Polykání žvýkaček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1943
8.11.10 21:40

nemůže z toho být slepák? (pokud nějaký ještě máš :-D )jinak by to nic dělat nemělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
8.11.10 21:52

Nápodobně, taky jsem tohle téma čekala o dítěti :mrgreen: A taky jsem se navečer dobře pobavila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.10 21:54

hkac no hold jsem jako dítě :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
lucie.t tak to video mě tedy pěkně postrašilo, teď budu mít strach cokoliv jíst :mrgreen:
janet9 slepáka ještě mám no :nevim:
dagmar10 jsem ráda že si zpestříte večer holky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4271
8.11.10 22:06

Tak já jsem se taky zasmála :mrgreen:
Nicméně jsem to dneska řešila právě s mým 2,5 letým synátorem, ten prostě 90% žvýkaček spolkne. Tak jsem si říkala, jestli to nemůže nějak škodit. Doufám, že tedy ne. Jinak já žvýku občas taky spolknu, ale spíš omylem. A nic mi z toho nikdy nebylo.
Fakt 7 (10) let? To je blbost, ne? Ve střevě bych tomu ještě věřila, ale ne tak dlouho a ne v žaludku, tam je fakt nehezky kyselo… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
8.11.10 22:10
Fiducia píše:
Anonymni, vyseres :oops: Zvykacky maji projimavy ucinek :lol:

ne žvýkačky jako takové, ale hlavně ty bez cukru, bo je v nich umělé sladidlo a to působí ve větším množství projímavě :D. Ale ty ovocný ai bez cukru nejsou ne??

Můj přítel diabetik o tom ví své, jak žvýkačky tak tabulk da čokolády a nedoběhne dom :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4957
8.11.10 22:17

Vic jak cely balicek muze pusobit projimave a nejen to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
8.11.10 22:38

teď to vykaď, a příště radši vyplivnout :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
9.11.10 06:52
lucie.t píše:
ja slysela, ze vydrzi v zalutku pekne dlouho, nekolik let, snad i 10 uz presne nevim.

blbost :-)

ja taky semtam polknu, celej sacek teda 8-o 8-o 8-o , ale nic ti nebude, zvejka projde odejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.10 07:19

Tak jsem byla ráno na záchodě a jen ak prd :nevim: a nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8707
9.11.10 07:42
Anonymní píše:
Tak jsem byla ráno na záchodě a jen ak prd :nevim: a nic :nevim:

klídek nic se ti nestane :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
9.11.10 09:13

:oops: Polykám žvejky celej život :oops: denně,prostě se to neodnaučim a nikdy mi nic nebylo a občas to není jedna denně ale i víc,vždy jen orbit bez cukru a nikdy jsem ani projímavé účinky neshledala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.10 09:30

No tak ono pořát nic :nevim: Jen prdím a smrdím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4957
9.11.10 11:51
Anonymní píše:
No tak ono pořát nic :nevim: Jen prdím a smrdím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dekuji… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: zlepsilo mi to naladu…a pak ono je to zdrave, ze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.10 17:31

No holky já vám ale zapoměla doplnit že onen balíček byl ten pytlík co se s ním dosypávají ta pudlíčka, bylo jich tam 46. No a do teď nic…jako na záchodě, tak nevím :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2473
9.11.10 18:49
Anonymní píše:
No holky já vám ale zapoměla doplnit že onen balíček byl ten pytlík co se s ním dosypávají ta pudlíčka, bylo jich tam 46. No a do teď nic…jako na záchodě, tak nevím :nevim: :nevim:

tak ono 46 žvýkaček dá asi zabrat :lol: asi budeš mít nákej den zácpu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky