Polštář na kojení

1966
24.2.06 09:57

Polštář na kojení

Ahoj mamky!

Chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti s polšářem na kojení-s takovým tím rohlíkem. Je to k něčemu? U prvního mimča jsem ho neměla a kojila jsem téměř výhradně vleže, protože mě jinak bolely záda. Nedělám si iluze, že by mě Tomík nechal s druhým mimčem 20minut ležet, tak jsem si říkala, že by ten polštář mohl pomoct.

Jen nechci vyhodit peníze za něco, co mi potom bude doma jen zabírat místo.

Díky za odpovědi!

Fifík+Tomík+fazolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
958
24.2.06 10:09

Ahojky,
tak já jsem polštář dost využila a nejen na kojení. Už v těhu jsem si jím v posteli podkládala nohy a různě se po něm válela, aby se mi lépe leželo!
Takže vřele doporučuji, ale mám molitanový, který je příliš trvrdý a neskladný, takže je asi lepší ten kuličkový. S tím molitanovým jsem občas manžela schazovala z postele :-)))

Tak dobrou volbu.....Kačula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RA
73
24.2.06 10:11

Těžko radit. Já osobně jsem si s polštářem neporadila - i když mě to v porodnici učili, prostě mi vadil, kus nadbýval, kus chyběl. Nezvykla jsem si na něj. Tak jsem ho podarovala švagrové a ta si jej nemůže vynachválit, bez něj ani ránu :P

Mi spíše vyhovoval klasický polštář nebo nahrnutá peřina :-)

Janka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
24.2.06 11:07

Mně ho koupili kolegové z práce a přes den na něm kojíme. Máme ten kuličkový a je příjemně tvrdý, Berča na něm krásně leží a neplave v něm a nesklouzává jako na různých polštářích, které jsem vyzkoušela. Jenom je trochu neskladný, je to fakt velkej rohlík. Dodávaj k němu ještě 2 sáčky kuliček na doplnění, kdyby byl potřeba ještě „přitvrdit“, dá se ještě naplnit víc. Takže můžu zatím jenom doporučit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
24.2.06 11:45

tak kojení bez něj bych asi skrz záda nepřežila- měla jsem od Tera bagu -kuličkový a opravdu narpsoto super:-))
Vřele doporučuji, miminku se v tom úžasně hoví, takže se dá používat, když se dá do podkovičky i na chvilkové spinkání:-)
Hezký sluníčkový den Hana a Lukášek:-)

PS_Pokud nechcete tolik investovat tak mrkněte na www.mimibazar.cz občas je tam maminky nabízejí.
S tím molitanových bych se nespokojila to už můžete rovnou kojit na polštáři- tak dopadla moje kamarádka, koupila obyčejný za 300,– Kč molitanový a pak ho ani nemohla používat a na tom mém se jí kojilo dobře, jenže už nechtěla investovat, takže pak opravdu používala přehnutý polštář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
24.2.06 11:51

http://www.dita.cz/Produkt.asp?…

…odtud ho mám já a přišel poštou za 2 dny. …a kojení s ním bylo naprosto supr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
24.2.06 12:23

já sice s kojením zkušenosti ještě bohužel nemám, ale polštář jsem vyráběla k tomuto účelu segře. Zdál se jí v obchodech dost drahý, pokud jste aspoň trošku zrušné švadlenky, nic na tom není - válec o délce 180 cm a průměru 20 - 25 cm - a náplň se dá koupit v textilní galanterii taková, jakou potřebujete. Určitě to vyjde levněji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
24.2.06 13:51

Taky jsem nad ním uvažovala, cena je dost vysoká. Vyzkoušela jsem obyč polštář( do dětské postýlky), a zůstala jsem u něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.06 14:10

Ahoj Fifiku,
ja jsem si koupila polstar asi v polovine tehotenstvi a nemohla jsem si ho uz v te dobe vynachvalit. Hlavne ke konci tehotenstvi mi pomal pri spani a bez nej jsem si to nedokazala prestavit. Mela jsem na jednom konci polozenou hlavu a druhy konec jsem zasunula mezi stehna a kolena :oops: ..parada! Pri kojeni je taky k nezaplaceni, je moc pohodlny. Ale rozhodne se vyplati koupit ten s kulickovou vyplni!!

Tak krasne kojeni preji
Hana a Denisek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
25.2.06 14:05

Děkuji moc za odpovědi!
Tak do toho teda půjdu, koupím určitě ten s kuličkama (zručná švadlenka bohužel nejsem :roll: ) a pořídím si ho co nejdřív. Když tak se na něm zatím může válet Tomík :wink: Moc dobře si pamatuju, jak jsem se podkládala peřinou, polštářema…tak asi je ten polštář přesně to, co budem potřebovat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
25.2.06 16:24

Ještě můžeš zkusit bazary, mně se teď podařilo koupit značkový polštář od Anity za 250 Kč v AAA-kočárcích. V obchodě jsem ho viděla za něco přes litr. Je výborný, zatím si s ním podkládám nohy, u prvního mimi jsem polštář zkoušela u kamarádky a moc se mi líbil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí