Zánět ledvin v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
127
19.8.09 11:38

zanet ledvin v tehotenstvi

zdravim vsechny mam problem.vcera mi zjistil dr.ze mam zacinajici zanet ledviny sou to sileny bolesti.dal mi antibiotika (zinnat) a uz sem si vzala tri prasky a furt to moc nepomaha…a jeste sem chtela vedet jestli ty antibiotika neublizej miminku????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2724
19.8.09 13:15

No ATB plodu asi moc neprospějí, ale mnohem více by mu vadily tvoje zanícené a ne zcela funkční ledviny. Lékaři jsi předpokládám sdělila, že jsi těhotná a on to při medikaci zohlednil.
Jaké to je si umím představit, sama jsem jednu dobu měla podobný problém (kolika, kamínek v močovodu, hnus…). Určitě pokračuj v braní prášků, zaberou (do 72 hodin), můžeš to podpořit pitím kvant urologického čaje nebo vody. No a „ledviňák-kočku“ na záda, zapomenout na trika nad pupík a bokovky, teplé prádlo, ponožky a odpočívat.
Tak ať to rychle přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
19.8.09 14:44

NO tak ten Uro čaj bych si jistě odpustila, ten se v těhu nesmí, může způsobit předčasné stahy dělohy a v krajním případě vyvolat potrat!!!!

Pokud dr. věděl že jsi těhotná, jistě ti napsal ATB. aby byla bezpečná pro miminko, tak zobej pilulky a drž se v teple a klidu - hodně pij!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
9.12.11 17:40

zdravim vsechny…uz vazne nevim co mam delat…za jeden mesic mam uz po treti zanet ledvin a mocoveho ustroji…chodim teple oblekana, na zada mi nikdy netahne, nikde si nesedam proste opravdu si davam pozor…chudak nas chlapecek jeste ani nevylezl na svet a uz ma v sobe vic chemikalii z antibiotik nez ja za cely zivot :( navic podle me chudak musi trpet temi teplotami a bolestmi, jist nemuzu, zvracim takze hubnu misto abych v 23tt pekne jedla…uz vazne nevim…jsem na dne s psychikou a vycerpana neskutecnymi bolestmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
13.12.11 02:43

Asi by to chtělo zajít na urologii.Možná zavést stent do ledviny nebo alespoń jíst brusinky.Těhotné jsou náchylnější k zánětům ledvin,než netěhotné ženy.držím ti palce,ať s tebou lékaři něco vymyslí a dá ti to pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
13.12.11 13:31

ach jo, vím jak ti je:( dostala jsem zánět ledvin v šestinedělí a taky to byla síla, horečky, bolesti, do toho kojit a vstávat k mimču. Nic moc jiného teď dělat nemůžeš než být v teple a brát atb a raději nevylézat ani ven, i když teple oblečená, ledvinám stačí opravdu málo. A můžeš k tomu jíst Urinal, toho normálního klidně šest tablet denně. Jsou to jen brusinky a mě to opravdu zabírá. Užívám ho víceménně preventivně. Teď pro změnu řeším, jak něco takového přírodního dostat do mých holčiček. Ta mladší (10 měsíců) má tento podzim už podruhé inf. močových cest, starší zatím měla jednu :( taky mi z toho jde hlava kolem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
13.12.11 18:00

tak nas dneska pustili z nemocnice a jeste 3 dny budeme brat ant. a pak na testy…zkoncilo to tak ze sme museli zustat na kapackach a pritele za mnou skoro nepustili…no asi uz ani ven nevylezu ted musim 14 dni jen lezet a spat takze nejen ze nebudeme mit vanoce s rodinou ale ani s normalni atmosferou. jinak jsem celkem prekvapena kolik maminek temi zanety trpi… a marocko smekam neumim si predstavit ze bych v tomhle stavu jeste vstavala k malemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
13.12.11 21:08

jejda, to je mi líto, tak snad se dáš brzo dohromady, je to strašně nepříjemné tyhle nemoci a je blbé, že mají tendenci se stále vracet. Mně stačí když mě trochu ofoukne a ledvinu hned zase cítím. Tak jen ať jsi rychle zdravá, na ty Vánoce je to blbé, ale co se dá dělat. Tak se drž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
15.12.11 12:38

jj dekuji moc…no uz jen mesic a vratime se konecne z anglie do ceska kde se na me kouknou normalni lekari a budeme to nejak resit…tady se clovek nedoprosi niceho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.12.13 11:12

Jak dlouho trvají bolesti zad po zánětu ledvin? Už jsem podstoupila léčbu antibiotik ale stále cítím záda. Jsem ve 21 tt. Z nemocnice, mě propustili protože moč i krev jsem měla negativní…tak nevím co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí