Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nemůže z toho být slepák? (pokud nějaký ještě máš
)jinak by to nic dělat nemělo
Nápodobně, taky jsem tohle téma čekala o dítěti
A taky jsem se navečer dobře pobavila ![]()
hkac no hold jsem jako dítě
![]()
lucie.t tak to video mě tedy pěkně postrašilo, teď budu mít strach cokoliv jíst ![]()
janet9 slepáka ještě mám no ![]()
dagmar10 jsem ráda že si zpestříte večer holky ![]()
Tak já jsem se taky zasmála ![]()
Nicméně jsem to dneska řešila právě s mým 2,5 letým synátorem, ten prostě 90% žvýkaček spolkne. Tak jsem si říkala, jestli to nemůže nějak škodit. Doufám, že tedy ne. Jinak já žvýku občas taky spolknu, ale spíš omylem. A nic mi z toho nikdy nebylo.
Fakt 7 (10) let? To je blbost, ne? Ve střevě bych tomu ještě věřila, ale ne tak dlouho a ne v žaludku, tam je fakt nehezky kyselo… ![]()
Fiducia píše:
Anonymni, vyseresZvykacky maji projimavy ucinek
ne žvýkačky jako takové, ale hlavně ty bez cukru, bo je v nich umělé sladidlo a to působí ve větším množství projímavě
. Ale ty ovocný ai bez cukru nejsou ne??
Můj přítel diabetik o tom ví své, jak žvýkačky tak tabulk da čokolády a nedoběhne dom ![]()
lucie.t píše:
ja slysela, ze vydrzi v zalutku pekne dlouho, nekolik let, snad i 10 uz presne nevim.
blbost ![]()
ja taky semtam polknu, celej sacek teda
, ale nic ti nebude, zvejka projde odejde
Anonymní píše:
Tak jsem byla ráno na záchodě a jen ak prda nic
klídek nic se ti nestane
![]()
Polykám žvejky celej život
denně,prostě se to neodnaučim a nikdy mi nic nebylo a občas to není jedna denně ale i víc,vždy jen orbit bez cukru a nikdy jsem ani projímavé účinky neshledala ![]()
Anonymní píše:
No tak ono pořát nicJen prdím a smrdím
![]()
![]()
![]()
Dekuji…
zlepsilo mi to naladu…a pak ono je to zdrave, ze
![]()
No holky já vám ale zapoměla doplnit že onen balíček byl ten pytlík co se s ním dosypávají ta pudlíčka, bylo jich tam 46. No a do teď nic…jako na záchodě, tak nevím
![]()
Anonymní píše:
No holky já vám ale zapoměla doplnit že onen balíček byl ten pytlík co se s ním dosypávají ta pudlíčka, bylo jich tam 46. No a do teď nic…jako na záchodě, tak nevím![]()
tak ono 46 žvýkaček dá asi zabrat
asi budeš mít nákej den zácpu