Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky potřebuji radu kolik hcg jste kdo měl 27dc nebo 13 dní od ovulace.Já mám dneska 126 jednotek.U kluka jsem měla 12 dní od ovu jen 31 jednotek,tak mě to malinko vyděsilo,že to vypadá na dvojčata ![]()
Byla jsem na testech 15 dní po ovulaci a myslím že hodnota byla něco kolem 200.Bylo tam jen jedno ![]()
ja byla na krev 32DC 16 dni po ovu a mela sem 406 a mimco jen jedno ![]()
no teeeda
a tu ovu víš na 100% kdy byla?tak asi nic nevysleduji a nezbyde než čekat na utz
Já jí vím na 100% protože byla tak silná, až mi špatně bylo a dělala jsem si srandu, že z toho budou snad dvojčata
Podle mě tímhle nic nepoznáš, počkej na ultrazvuk a gratuluji k miminku ať je vše, jak má být ![]()
Tak ja mela 31dni od ovulace 16540 a s hruzou cekam do stredy,co se z toho vyklube ![]()
Podle hCG se vícečetné těhotenství poznat prý jednoznačně nedá, vydrž do UZ. Já jsem dělala test skoro týden před vynecháním MS a byly tam jednoznačné //, tak mě taky napadla dvojčata, ale podle UZ i v 13.tt je tam jedno..
Tracy, já jsem měla 29 den od PM hcg 638 a je tam taky jen jedno:-)
Amynko,
tak teď jsi mě vyděsila mě bylo při ovu taky děsně blbě, teplota mi lítala, zimnici jsem měla…no uvidíme 1.9. teda ve mě to hlodá, v rodině jsou dvojčata …
Ahoj,
já jsem dnes 5+6tt cca 42 den od poslední menstruace a HCG je 14.000. Taky si říkám, jestli tam nebudou dvě. Navíc mi na pravém vaječníku našli dvě žlutá tělíska. Ale v děloze je zatím vidět jen jedno pidimimi. Tak musíme čekat. Ležím na Bulovce na pozorování, zda náhodou není jedno v děloze a jedno mimo…