polyhydramnion

549
26.8.09 07:20

polyhydramnion

Ahoj tehulky a maminky.
Chtela jsem se vas zeptat, jestli nektere doktor diagnostikoval polyhydramnion ( velké množství plodové vody) na konci těhotenství (38tt) a jak vam to vysvetlil atd… Ja mam strasne nekomunikativni doktora, tak vubec nic nevim. Diky moc za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3471
27.8.09 11:54

Ahoj Smillo,

mě řekli, že mám hodně plodovky když mě příjímali do porodky kvůli přenášení. Byla jsem 41+2tt. Mimčo bylo velké, řekli mi kolem 4 kil. V podstatě mi toho taky moc neřekli, na vvolání porodu mi píchli v pondělí provokačku, druhý den mi Dr udělala Hamiltona a zase jsem dostala provokačku a povídala, že pokud neporodím, tak mi druhý den píchne vodu a porodíme. Samozřejmě jsem neporodila a když mi píchla vodu, bylo jí fakt dost. Porodila jsem na 2 hodiny, chlapeček je zdravý a žádné komplikace nebyly. Pak mi Dr povídala, že jak jsem měla hodně vody, tak se děloha nemohla pořádně stahovat a nemohl se mi rozjet porod.

U toho posledního těhu jsem gynDra pořád otravovala, jestli nemám moc vody, říkal, že ne ,no a na příjmu v porodce(opět 41+2tt) mi Mudra řekla, že mám taky víc vody,ale ne o tolik. A holčička je taky zdravá.

Neboj se, ono to bude v pořádku, jen ta váha miminka je docela vysoká(čtu pravidelně hysterické těhule :lol: :lol: , protože jsem taky hysterka byla :lol: ), ale s tím nic neuděláš. A taky ten odhad podle UTZ není přesný. Nelam si s tím hlavu a užívej si konec těhu. A přeji rychlý porod a krásné miminko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
30.8.09 19:26

Dekuju moc za utechu. Ja jsem byla pak jeste druhy den v nemocnici na kontrole, a doktorka rikala, ze to na hodne vody nevidi, ale zato na velky miminko jo. Ja jdu ted na kontrolu ve stredu ke svymu doktorovi, tak se na to zeptam jeste jeho. Kdbych porodila za dve hodinky, tak bych byla nejstastnejsi na svete. Treba tomu pak ta voda pomuze (to si delam marny nadeje vid?) Ale jeste jednou diky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí