Ultrazvuk po 20 tt

23
25.8.09 19:49

Ultrazvuk po 20 tt

Ahojky holky zítra jdu na gennet kvůli ultrazvuku. Zajímalo by mě, jestli sebou můžu vzít manžela a co tam budou zjišťovat a jestli si musím říct o sdělení zda-li je to holčička či chlapeček. Děkuji za odpověď Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
25.8.09 20:02

Je to genetický screening, budou se kontrolovat orgány mimča, takže srdce, ledviny atd., také se zjišťují případné rozštěpové vady, no zkrátka zda je mimi zdravé.
Myslím, že manžela s sebou klidně mít můžeš, je to super podívaná na mimi, na dalším utz už bude moc velké, aby bylo vidět v kuse na jednom záběru.

Zjištění pohlaví mít nemusíš, jen to nahlaš dr, že nechceš vědět, případně může napsat na papírek a dát jen manželovi.

Přeju hezký zážitek a zdravé miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
25.8.09 20:10

Zjišťovat budou to, co popisovala čičinka. O pohlaví jsem si v obou případech řekla a v obou případech si byli jistí, že je to holčička. Manžela vem s sebou, je to super podívaná, můj manžel z toho byl nadšený. V druhém těhu jsem s sebou měla i starší dcerku a nebyl to problém. V gennetu ti dokonce udělají krásné fotky, buď vytisknou nebo pošlou na email.
Držím palce,
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.8.09 20:58

Děkuji...

Holčiny moc děkuji… Doufám, že bude vše tak jak má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
25.8.09 21:20

Urcite manzu vem sebou,je to fakt hezke videt vse na super kvalitnim utz a navic se dozvite co budete mit. :)

Tak hodne stesti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.8.09 21:24

My jsme taky byli spolu (já jsem ho tam chtěla teda hlavně kdyby náhodou bylo něco špatně :roll: ), všichni tam měli manžela, někteří i sourozence miminka :lol: Když jsme pak šli do stejného „zařízení“ na 3D ultrazvuk, byli jsme náhodou hromadně ve Zlíně, takže kromě nás dvou tam byla moje mamka, můj brácha a jeho přítelkyně a bylo to úplně v pohodě - u nás mají velkou sedačku pro publikum :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.8.09 12:24

Tak už víme... :o)

Ahojky holky. Děkuji za všechny odpovědi. Tomáš z ultrazvuku byl nadšenej. Miminko je zdravé ( ŤUK, ŤUK, ŤUK) a bude to PAVLÍČEK… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí