POHYBY

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
12.8.09 19:25

POHYBY

Ahojda holky, chtěla bych se zeptat. Jsem dnes 19+0 a ještě necítím pohyby je to normální?? Díky za odpověď Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
12.8.09 19:28

Určitě je to normální. Zvlášť pokud čekáš první dítě. Já první pohyb ucítila právě v 19+0, ale dost jsem se pozorovala a nebyla si jistá, jestli je to ono. Uvádí se, že kolem 20.týdne..

• Citovat
  • Upravit
154
12.8.09 19:33

udává se 20.tt, dřív je to většinou u vícerodiček.. určitě budď v klidu, ještě tě nakope :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.8.09 19:39

děkuji

Holky moc děkuji… :lol: Už se těším až to bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
12.8.09 20:31

Ahoj, vůbec se neboj, já mimi taky cítila až po 20 týdnu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
12.8.09 21:59

ja cítila první kopnutí až ve dvacátém týdnu. a jeste pár týdnu mrmlovi trvalo, nez mne začal víc okopávat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
12.8.09 22:08

ahoj, buď v klidu, malej byl lenoch a já cítila první pohyby až ve 24. týdnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
12.8.09 22:19

Ahojky, nedělej si vůbec starosti :lol: Já dcerku cítila už na 18.týdnu a prý u druhého těhotenství je to dřív, tak jsem už pak taky byla trošku vystreslá a nakonec se druhé mimi začalo ozývat až na 22.týdnu! Asi je línější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.8.09 08:30

Holky muzu se zeptat jak jste na tom s tehu briskama??? Ja jsem dneska 20+2 a brisko zatim vubec zadne - uz mam z toho divny pocit ze porad neroste. Nemate nektera podobou zkusenost?? Je pravda ze jsem dost vysoka mam 183 cm tak se trosku uklidnuji tim ze mimi tam ma zatim dost mista, myslite ze by to tak mohlo byt?? Jinak pohyby - zda se mi ze je obcas citim takovy zvlastni pocit zduchnuti (nebo trhnuti v brisku) myslite ze je to ono?? Diky ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
13.8.09 08:59

Newiku, jsem na tom úplně stejně jako Ty. Teda byla jsem.
Ted jsem v 29.tt a konečně už to na mně jde vidět.
Pokud jsem si dala normální sportovní triko (ani volné ani upnuté) nikdo to na mně do cca 27.tt nepoznal. Bylo mi to líto. Spíš jsem vypadala jako přejezená. Na minulé kontrole už se i paní doktorka ptala, kde to mimčo mám. Ale dle UTZ je vše, jak má být.
Ted se mi bříško vylouplo během jednoho týdne a snad už se to nezastaví.
Je hodně holek, které mi záviděly, ale já jsem se naopak na těhotenství právě na bříško těšila.
Jsem nižší než Ty (cca o 10 cm) a prej tam prostě má mimčo dost místa. Taky záleží na plodovce a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
13.8.09 12:51

Newíku

U každého je to individuální… Na mě to vidět je už od 18 tt ale jen proto že jsem hodně jedla a taky jsem dost přibrala… Neboj za chvíli to začne a pak možná ještě budeš vzpomínat jak si ještě neměla bříško a mohla ses v klidu vyspinkat… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
13.8.09 12:55

ahoj, normální to určitě je.Já v prvním těhu cítila v 19+4, teď ve druhém 18+1.Ale u druhého je to prý dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
13.8.09 13:10

První pohyby tak 20tt. Bylo to jak silnější větry :oops: :lol:
newik: Klid, tohle jsem já ve 24tt 

Pořád jsem naříkala že nic a teď už je ze mě kulička, tak neboj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek