Sama na porod

Anonymní
7.11.10 23:53

sama na porod:-(

Večer jsem vždycky přecitlivělá a ted tu bulím jak želva páč se hrozně bojím porodu,ještě když na něj budu úplně sama bez veškerý psychický podpory(s tatínkem nejsem od 4 měsíce,nebyl bohužel ani jeden důvod s ním zůstat):-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2473
7.11.10 23:55

to mě mrzí..ale úplně sama určitě nejsi..co třeba mamča?ta ti může být oporou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.10 00:05

Mamka u porodu?To je drobet blbý,budu se s tim muset vypořádat sama,za blbost se bohužel platí,otěhotněla jsem nečekaně a přesto si miminko nechala,neměla jsem srdce ho zabít když jsem ten malej uzlíček viděla na UTZ a jak mu bije už srdíčko,jako nelituju toho,jenom je mi líto že jsem si vůbec s takovým idiotem začínala

• Citovat
  • Upravit
1762
8.11.10 00:05

U prvního porodu jsem byla sama a dnes mě mrzí že jsem neřekla třeba kamarádce. Určitě máš nějakou která by tě ráda podpořila, nebo maminka. Jen by bylo lepší aby už sama měla děti, bylo by to pro vás pro obě jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17521
8.11.10 00:08
Anonymní píše:
Večer jsem vždycky přecitlivělá a ted tu bulím jak želva páč se hrozně bojím porodu,ještě když na něj budu úplně sama bez veškerý psychický podpory(s tatínkem nejsem od 4 měsíce,nebyl bohužel ani jeden důvod s ním zůstat):-(

Moje kamarádka měla u porodu mámu a druhá ségru a opravdu jim to pomohlo. Není to blbý, neboj, podpoří tě to. Dobrou noc. Neboj, všechno dobře dopadne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.10 00:30

hele já budu mít u porodu mámu taky..kdyby to manžel nedal..takže klidně se nestyď a jdi do toho..už kvůli té podpoře a mít tam někoho svýho…držím palečky ať to zvládneš…drž se!!!! :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
8.11.10 01:30

Kamarádka má manžela blba, to by bylo na dlouhý popisování, tak si vzala k porodu ségru.
A nebo existuje dula - doprovod k porodu. Je to teda placený a předpokládám, že bez partnera asi peněz na rozhazování moc mít nebudeš.
Držím palce, neboj to zvládneš. Dneska je přístup personálu veskrze dobrý. Vem si, že naše mámy byly v porodnicích samy a ještě se k nim chovali jak k dobytku na porážce :cert:
Můžu tě uklidnit, že já partnera sebou měla a opora fakt nebyl. Zato mě hodně podržela porodní asistentka, snažila se mě rozptýlit seč to šlo.
A ta sladká odměna nakonec! Uzlíček, který bude jenom tvůj, fakt to za to stojí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
8.11.10 02:03

Ahoj,taky bych to řešila mamkou nebo kamarádkou.
A ber to prosím z té lepší stránky:-)
Bude to naposledy,kdy na něco budeš sama…
Pak už budeš vždy hrdá maminka ze svého miminka!!!
Držím pěsti štěstí!:-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
8.11.10 07:08

Moje kamoska si brala segru a desne si chvalila, ze mit tam zenskou je lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
8.11.10 07:42

Souhlasím s holkama. Určo si někoho bližšího vem, budeš za to určitě později ráda. A držím palečky!!! Někdy je lepší být sama, než s volem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
8.11.10 07:52

Odkud jsi? Klidně bych šla s tebou :-D
Maminka u porodu není „blbé“, no a co. Nebo kamarádka, sestra… Kdokoliv.
Držím pěsti, určitě to zvládneš a pak už nikdy sama nebudeš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
8.11.10 08:00

Asi taky budu muset k porodu sama…Posunul se mi termín,tak to vypadá,že manžel bude s dětmi zrovna pryč…Kamarádka má teď malé mimčo a žádné hlídání,druhá bydlí daleko,další nemají děti,nebo jsou nějakým způsobem na sál nevhodné.. :mrgreen: tak nevím…Jít sama nebo to napotřetí zvládnu? Dvakrát byl se mnou manžel a bylo to uklidňující.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.11.10 08:47

U svych dvou prvnich porodu jsem byla sama,pred 20ti lety doprovod u porodu nebyl prilis preferovany,vsechno jsem zvladla vpohode.U tretiho porodu pred par lety se mnou byla mamka a sestra a bylo to fajn.S moji znamou byl u porodu ridic sanitky ve ktere malem i porodila,porod byl predcasny a dost rychly,a dodnes si ten zazitek nemuze vynachvalit.V praci znam pani ktera mela u porodu svoji dulu a taky byla spokojena.Urcite na dalsich par moznosti prijdes a i kdyby ne,tak od prvniho nadechnuti tveho ditete uz nikdy nebudes sama a o to jde asi nejvic,pokus se prijmout porod jako prichod te nejsilnejsi lasky v tvem zivote.Preji ti pohodovy porod a stastne miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1327
8.11.10 09:01

ahoj stim chlapem jemi tolito najdou se takovi hajzlici,ja sem byla na vsechny 3 porody sama,manzel sliboval a vzdy se nejak vykroutil,mrzelo meto ale prezila sem to,asistentky i doktori se o me perfektne starali,neboj a drzim palce ale tu mamu si klidne vem nebo kamosku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.10 09:02

ahoj, tak ja bych si treba mamu s sebou nevzala, vzala bych sis s sebou kamaradku, mamka by tam byla strach bez sebe vic nez ja a jeste by me stresovala… jestli mas nejakou dobrou kamosku tak myslim ze by to bylo fajn ji rict… jsou tu maminy ktery meli s sebou kamosku a nemuzou si to vynachvalit…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky