Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj čekáme miminko a uvažujem o jménu Tobiáš příjmení Janíček,hodí se to k sobě??Nebo je to moc ušišlané??
V porodnici jsem byla s maminkou, která měla Tobiáška Jelínka. Takže celkem podobná varianta. Nemyslím, že by na jméně bylo něco rušivého.
My máme ještě víc ušišlanou variantu - v příjmění máme totiž „š“ taky, takže myslím, že s vaším příjměním je to v pohodě ![]()
Ahoj,
je to dobrá kombinace, ségra má taky Tobiáška a je to pěkné jméno ![]()
Tobiáš je moc hezký jméno. My máme Šimonka a v příjmení 2 háčky ![]()
Mě se to taky líbí, jde to k sobě ![]()
A kdyžtak můžeš dát Tobias a říkat mu normálně Tobiášku ![]()
Jé Anonymní, sousedi mají Tobiáška Jelínka.................. náhoda jak prase, ale neleželas v Mostecké porodnici?
Ovšem sousedy bych za vzor nedávala. jejich starší dítko je Sandra Jelínková:-) A to mi zní trochu zvláštně. necméně každého věc. Samosebou. Ale Tobiášek je fakt krásný jméno. Jen myslím, že jich je teď hodně.
My máme Jonáše - a těch se rojí taky čím dál tím víc. Na každym rohu se volá po Jonášovi:-)
blanz píše:
A co Jakub a Daniel??
Tobiáš Janíček není špatné, ale Daniel Janíček se mí líbí víc, Jakub Janíček mi zní divně…
![]()
Aladino. Ano , ano. Byly jsme spolu na pokoji. Její starší dceru Sandru jsem také na návštěvách viděla. Bohužel jsme se od té doby pořádně neviděli a nepopovídali. Jinak má první dcera se jmenuje Eliška Janoušková - takže taky takové šišli mišli.. ale nikdo to neřešil.
…sousedko Pokorná!!!!!!!!
Když jste tak chytrá měla byste si uvědomit ,že ty Vaše řeči čte více lidí, taky o Vás nezveřejňuju osobní informace! Pro Vaši informaci můj brácha je Tobias. A taky se mi Vaše jméno nelíbí
… já příležitost si ho vybrat neměla .. nebo Vy snad jo?! ![]()
18-ti leté dítko píše:…sousedko Pokorná!!!!!!!!
Když jste tak chytrá měla byste si uvědomit ,že ty Vaše řeči čte více lidí, taky o Vás nezveřejňuju osobní informace! Pro Vaši informaci můj brácha je Tobias. A taky se mi Vaše jméno nelíbí
… já příležitost si ho vybrat neměla .. nebo Vy snad jo?!
Anonymni píše:
Aladino. Ano , ano. Byly jsme spolu na pokoji. Její starší dceru Sandru jsem také na návštěvách viděla. Bohužel jsme se od té doby pořádně neviděli a nepopovídali. Jinak má první dcera se jmenuje Eliška Janoušková - takže taky takové šišli mišli.. ale nikdo to neřešil.
Můj přítel dřív nechtěl slyšet o jiném jménu než po něm Ládík..Ale ted když jsem mu řekla,že Tobiáš Setnička je strašně roztomilé,takové ušišlané to končíci š a začínajíci s …Že se to holkam bude líbít .. Jaký máte názor vy–Tobiáš Setnička? ![]()