Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s Lymphomyosytem u dětí.Chodíme s malou k homeopatce,byla před měsícem nemocná měla dvoje antibiotika a po dobrání byla strašně zahleněná tak nám doporučila Lymphomyosot 3× denně 10 kapek a nějaký sprey do nosu,zdálo se mně,že to zabralo a dneska se malá probudila zase zahleněná
Jsem už z toho neštastná a nevím jestli mám těm homeopatikům věřit.Kdyby měl někdo nějakou radu co na neustálé zahlenění tak sem s ní ![]()
Ahoj, tak naše dcera brala Lymphomyosot tři měsíce na doporučení doktorky. Dcera ho brala, protože měla pořád dokola rýmy, měla pořád pocit ucpaného nosu. U nás je ale problém s nosníma mandlema
Řekla bych, že u nás to zabralo, přestala věčně posmrkovat
Brala taky 3 krát denně 10kapek. Moc jsem neporadila, jen naše zkušenost s těmito kapkami
Jana
Pokud je dcera zahleněná, tak je to asi problém, který nevyřeší ten L…, ten je možná vhodní pro akutní řešení problému, ale pokud to dcera má již několik měsíců, tak je to asi počínající chronický stav. Dává vám nějakou konstituční léčbu ?? Pokud to zahlenění trvá, tak je asi chyba v léčbě nebo překážka. Dost často je to důsledek očkování na imunitu, tzv. postvakcinační syndrom. Léčit to lze, ale ne každý homeopat k tomu tak přistupuje a praktikuje. Pokud máš pocit, že to nezabírá, tak to vy:,–(, zeptej se homeopata, kde je problém. Vzhledem k tomu, že je léto, kdy děti většinou nejsou tak často zahleněné, tak to neber na lehkou váhu, jelikož na podzim to bude asi horší. Jinak homeopatika fungují, ale nepodaří se najít ten správný lék hned na poprvé.
Děkuji za odpovědi dceři jsou 3 roky a do 2 let byla zdravá až na nějakou tu rýmuOd těch 2 let trpí na záněty nosohltanu na podzim lonského roku měla antibiotika potom to bylo dobrý akorát jednou měla rýmu a na začátku července onemocněla zase nosohltan dostala Ospen po 10 dnech když nezabíral Ospen tak dostala Augmentin píchali ji i ucho a od té doby se to táhne.Tak jsme navštívily homeopatku chodíme k ní necelý rok tak právě doporučila Lymphomyosot na odhlenění a sprej do nosu a jednou týdně Pulsatilu,2 týdny to bylo dobrý a dneska v noci zadní rýma,ale teplotu zatím nemá.Tak jsem volala homeopatce jenomže je na dovolené,tak mě nemůže poradit:omlouvám se za román
Tak jsem si říkala,že by mě někdo třeba poradil tady.Na diskusi o lymphomyosotu jsem vyčetla že když je akutní stav tak dávat po 15 minutách 2 hodiny tak jsem to zkusila tak doufám že jsem to nejak nepokazila
Uvidíme zítra kdyžtak navštívíme dr.ale mám strach z dalších antibiotik
nepřihlášená lula
Jednou týdně Pulsatillu, není asi nejlepší konstituční léčba, ale připadá mi to jako léčení potíží nosohltanu, což dlouhodobě nebude mít valný učinek. Jsem homeopat, pokud bys potřebovala nějak poradit, tak mi napiš zprávu, ať to tady neřešíme.
Má 5 letá dcera trpela častými nachlazeními a dýchacími problémy, kašlala. Měla zvětšenou nosní mandli, trpěla na zahlenění nosohltanu. Vydržela tak cca 10 dní ve školce a už něco chytla.
Zkusila jsem Broncho-vaxom, k tomu Lymphomyosot - 3× denně 10 kapek nalačno, 30 min před jídlem nebo 1 hod po jídle. Zároveň 1×denně hlívu ústřičnou.
Lymphomyosot se bere do využívání, pak 14 dni pauza a znovu. Takto by se měla využívat 3 balení.
Momentálně dobírá 3 balení Lymphomyosotu a nachlazená byla jen 1 x! Nadále ale užívá Aerius sirup proti alergii.
Mohu potvrdit, že tato kombinace zabrala!
A to jsem zkoušela i jinou homeopatii, výtažky z květů. Ale až tato kombinace se osvědčila !! Doporučuji všem. Nejsou to žádné chemické léky. Držím pěsti, ať zabere i dalším dětem.
Ahoj, taky bych ráda přispěla do diskuze…Ty příznaky co popisuješ má můj 3 letý synek každý rok na jaře ( neustále zahlenění, v noci kašel-nedalo se spát ), jinak celý rok je zdravý jako řípa…A zjistili mu alergii na břízu a olši..+ zvětšená nosní mandle, která musí ven..Dostali jsme Ecobac a Ecosal na inhalaci a taky sirup Aerius proti alergii. A musím říct, že mu to krásně zabralo a konečne se můžeme vyspat ![]()
Na kapky Lymphomyosot nedám dopustit. Dostaly mě z dlouholetých tak 4× ročně opakovaných zánětů průdušek. na nic jiného jsem netrpěla.
Kapky je dobré brát i jako prevenci tak jednou za dva roky 20kapek do vody před jídlem dvakrát denně.
![]()
Ahojky,tak jsme na tom dosti podobně
Máme tři a půl letou holčičku a už druhou zimu má neustálé rýmy a hlavně noční kašlání!!!!Je to šílené!!!Loni brala snad celou zimu na střídačku Sinecod,Tussin,bronchypred a sinupred,hedelix a bůhvíco ještě!!!Vždycky byla od kašlání třeba týden pauza a pak nanovo
Pak jsme vyměnili doktora a máme právě Lymphomyosot,tak jsem zvědavá!!!Máme ho pár dní,jsem zvědavá…doufám,že nebudeme muset na trhání mandlí!!!!Myslíte,že jí mám k tomu ještě něco dávat???
Oživuji diskuzi:Ahojte chtěla bych se zeptat zda vám některe tyto kapky pomohly u dětí my mame zvětšenou mandly u dcery 5 a na trhani se nam nechce zajima mě hlavně po čase jestli jste musely na trhani nebo to tyto kapky opravdu zlepšily moc děkuji za odpověd
Synovi pomohly. taky v 5 letech zvetseny mandle, blbe spal a dychal, nastesti bez nemoci. a po uziti 3 baleni s 14 dni pauzou dobry a na trhani nesel
pokud si z brna mam tip na orl homeopatku
Jo a jeste pomohlo ze vyrostl. to me rekl i klasickej orl mudr ze muze pomoct kdyz vyroste
No my mame taky problém jenom chrapaní a dychaní to dychá jenom pusou na orl nam říkal dr. že tak velkou mandli nemá na trhaní jenže je mi jí líto jak dýchá jak psíček. Naše paní doktorka nám právě doporučila tyto kapky a taky říkala že s toho vyroste jenže neřikala kdy? Tak doufam že zaberou a jsem z Jeseniku
Tak smele do nich. uvidis. mam pocit ze zmena byla videt uz po cca 3 tydnech nevim presne je to uz vic nez rok. lip spal dychal nosem a nechrapal tolik
A prosím tě ted je teda na tom jak už dýcha volně a nechrápe? a slyšel normalně? U nás nikdo neví zda malá slyší nebo nedoslýchá ja si teda myslim že to na nas hraje i kdy je to to tak 50 na 50 a ja uz nevím trhat opravdu nechci hned zajdu si koupit lym. a budu mu věřit