Jak bolí poslíčci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Michaelakkk
7.11.10 15:29
petratavali píše:
jééžiš, tak já jdu dobalit tašku do porodnice..

Ty jí ještě nemáš zabalenou?:mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10142
7.11.10 15:34

mám, dobalila jsem kartáček, pastu a věci z koupelny. Jinak jsem komplet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
7.11.10 15:35
petratavali píše:
mám, dobalila jsem kartáček, pastu a věci z koupelny. Jinak jsem komplet!

Tak uvidíš večer se ozvi jestli se to horší nebo nee :-) Hodně štěstí…

• Citovat
  • Upravit
10142
7.11.10 15:41

díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
7.11.10 15:43

To už nebudou poslíčci :lol: ,to už bude porod.ze začátku ty bolesti nejsou tak velké.Já mela ty velké u prvního syna až tak 5 hodin před samotným porodem a prvního syna jsem rodila 14 hodin :-( .Druhého už jen 5 hodin,a přesto jsem měla problém to poznat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Přeji at to dobře dopadne a krásné zdravé miminko :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
7.11.10 17:12

Já když ležela v porodce s prasklou vodu a čekala na kontrakce, přišly v jednu odpo a sestra prej - tak co, už máte bolesti? A já že jo, ale že nic extra a pravidelný to taky není…Po dvou hodkách už pravidelný byly..Takže to fakt nemusí být poznatelné, já bych to bejvala nepoznala.Počkej až to pravidelné bude a po 5-ti minutách a hurá rodit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
7.11.10 18:07

Já jsem třeba nikdy pravidelné kontrakce neměla takže na to se také nespoléhej…

• Citovat
  • Upravit
10142
7.11.10 18:15

Tak holky furt stejný. Už jsem absolvovala druhou vanu a nějak to nepovolilo. Spíše převažuje stálá bolest v podbřišku a bedrech s občasným zvýšením bolestí. A je to dost nepravidelný, píšu intervaly v minutách, zapisované od 16:02:
13, 14, 7, 13, 7, 11, 7, 4, 7, 18 (to jsem byla ve vaně), 11 (vana), 5, 8.
Nějak se mi to nezdá, je to nahoru dolu…ale bolest a tlak v pobřišku neustoupil, ale spíš je to stálá bolest.Ale ne taková, kterou bych už měla, je to úplně něco jinýho…tak nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
7.11.10 18:16

a ještě si furt říkám, dá se to zvládnout..oklo mě odrodili kamarádky a ty to popisují jak strašnou bolest, tak bud mám nízký práh bolestí nebo jsou to furt poslíčci…ale to jsem myslela, že aspon na nějaké chvíle to povolí…
já to snad nepoznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
7.11.10 18:20

Poslíčci to stoprocentně nejsou :-) ! Budou to porodní boleti, do porodnice nejezdi pokud ti to dovolí usnout :-) Ale jestli tě to v noci vzbudí tak bych asi jela :wink:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
7.11.10 18:21

Přesně jak to máš nepravidelné t tak takhle jsem to měla já… až hodinu před samotným porodem jsem je měla snad po 2 -5 minutách…

• Citovat
  • Upravit
1277
7.11.10 18:22

Ahojky

pokud ani po teplé vaně nepřešlo, řekla bych, že rodíš.
Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
7.11.10 18:23

no vidíš, tak já se psychicky připravuji na bolest, při které se ani nehnu a na naprosto pravidelné kontrakce a ono to může být i takhle…no uvidíme, ale jak jsem psala, tak zvláštně mi je už od čtvrtka s tím, že dnes to je úplně něco jinýho…věci zabalené, manžel připravený, tak uvidíme. Bojím se, ale zároveń se těším, že bych už dnes nebo zítra mohla chovat miminko…pokud to půjde, dám ještě vědět…
uvidíme, co z toho bude, díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
7.11.10 18:29

Na bolest nemysli :-) mysli na to co bude potom :-)

• Citovat
  • Upravit
5453
7.11.10 18:31

No neboj,ty pravé bolesti teprve přijdou :-D .rodíš po prvé vid?moje sestra třeba první mimi rodila 2 dny.Ty bolesti zesílí.Počkej pár hodin před porodem,to tady na ty bolesti budeš ještě ráda vzpomínat :mrgreen: :mrgreen: .můžeš taky rodit až zítra večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí