Tobiáš

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
55
15.8.09 09:02

Tobiáš

Ahoj čekáme miminko a uvažujem o jménu Tobiáš příjmení Janíček,hodí se to k sobě??Nebo je to moc ušišlané??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
15.8.09 09:13

V porodnici jsem byla s maminkou, která měla Tobiáška Jelínka. Takže celkem podobná varianta. Nemyslím, že by na jméně bylo něco rušivého.

• Citovat
  • Upravit
644
15.8.09 09:46

Já myslím, že je to dobrý :wink:

Tobiáš je nádherný jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
15.8.09 09:51

My máme ještě víc ušišlanou variantu - v příjmění máme totiž „š“ taky, takže myslím, že s vaším příjměním je to v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
15.8.09 09:52

Ahoj,

je to dobrá kombinace, ségra má taky Tobiáška a je to pěkné jméno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
15.8.09 11:04

Tobiáš je moc hezký jméno. My máme Šimonka a v příjmení 2 háčky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
15.8.09 11:20

Mě se to taky líbí, jde to k sobě :wink:
A kdyžtak můžeš dát Tobias a říkat mu normálně Tobiášku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
15.8.09 12:07

Jé Anonymní, sousedi mají Tobiáška Jelínka.................. náhoda jak prase, ale neleželas v Mostecké porodnici? :-) Ovšem sousedy bych za vzor nedávala. jejich starší dítko je Sandra Jelínková:-) A to mi zní trochu zvláštně. necméně každého věc. Samosebou. Ale Tobiášek je fakt krásný jméno. Jen myslím, že jich je teď hodně.

My máme Jonáše - a těch se rojí taky čím dál tím víc. Na každym rohu se volá po Jonášovi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
15.8.09 12:32

A co Jakub a Daniel??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
15.8.09 12:58
blanz píše:
A co Jakub a Daniel??

Tobiáš Janíček není špatné, ale Daniel Janíček se mí líbí víc, Jakub Janíček mi zní divně… :wink: :wink: :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.8.09 13:17

Aladino. Ano , ano. Byly jsme spolu na pokoji. Její starší dceru Sandru jsem také na návštěvách viděla. Bohužel jsme se od té doby pořádně neviděli a nepopovídali. Jinak má první dcera se jmenuje Eliška Janoušková - takže taky takové šišli mišli.. ale nikdo to neřešil.

• Citovat
  • Upravit
18-ti leté dítko
29.7.10 14:10

:roll: …sousedko Pokorná!!!!!!!! :roll:Když jste tak chytrá měla byste si uvědomit ,že ty Vaše řeči čte více lidí, taky o Vás nezveřejňuju osobní informace! Pro Vaši informaci můj brácha je Tobias. A taky se mi Vaše jméno nelíbí :mrgreen: … já příležitost si ho vybrat neměla .. nebo Vy snad jo?! :lol:

• Citovat
  • Upravit
18-ti leté dítko
29.7.10 14:12
18-ti leté dítko píše: :roll: …sousedko Pokorná!!!!!!!! :roll:Když jste tak chytrá měla byste si uvědomit ,že ty Vaše řeči čte více lidí, taky o Vás nezveřejňuju osobní informace! Pro Vaši informaci můj brácha je Tobias. A taky se mi Vaše jméno nelíbí :mrgreen: … já příležitost si ho vybrat neměla .. nebo Vy snad jo?! :lol:
Anonymni píše:
Aladino. Ano , ano. Byly jsme spolu na pokoji. Její starší dceru Sandru jsem také na návštěvách viděla. Bohužel jsme se od té doby pořádně neviděli a nepopovídali. Jinak má první dcera se jmenuje Eliška Janoušková - takže taky takové šišli mišli.. ale nikdo to neřešil.
  • Citovat
  • Upravit
Niky7
29.7.10 15:11

holky a tobiáš slaví na Marii ze? Aspon jsem to tak cetla…

• Citovat
  • Upravit
42
15.10.11 13:59

Můj přítel dřív nechtěl slyšet o jiném jménu než po něm Ládík..Ale ted když jsem mu řekla,že Tobiáš Setnička je strašně roztomilé,takové ušišlané to končíci š a začínajíci s …Že se to holkam bude líbít .. Jaký máte názor vy–Tobiáš Setnička? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí