Růst miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
168
14.8.09 15:58

Růst miminka

Tak jsem dnes absolvovala amnio na genetice v Brně. Musím říct, že strach byl prakticky zbytečný. Ta injekce po zákroku bolela asi víc než samotné provedení. Teď už jen počkat na výsledky :? Ale mám další dotaz,kterým mě opět vyděsili. Doktoři se prostě nemůžou shodnout na termínu porodu,tudíž pořád nevím v kolikátém týdnu vlastně přesně jsem.
Jeden říká 3.ledna, další 9. ledna a další zase 16.ledna 8O
No a paní doktora přii UTZ říkala,že mimi má trošku větší hlavičku než končetiny,takže tam pojedu 31.srpna aby mi udělali velký UTZ a prý se uvidí jestli se to srovná, nebo ne. Prý se to špatně v tomto období měří a ještě když vlastně nevíme přesný týden :roll:
Zase mě postrašila s genetickou vadou růstu kostí nebo co.
Máte někdo zkušennost? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3136
14.8.09 17:11

ahojky…
já jsem poprvé taky amnio podstoupila a nejhnusnější bylo pro mě to „odebírání“ :? …každopádně ti držím pěsti k dobrýmu výsledku!!!
a co se velikosti hlavičky týká - mě se termín taky pořád posunuje - a teď na posledním vyšetření (v úterý) mi dr taky říkal, že hlavička je o týden větší…

ale nic si z toho nedělej - buď se to srovná nebo budeš mít „macíka“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.8.09 17:54

Tak macík by mi nevadil, ale spíš mě vyděsilo to s tou poruchou kostí.
Chjo. Doktoři jsou od toho aby řekli vše, ale samá špatná zpráva. To je hrozný. :(
Jinak děkuji :) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
14.8.09 18:50

Hele, nenech se od nich děsit. Oni jen tak něco plácnou a těhulka pak z toho 14 dní šílí… Několik termínů má snad každej, je to normálka. Určitě to bude dobrý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
14.8.09 19:41

Snad jo. Teď mi volali z genetiky, že amnio dopadlo dobře,takže předběžně ufuf a klidnější spánek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
14.8.09 20:48

loverose , mě když upravovali tp dle utz, tak mi dr říkal, že utz, které se dělají v 2. a 3, trimestru nemají o tp žádnou vypovídající hodnotu, protože se už začínají projevovat vrozené dispozice, ála někdo je ranař, někdo houžvička, někdo má pořádnou kebuli, někdo má hlavičku jak pecičku.

Takže myslím, že drři tě naprosto zbytečně a neoprávněně straší :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
15.8.09 08:19

Co já vím, tak nejpřesnější, co se určení stáří těhotenství týká, je UZ mezi 8. a 12.týdnem. Do té doby totiž všechna miminka rostou jakžtakž stejně. Pak už se to může lišit, takže další UZ by už neměli termíny posouvat, ale spíše vystihují, jak je miminko velké, ne staré. Tak ať je všechno v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí