Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
v pátek jedu do Brna na genetiku. Budou mi delat amnio,tak jsem se chtěla zeptat jestli můžu být najezená, nebo jestli musím byt na lačno?
v klidu se najez, teda aspoň mě dělali amnio odpo, to bych do té doby padla hlady…
Ahoj,
jíst můžeš, ale za sebe můžu říct, že jsem byla celkem ráda, že jsem nejedla. Bylo mi pak na omdlení a trochu nevolno, ale tím tě nestraším jen píšu co se může, ale nemusí dít. Samozřejmě záleží jestli jdeš ráno nebo odpoledne. Já jsem byla pokaždé ráno.
mně nikdo žádná omezení nedával a stejně by se těžko dodržovala, jelikož jsem ještě v té době měla silné nevolnosti a musela jsem jíst často… ![]()
Zalezi na tobe,ja jsem pred amniem jedla i pila,do dvanacti bych bez piti urcite nevydrzela
a nic me pak nebylo
No, já jsem šla na AMNIO v sedm ráno a řekli mi od půlnoci nic nejíst a nic nepít. Pak už jsem mohla.
Já jsem se taky normálně najedla a pila jsem ještě chvíli před amnio. Až pak jsem se dočetla v těch papírech, kde podepisuješ, že souhlasíš se zákrokem a víš o rizicích, že jsme si měla dát jen lehké jídlo ráno…
No asi je to jedno, když nejsi nacpaná k prasknutí těsně před zákrokem:-)
Ale myslím, že stejně většina maminek moc nejí, protože jsou nervózní ![]()
Já se dočetla nejíst, nepít. Opak je pravdou. Klidně se najez a napij. Já to neudělala a pěkně jsem se jim tam složila! Hlady mi bylo špatně už před zákrokem, ten mě pak dorazil ![]()