Lymphomyosot

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2147
27.6.14 20:35

Ted uz uplne v pohode. je mu 6. a taky blbe slysel a i proto blbe mluvil. se zhorsil blbe vyslovoval sykavky. vse se vratilo samo do normalu jak zacal lip dychat a tim i spat a slyset.

taky sem si myslela ze me schvalne neposloucha ale vazne neslysel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
26.4.15 12:32

Chtěla bych se prosím zeptat, zda tyto kapky muze i 10 měsíční dítě, popř. jaké je dávkování. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
28.4.15 15:42
@evulkanov píše:
Chtěla bych se prosím zeptat, zda tyto kapky muze i 10 měsíční dítě, popř. jaké je dávkování. Diky

Jak tak koukam, nikdo nam nechce poradit :-( Ja mam teda 3,5 leteho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
28.4.15 16:29

@AniNevim no,škoda. Nemám se koho jiného na to zeptat a dceři stále teče z nosu:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
28.4.15 22:05

@evulkanov dnes odpoledne jsem to riskla a koupila ho. Zkusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.5.15 12:11

Lymphomyosot

Ahojte, chcela by som sa spýtať či je možné užívať Lymphomyosot j ked mame isť za 6 dní na alergologické vyšetrenie. nebudeme mat skreslené výsledky u alergologa ak budeme užívať Lymphomyosot??? dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.16 23:37

Me ho homeopatka doporucila pro syna 3,5 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
12.1.16 18:33

@noangel Ahoj, je to tu sice už dlouho, ale psala jsi o nějaké dobré ORL homeopatce z Brna. Která to je? pokud ještě ano :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
28.9.16 07:02

@AniNevim Ahoj, po dlouhé době - zabraly ty kapky, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.10.16 10:15

@evulkanov Ahojky, nedokazu odpovedet - nedokazali jsme dodrzet pravidelnost kury a nedobrali do konce. Letos na jare mel na vysetreni mandli v norme. Ovsem ted v zari uz ji ma velkou a k tomu spoustu doprovodnych priznaku (kvuli nim sel na vysetreni). Bylo doporuceno vyndani a uz mame i termin.
S velkym sebezaprenim jsem souhlasila, protoze si myslim, ze by mohlo zmizet vice obtizi. Pry to uz delaji v lehke narkoze, takze zadny hororisticky zazitek by byt nemel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.11.16 21:54

@AniNevim můžu se zeptat, jak proběhlo to vyndávání mandle?? syn je momentálně 5,5r, co se loni dostal do školky je 80% roku doma nemocný. stále zadní rýma, kašel, na jaře mírně zvětšená mandle. zatím ne na vyndávání. tento týden jsem nasadila lympho…, doufám, že bychom mohli obejít to trhání. díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
9.12.16 20:00

@hanales ahojky. Vyndani probehlo prave 25.11. Takze dnes je to presne 2 tydny. Na kontrolu na ORL jdeme za tyden. Ale uz ted mi prijde, ze i presto, ze jsme doma vsichni nachcipani, je malej relativne OK. Rano vysmrka jen takove primerene mnozstvi. Jen jako ja kazde bezne rano. Operace v plne narkoze - naprosto OK. To vis, ze jsem mela silene nervy, ale maly to dal dobre. Jen jednou zvracel po narkoze, ale pak se mu ulevilo. Ani krk ho dlouho nebolel. Uz druhy den byl cily jako rybicka a jedl i rohlik. A to cely tyden mel jist teutou stravu.
Vyhody zatim rict neuz krom toho, ze urcite ma vic zavrenou pusu a mene plny nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.12.18 18:15

Lymphomyosot

Dobrý den, už jste to tu všechny psaly, ale stejně se chci zeptat. Můj syn má sníženou imunitu, bere broncho-vaxom a stejně nevydrží ve školce déle než týden a je nemocný. Před měsícem měl zvětšené krční uzliny,měl úplnou bouli na krku, teploty,dostal ATB, byl „vyléčený“, šel do školky a po týdnu opět to samé,tentokrát bez ATB, jsme to zvládli ale pořád se mu to vrací. Doktorka na sonu mi poradila kapky lymphomyosot, z její vlastní zkušenosti u syna. Myslíte,že by mému synovi pomohli? A jaké je dávkování,synovy je 4,5 roku.
Před rokem prodělal dětskou nemoc „ruka,noha,pusa“ a od té doby se to s ním táhne. Opakované pichani uší, na začátku léta každý 14 dní nemocný (horečky), od srpna bere broncho-vaxom a vydržel 3měsíce být zdravý. A teď je to zase do kola. Je mi ho líto,chtěl by chodit do školky.
Děkuji vám za rady ke kapkam.
Pěkný zbytek dne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
8.12.20 22:28

Ahoj holky, čtu tady že někomu Lymphomyosot pomohl někomu ne, jen se chci zeptat, jestli po něm děti přestaly kašlat, jestli ten hlen alespoň trochu ustoupil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí