Pálení prsou! Těhotenství?

314
7.11.10 16:46

pálení prsou!těhu?

ahojky holky chtěla jsem se zeptat s příelem se snažíme 3 měsíc o mimí tento měsíc si myslím že jsme ovulku nevistihli ale dnes mám takové divné pálení v prsou jde to od bradavek do celých prsou co to může byt? muze to být příznak tehu? ms mám mít příští týden Smiling

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3622
7.11.10 18:22

ahojky..no může to být příznak i nemusí..já se ted snažím od září taky znovu o mimi(potratila jsem v kvetnu v 5tt) a kazdy mesic me boli prsa atd a tenhle i dost natekla a stejen jsem to dostala..muze to byt priznak i ovulace a nebo se to da klidne i vsugerovat..ael take to klidne muze byt tehu coz ti ze srdce preju..takze drzim palecky a dej vedet jak jsi dopadla:) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
7.11.10 18:43

děkujííí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
10.11.10 21:26

ta co?uz neco vis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
11.11.10 07:22

ahojky jeste nee ms zatím nikde tak počkám do víkendu a pak kdyztak budu testit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
11.11.10 09:33

Ivulko, drzim palce, ja mela taky strasne citliva prsa ode dne poceti, jsem myslela, ze to je asi PMS, byli jsme zrovna na dovolene, ja si delala srandu ze jsem tehotna a ze jestli me muz pozene do toho kopce, tak ze potratim… no a pak jsem zjistila, ze jsem fakt tehotna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
11.11.10 17:05

tak to jo :) kéž bych byla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
12.11.10 23:02

jojo drzim palecky..ja od zitra budu delat ovulacni testiky tak uvidime..pokdu to nevyjde tenhle mesic tak se na veskery testovani a sledovani vyprdnu a necham to osudu:..tak dej vedet jak dopadlo tvoje testovani:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
13.11.10 12:16

ahoj tak moje testovaní nedopadlo ani nedopadne rozjela se mi ms ach jooo :( asi tento mesic udelam taky ovu testíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
13.11.10 14:26

:((to je mi lito..ja zkosuim ty ovu testiky ode dneska a kolem 17. by ovulka mela byt tak uvidime..na zacatku prosince me ceka zase testovani..uz to ale beru tak ez jeslti me zase zacnou bolet prsa tak to urcite dostanu..uz nevim podle ceho se mam ridit kdyz se mi vzdycky pred MS hormony bouri..tak uvidime..tobe drzim palce at to vyjde co nejdriv a ty je drz zase me ..at si tu muzem psat brzy o necem pozitivnejsim:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
13.11.10 16:15

tak to joo já brala 4 roky prášky takže by me zajimalo jestli mam ovu a kolik stojí ty ovu testy? budu ti drzet palce a já už na to kaslu budu delat jen ovu testy a nak nad tim premyslet nebudu je to zbytecné pak jsme jen zklamane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
13.11.10 16:48

ja jsem brala 4 roky depoproveru(od 17) a posledni dva roky prasky a po vysazeni jsem otehotnela hned druhy mesic..ale ted si taky tou ovulkou nejsem jista za posledni dva mesice..ja ty testy koupila na www.lekarna.cz za 29kč a jsou v balení dva..(toho jsem si ale nevsimla a prislo mi celkem 40 testu:DDD)takze se podelim s kamoskou a vyzkousim je jen mesic nebo dva a pak uz na vsechno prdim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí