Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, chtela bych se zeptat, zda je normalni, ze moje doktorka, po me pozadovala poplatek 30,–Kc za kazdou kontrolu doted??? Dnes jsem uz ve 12tt, a 16.11. jdu poprve do poradny, tak doufam, ze to uz po me nebude nic chtit… Prosim poradte… Nechci za kazdou moji nasledujici kontrolu nic platit ![]()
Já myslím, že těhotné by od toho měli být osvobozeny
Já teda u své dr. nic neplatila ![]()
Ahoj, ja jsem platila za kazdou kontrolu dokud mi nevystavila tehu prukazku, i kdyz spravne by melo byt, že pokud jsi těhu tak neplatíš u žádného doktora /ja u zubaře jsem neplatila, když jsem jí oznamila, že jsem těhu a nemela jsem jeste tp/
taky jsem nic neplatila,myslím že ani poprvé když jsem šla na kontrolu jestli jsem těhu nebo ne. A v poradně neplatíš nic 100%,ani za ultrazvuk ani za zrcátko na koze…že se tvá doktorka nestydí ![]()
jarmísek píše:
taky jsem nic neplatila,myslím že ani poprvé když jsem šla na kontrolu jestli jsem těhu nebo ne. A v poradně neplatíš nic 100%,ani za ultrazvuk ani za zrcátko na koze…že se tvá doktorka nestydí
Záleží na doktorovi - u některého platíš i za UZ a i za ostatní věci…
Já jsem neplatila už od první kontroly kdy mi řekli, že jsem těhu
. A to jsem byla v takovém šoku,že bych jim tam nechala i peněženku
.
jj,od potvrzení těhotenství na to nemá právo ! Klidně jí to předhodˇ.
Jak jsem dostala průkazku, přestala jsem platit. Ale předtím jsem tam byla jen jednou, na potvrzení těhu, takže jsem vlastně platila jen 30,–.
Už se to tu párkrát řešilo, já jsem nic neplatila, ale jsou lékaři,kteří dokud nevypíší těhu průkazku a nejdeš poprvé do poradny, stále požadují…
Lucyus12 píše:jarmísek píše:Záleží na doktorovi - u některého platíš i za UZ a i za ostatní věci…
taky jsem nic neplatila,myslím že ani poprvé když jsem šla na kontrolu jestli jsem těhu nebo ne. A v poradně neplatíš nic 100%,ani za ultrazvuk ani za zrcátko na koze…že se tvá doktorka nestydí
Za obrázek či záznam platím, ale ostatní už ne, asi fakt záleží na dr.
Tak já zatím vždycky
A ještě k tomu platím 30 kč za zrcadla - i když ty byly jen 2× co jsem těhu.
Terrad píše:Lucyus12 píše:Za obrázek či záznam platím, ale ostatní už ne, asi fakt záleží na dr.jarmísek píše:Záleží na doktorovi - u některého platíš i za UZ a i za ostatní věci…
Tady u nás je jeden dr a ten teda chce i za recept
Mně to přijde fakt příšerný, ale nenaděláš nic, jedině vyměnit dr ![]()
tehotne za kontroly u gyndare ,zubare atd platit nemusi
ja jsem jen platila na genetice v olomouci ,ale tam uz taky nechodim ,chodim k soukromimu a tam poplatek neplatim ![]()
Dvakrát mi byla průkazka vystavena až tak v 11. týdnu, potřetí už byla paní doktorka asi optimistka a dostala jsem ji hned při potvrzení těhotenství. Na placení to nemělo vliv, neplatila jsem nikdy.
A za zrcadla po mě taky nechtěla a to se jinak za ně platí 40 kč. ![]()