se Smartwings, obe deti mely polstarek v ruce a nikdo neresil. U Easy Jet pred par lety jsem musela nacpat kabelku do prirucniho kufriku protoze na palubu smelo jen jedno zavazadlo…
@Terka0103 píše:
Děkuju za názor, ale ptala jsem se vyloženě na polštářek. Samozřejmě že si budu kupovat drogerii tam, na 2 měsíce si zásobu vážně nebalim, ale do začátku, si svou drogerii musím vzít, 14 dní se nikde pomalu nedostanu ještě kor na vesnici 🤔
Tak jeste dalsi napad, na ktery jsi se neptala…kup si tuhy sampon, kondicioner a mydlo misto sprchace apod, taky muzes usetrit hmotnost ![]()
@beruska9 píše:
Tak takovy ten banan jsem si kdysi brala, a vidala jsem lidi na letisti s vlastnimi polstarky, ale je otazka, jak se k tomu postavi, pokud bude zjevne, ze to neni tak uplne polstar..i kdyz svetr by v tom mohl byt ne uplne napadnyA zalezi asi i s kym letis…co projde u velkych aerolinek nemusi treba u low-costu
Mám v plánu tam nacpat kabát a možná právě ten svetr 😁letím s Ryanair
@beruska9 píše:
Tak jeste dalsi napad, na ktery jsi se neptala…kup si tuhy sampon, kondicioner a mydlo misto sprchace apod, taky muzes usetrit hmotnost
Jako možnosti jsem určitě takové uvažovala ale mám speciální na skoro plesatou hlavu a ty tuhé nejsou 😅
@Terka0103 píše:
Mám v plánu tam nacpat kabát a možná právě ten svetr 😁letím s Ryanair
No to nebude malej polstarek ![]()
@Terka0103 píše:
20×20😅
A tam nacpes kabat a svetr? ![]()
Prirucni kufrik si na palubu neberes?
@veria píše:
A tam nacpes kabat a svetr?
Prirucni kufrik si na palubu neberes?
Kabát nebo svetr, blbě jsem to napsala 😁
@Amalthea píše:
Tak si připlať nadváhu a je to ne?
Je super že mi píšete co mám dělat ale otázka je snad jasná 😅
Ptala jsem se pouze na polštářek ne na to co mám/nemám brát, nebo připlatit za nadváhu 🤔 😅