Jak bolí poslíčci?

10142
7.11.10 15:05

jak bolí poslíčci?

Ahoj,

těhulky, dnes je mi tedy na nic, asi poslíčci. Nejdříve mě cca 1 týdne pobolíval podbřišek jako při MS. Žádné křeče, taková stálá, tlumená bolest. Dnes je to jiné. Bolí mě podbřišek jako před MS a najednou přijde taková silnější vlna bolesti podbřišku a zad dole. Pak to povolí a je zase líp. pak zase. Takhle je to od rána, ale nepravidlené. I když ten větší nával povolí, podbřišek a v kříži mě bolí po celý den…Měla jsem vanu, žádná změna..
Budou to poslíčci? Při kontrakcích bych se takto asi neptala..
Tlak v břiše mám po celý dne dnes v kuse, v zádek také…jen někdy se intenzita zvýší, pak povolí atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
7.11.10 15:08

A v kolikátém týdnu jsi?

• Citovat
  • Upravit
7631
7.11.10 15:09

Přesně tak, jak to popisuješ jsou kontakce neboli poslíčci…Nepíšeš, v jakém jsi týdnu těhotenství, protože pokud vana nepomohla může jít klidně i o porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
7.11.10 15:14

jéé, to jsem nenapsala…39tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
7.11.10 15:15

já právě nechci plašit, ted je to zase konstantní bolest v pobdřišku a v bedrech, trochu ostřejší, chodím pomalu, hůře se mi sedá…to jo…ach jo…tak uvidím a vyrazím, když některý debilní sestry jsou pak tak strašně otrávený, když tak přijedete dřív, že z nich snad mám strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
7.11.10 15:17

Až se tě bude nutit bolest v podbřišku změnit polohu např. předklonit se, zastavit apod… tak to budou pravděpodobě kontrakce, u poslíčků jen tvrdne břicho a bolest slaboulinká(oproti kontrakcím :mrgreen: ) je to jen nepříjemné, ale polohy tě to měnit nenutí…

• Citovat
  • Upravit
10142
7.11.10 15:19

polohu změním, třeba se jen mírně nakloním, nejlépe mi je když sedím na hraně židle, stehna od sebe a mírně nakloněná dopředu..takž efajn, ted už se bojím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
7.11.10 15:20
petratavali píše:
polohu změním, třeba se jen mírně nakloním, nejlépe mi je když sedím na hraně židle, stehna od sebe a mírně nakloněná dopředu..takž efajn, ted už se bojím..

Neboj :-) Dobře to dopadne :-) polohu tě nutí měnit bolest nebo tvrdnoucí břicho nebo obojí?

• Citovat
  • Upravit
10142
7.11.10 15:22

jenže furt to není takový, že bych bolestí nemohla dýchat…kontrakce jsou snad takové, že bych se nemohla třeba pořádně hnout ne? Při tomhle se zastavím a předkloním, bolí to, ale nevim…nevim už nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
7.11.10 15:23

bolest mě nutí…ten tlak..když přijde silnější vlna, tak měním polohu…ale pak to drobet povolí, břicho a záda jako při silné MS bolí stále, v kuse, od rána…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
7.11.10 15:27

No ono jak u koho. U prvního jsem měla kontrakce takový že se mi i špatně dýchalo jak to bolelo. Po druhé to byl hodně slabej odvar. Normálně jsem chodila a jen jsem se vždycky předhnula dopředu a zastavila. A znám holky co ani nevěděli že rodí. Měli celou dobu kontrakce v podobě stahování bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
7.11.10 15:28
petratavali píše:
bolest mě nutí…ten tlak..když přijde silnější vlna, tak měním polohu…ale pak to drobet povolí, břicho a záda jako při silné MS bolí stále, v kuse, od rána…

To už nebudou jen poslíčci :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10142
7.11.10 15:28

jééžiš, tak já jdu dobalit tašku do porodnice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
7.11.10 15:29

Pokud se intervaly mezi kontrakcema začnou zkracovat tak to je porod. A tu vanu bych dala, ta ti to buď rozjede nebo to uklidní, pokud jsou to poslíčci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
7.11.10 15:29

Počkej do večera jestli se to bude zhoršovat jed do porodnice jestli u toho budeš moci usnout ještě se prospi, ty opravdové bolesti ti nedovolí spát :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky