AMNIO - můžu jíst, pít?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
168
11.8.09 13:27

AMNIO - můžu jíst, pít?

Ahojky,
v pátek jedu do Brna na genetiku. Budou mi delat amnio,tak jsem se chtěla zeptat jestli můžu být najezená, nebo jestli musím byt na lačno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
11.8.09 13:29

v klidu se najez, teda aspoň mě dělali amnio odpo, to bych do té doby padla hlady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
11.8.09 14:21

Ahoj,

jíst můžeš, ale za sebe můžu říct, že jsem byla celkem ráda, že jsem nejedla. Bylo mi pak na omdlení a trochu nevolno, ale tím tě nestraším jen píšu co se může, ale nemusí dít. Samozřejmě záleží jestli jdeš ráno nebo odpoledne. Já jsem byla pokaždé ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
11.8.09 15:51

mně nikdo žádná omezení nedával a stejně by se těžko dodržovala, jelikož jsem ještě v té době měla silné nevolnosti a musela jsem jíst často… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
11.8.09 16:15

Zalezi na tobe,ja jsem pred amniem jedla i pila,do dvanacti bych bez piti urcite nevydrzela :) a nic me pak nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
11.8.09 18:28

No, já jsem šla na AMNIO v sedm ráno a řekli mi od půlnoci nic nejíst a nic nepít. Pak už jsem mohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
12.8.09 13:04

Já jsem se taky normálně najedla a pila jsem ještě chvíli před amnio. Až pak jsem se dočetla v těch papírech, kde podepisuješ, že souhlasíš se zákrokem a víš o rizicích, že jsme si měla dát jen lehké jídlo ráno…
No asi je to jedno, když nejsi nacpaná k prasknutí těsně před zákrokem:-)
Ale myslím, že stejně většina maminek moc nejí, protože jsou nervózní :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.8.09 12:40

Já se dočetla nejíst, nepít. Opak je pravdou. Klidně se najez a napij. Já to neudělala a pěkně jsem se jim tam složila! Hlady mi bylo špatně už před zákrokem, ten mě pak dorazil :-))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky