Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky zítra jdu na gennet kvůli ultrazvuku. Zajímalo by mě, jestli sebou můžu vzít manžela a co tam budou zjišťovat a jestli si musím říct o sdělení zda-li je to holčička či chlapeček. Děkuji za odpověď Zuzka
Je to genetický screening, budou se kontrolovat orgány mimča, takže srdce, ledviny atd., také se zjišťují případné rozštěpové vady, no zkrátka zda je mimi zdravé.
Myslím, že manžela s sebou klidně mít můžeš, je to super podívaná na mimi, na dalším utz už bude moc velké, aby bylo vidět v kuse na jednom záběru.
Zjištění pohlaví mít nemusíš, jen to nahlaš dr, že nechceš vědět, případně může napsat na papírek a dát jen manželovi.
Přeju hezký zážitek a zdravé miminko
Zjišťovat budou to, co popisovala čičinka. O pohlaví jsem si v obou případech řekla a v obou případech si byli jistí, že je to holčička. Manžela vem s sebou, je to super podívaná, můj manžel z toho byl nadšený. V druhém těhu jsem s sebou měla i starší dcerku a nebyl to problém. V gennetu ti dokonce udělají krásné fotky, buď vytisknou nebo pošlou na email.
Držím palce,
R.
Holčiny moc děkuji… Doufám, že bude vše tak jak má…
Urcite manzu vem sebou,je to fakt hezke videt vse na super kvalitnim utz a navic se dozvite co budete mit. ![]()
Tak hodne stesti ![]()
My jsme taky byli spolu (já jsem ho tam chtěla teda hlavně kdyby náhodou bylo něco špatně
), všichni tam měli manžela, někteří i sourozence miminka
Když jsme pak šli do stejného „zařízení“ na 3D ultrazvuk, byli jsme náhodou hromadně ve Zlíně, takže kromě nás dvou tam byla moje mamka, můj brácha a jeho přítelkyně a bylo to úplně v pohodě - u nás mají velkou sedačku pro publikum
![]()
Ahojky holky. Děkuji za všechny odpovědi. Tomáš z ultrazvuku byl nadšenej. Miminko je zdravé ( ŤUK, ŤUK, ŤUK) a bude to PAVLÍČEK… ![]()