Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zajímá mě, zda se triple testy provádí u gynekologa, nebo mě pošle na odběry opět na nějaké specializované pracoviště??? A za jak dlouho jsou výsledky???
všude to chodí jinak se zeptej své dr. a čeká se tak do druhýho týdne
Mě je taky prováděla moje dr a výsledek jsem znala cca za ty dva týdny…ale zeptej se své doktorky, protože to je asi opravdu u každého lékaře jinak..
dělají se mezi 15-18 týdnem a výsledky jsou tak za týden až 2 týdny. A bude to určitě u tvého gynekologa, tak jsem to aspon měla já.
Dělala mi je v 16tt přímo v ordinaci gynekoložky, vlastně ti vezme jen krev, nic jinýho… a výsledky byly do týdne ![]()
dneska jsem si na ně volala a jsou dobré. No ty nervy, co jsem měla, protože jsem nebyla na tom vyšetření UTZ v 12tt… prý většinou výjdou ty TT zbytečně špatně a tím plasší maminky, tak nevím proč se dělají ![]()
Úplně stejně jak píšou ostatní. Tripl test mi dělal můj gynekolog přesně v 16+0 (dle UTZ - 18+2 dle MS), jen odebral krev, nic víc a výsledky byly za 14 dnů.
Katka_LEE píše:
Dělala mi je v 16tt přímo v ordinaci gynekoložky, vlastně ti vezme jen krev, nic jinýho… a výsledky byly do týdne
dneska jsem si na ně volala a jsou dobré. No ty nervy, co jsem měla, protože jsem nebyla na tom vyšetření UTZ v 12tt… prý většinou výjdou ty TT zbytečně špatně a tím plasší maminky, tak nevím proč se dělají
Mě právě přesně za týden čeká teprve ten prvotrimestrální screening. Na odběru krve jsem byla už před 14 dny a teď mě čeká ultrazvuk a měření. Říkali, že si na výsledky krve nemám ani volat, že se to stejně posuzuje dohromady s ultrazvukem. Takže jsem zvědavá, jak za týden dopadnu ![]()
A pak hned za 3 týdny triple testy.. to je jedno vyšetření za druhým ![]()
Už bych to ráda měla za sebou ![]()