Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky potřebuju poradit. Myslela jsem si že mi začla nějaká alergie ale vyklubala se mi s toho rýma a pálení na průduškách… Prosím a jakoukoliv radu jak se toho co nejdříve zbavit… děkuji za všechny odpověďi. Zuzka
Tak to tě lituju, já jsem teď krátce těhu a tohle je teď moje noční můra, bo se blíží podzim, starší dcera nastupuje do školky, tak bude asi veselo. ![]()
Jinak já beru i když nejsem těhu Sinupret prášky, na kašel a rýmu je to dobrý.
Taky si smíchám trochu normálního oleje a pár kapek eukaliptu a masírovat prsa, pak nahřát plínu a přiložit, já teda používám elektrickou dečku na prohřátí, docela to pomáhá, praktikuju i na dceři.
Markéta
mě vždy nejrychleji a nejvíc pomohla voda s trochou octa, dát vařit a inhalovat…na to nedám dopustit
Stará babská rada je silný kuřecí vývar (normálně jíst
). Celkem jsem to praktikovala, když jsem byla těhotná poprvé. Teď kuřecí nemůžu ani vidět, a to jsem před těhu jiné maso téměř nejedla..
Jinak jsem skoro všechno zaháněla Hedelixem, ale ten se už teď taky nedoporučuje. Tak asi jen Vincentka (sprej do nosu i krku podle potřeby).
Holčiny moc Vám děkuji. Dneska jsem si koupila Jitrocelový sirup a budu pokračovat ve vašich radách… Mooooc děkuji… Zuzka
Ahojky,
taky jedna z těch babských rad - nakrájet a procukrovat cibuli, a pak po lžičkách jíst tu šťávu, co si pustí. Tak hodně zdaru při kurýrování.