Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
rekla bych ze je to zcela a uplne jenom na tobe jak se rozhodnes
nekdo v tehu radej nedela nic…nekdo je aktivni…zalezi taky jakyho mas ridice a kde jezdite…jestli je to nejakej „hormonek“ tak bych to taky vynechala, nebo jezdis sama to bych asi jezdila dal ale nejak nedivocila…jinak riziko je dnes vsude at jedes na kole v aute nebo na motorce, vicemene muzes upadnout i kdyz jdes pesky.....hlavne az budes mit pupek tak se na motorku uz nevlezes ![]()
Já na motorce jezdím, ale nejsem těhu.
Myslím, že pokud jedete s rozumem, tak je to v pohodě. Samo, že v 9 měsíci bych už nejela. Ale do toho 3 měsíce klidně.
Tak šťastné kilometry… ![]()
Můj manžel je vášnivý motorkář a na motorce jezdíme dost, ale v těhotenství jsem na ni nesedla. A to nejsem z těch, co v té době byly úzkostlivé … ještě v pátém měsíci jsem byla na lyžích.
Někde jsem si tenkrát našla, že motorka není vhodná kvůli vysokým vibracím při jízdě.
ber to jak se cítíš ty sama
a pokud jsi to probrala i dr., není co řešit
co máte za motorku?
Jezdila jsem jako batoh ještě někdy v pátém měsíci. A jak tu někdo psal o těch otřesech - no jako sorry, ale na motorce byli určitě menší než třeba v autě cestou po dálnici do Brna ![]()
A o bouračce jsem vůbec nepřemýšlela. To bych nemohla jet nikam autem a snad ani bych nemohla z baráku, aby se mi něco nestalo ![]()
Ahoj, když jsem čekala první, tak jsem jela snad ještě měsíc před porodem, no ale celá rodina šílela. Popravdě, co mám děti, tak už se na to dívám jinak, v druhém těhu jsem na to nesedla ani náhodou a s manželem, jen když „musím“, aby měl radost:)
(nejezdí jak šílence, on se jen kochá), ale stejně.
Akorát to bylo naprd, přišlo mi, že Vítek v břichu při tom řevu motru vždy začal děsně kopat a hlavně bylo blbé, že každých 20 minut musel manžel někde stavět, abych se mohla vyčůrat…:) ![]()
Manza si poridil motku, kdyz jsem byla v cca 8mesici. Takze jsem si to chtela taky zkusit
Nastesti jsem se na „ledvinku“ vesla i s briskem. Jeli jsme jen parkrat a kousek.
Vybirali jsme trasy bez velkych der a s rychlosti to taky nebylo prehnane ![]()
Hodne zalezi na Tobe a jestli mas tehu v poradku.
Preji hodne stastnych kilometru!!! ![]()
já teda neměla motorku, ale skútr, ale věděla sem, že až budu těhotná, tak na něm jezdit nebudu (jezdila sem jako prase a navíc v praze). no skútr sem rozflákala ještě před otěhotněním a opravit už sem ho nenechala… asi sem nechtěla, aby na něm jezdil manžel, protože bych se zbláznila strachy ![]()
můžeš jezdit sebeohleduplněji, ale přehlídne tě děda s dioptriema a je konec. na motorce je člověk přece jen takovej křehoučkej, nechráněnej…
Miriamm píše:
MAVA: Máme Hondu,kde 240 km/hod není problém,ale tak jsou i rychlejší,třeba 300 km/hod,ale myslím, že i kdyby jsme měli ještě tu rychlejší,určitě bych chtěla jezdit taky,jsem nezmar
Máme silnější motorku, ale to není o tom kolik ta motorka udělá, ale o tom kdo na ní sedí. Úplně šílím, když vidím ty mlaďochy, co si na motorce dokazují, že zabít se je tak jednoduché
Doprčic když si chtějí zkusit, kolik ta motorka udělá, tak ať si to zkusí na letišti nebo na okruhu a né na silnici.
Naštěstí můj chlap i já máme už rozum a jezdíme hlavou. Jasně, vždycky může přiletět nějakej magor a člověk to má spočítaný. Ale to by nesměl chodit podél silnice, po chodníku,…
…
Příspěvek upraven 24.10.14 v 07:37