Průdušky a rýma v těhu

23
21.8.09 14:08

Průdušky a rýma v těhu

Ahojky holky potřebuju poradit. Myslela jsem si že mi začla nějaká alergie ale vyklubala se mi s toho rýma a pálení na průduškách… Prosím a jakoukoliv radu jak se toho co nejdříve zbavit… děkuji za všechny odpověďi. Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
21.8.09 17:17

Tak to tě lituju, já jsem teď krátce těhu a tohle je teď moje noční můra, bo se blíží podzim, starší dcera nastupuje do školky, tak bude asi veselo. :(
Jinak já beru i když nejsem těhu Sinupret prášky, na kašel a rýmu je to dobrý.
Taky si smíchám trochu normálního oleje a pár kapek eukaliptu a masírovat prsa, pak nahřát plínu a přiložit, já teda používám elektrickou dečku na prohřátí, docela to pomáhá, praktikuju i na dceři.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
21.8.09 17:58

mě vždy nejrychleji a nejvíc pomohla voda s trochou octa, dát vařit a inhalovat…na to nedám dopustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
21.8.09 18:17

Stará babská rada je silný kuřecí vývar (normálně jíst :) ). Celkem jsem to praktikovala, když jsem byla těhotná poprvé. Teď kuřecí nemůžu ani vidět, a to jsem před těhu jiné maso téměř nejedla..

Jinak jsem skoro všechno zaháněla Hedelixem, ale ten se už teď taky nedoporučuje. Tak asi jen Vincentka (sprej do nosu i krku podle potřeby).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.8.09 18:46

Ahojky...

Holčiny moc Vám děkuji. Dneska jsem si koupila Jitrocelový sirup a budu pokračovat ve vašich radách… Mooooc děkuji… Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
23.8.09 13:17

Ahojky,
taky jedna z těch babských rad - nakrájet a procukrovat cibuli, a pak po lžičkách jíst tu šťávu, co si pustí. Tak hodně zdaru při kurýrování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí