Poplatek 30Kč na kontrolách

36544
8.11.10 10:59

Poplatek 30Kč na kontrolách

Ahojky, chtela bych se zeptat, zda je normalni, ze moje doktorka, po me pozadovala poplatek 30,–Kc za kazdou kontrolu doted??? Dnes jsem uz ve 12tt, a 16.11. jdu poprve do poradny, tak doufam, ze to uz po me nebude nic chtit… Prosim poradte… Nechci za kazdou moji nasledujici kontrolu nic platit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3337
8.11.10 11:01

Já myslím, že těhotné by od toho měli být osvobozeny :nevim: Já teda u své dr. nic neplatila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
8.11.10 11:01

Ahoj, ja jsem platila za kazdou kontrolu dokud mi nevystavila tehu prukazku, i kdyz spravne by melo byt, že pokud jsi těhu tak neplatíš u žádného doktora /ja u zubaře jsem neplatila, když jsem jí oznamila, že jsem těhu a nemela jsem jeste tp/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
8.11.10 11:03

taky jsem nic neplatila,myslím že ani poprvé když jsem šla na kontrolu jestli jsem těhu nebo ne. A v poradně neplatíš nic 100%,ani za ultrazvuk ani za zrcátko na koze…že se tvá doktorka nestydí 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
8.11.10 11:04
jarmísek píše:
taky jsem nic neplatila,myslím že ani poprvé když jsem šla na kontrolu jestli jsem těhu nebo ne. A v poradně neplatíš nic 100%,ani za ultrazvuk ani za zrcátko na koze…že se tvá doktorka nestydí 8-o

Záleží na doktorovi - u některého platíš i za UZ a i za ostatní věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
8.11.10 11:05

Já jsem neplatila už od první kontroly kdy mi řekli, že jsem těhu :nevim: . A to jsem byla v takovém šoku,že bych jim tam nechala i peněženku :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.10 11:05

jj,od potvrzení těhotenství na to nemá právo ! Klidně jí to předhodˇ.

• Citovat
  • Upravit
1587
8.11.10 11:06

Jak jsem dostala průkazku, přestala jsem platit. Ale předtím jsem tam byla jen jednou, na potvrzení těhu, takže jsem vlastně platila jen 30,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
8.11.10 11:06

Už se to tu párkrát řešilo, já jsem nic neplatila, ale jsou lékaři,kteří dokud nevypíší těhu průkazku a nejdeš poprvé do poradny, stále požadují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
8.11.10 11:07
Lucyus12 píše:
jarmísek píše:
taky jsem nic neplatila,myslím že ani poprvé když jsem šla na kontrolu jestli jsem těhu nebo ne. A v poradně neplatíš nic 100%,ani za ultrazvuk ani za zrcátko na koze…že se tvá doktorka nestydí 8-o
Záleží na doktorovi - u některého platíš i za UZ a i za ostatní věci…

Za obrázek či záznam platím, ale ostatní už ne, asi fakt záleží na dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
8.11.10 11:08

Tak já zatím vždycky :nevim: A ještě k tomu platím 30 kč za zrcadla - i když ty byly jen 2× co jsem těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
8.11.10 11:08
Terrad píše:
Lucyus12 píše:
jarmísek píše:
Záleží na doktorovi - u některého platíš i za UZ a i za ostatní věci…
Za obrázek či záznam platím, ale ostatní už ne, asi fakt záleží na dr.

Tady u nás je jeden dr a ten teda chce i za recept 8-o :nevim: Mně to přijde fakt příšerný, ale nenaděláš nic, jedině vyměnit dr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
8.11.10 11:09

tehotne za kontroly u gyndare ,zubare atd platit nemusi :-) ja jsem jen platila na genetice v olomouci ,ale tam uz taky nechodim ,chodim k soukromimu a tam poplatek neplatim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
8.11.10 11:10

Dvakrát mi byla průkazka vystavena až tak v 11. týdnu, potřetí už byla paní doktorka asi optimistka a dostala jsem ji hned při potvrzení těhotenství. Na placení to nemělo vliv, neplatila jsem nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
8.11.10 11:11

A za zrcadla po mě taky nechtěla a to se jinak za ně platí 40 kč. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie