Bolest v kříži v noci

1707
8.11.10 19:22

Bolest v kříži v noci

Ahoj holky..
Mám dotaz…stává se někomu, že by Vás pravidelně večer bolelo v kříži? Vím, že tady je několik podobných témat, ale mě nějak mate, že mě to bolí vždycky v noci…dnes mě to teda chytlo i přes den, protože jsem uklízela po malování ložnice a vůbec celý byt, byla jsem na nohách několik hodin a teď se sotva hýbu…ale jindy i když žádná taková větší aktivita neproběhne, tak mě to stejně v noci chytne..Jde se spát, lehnu do postele a nemůžu se ani obrátit na bok…ležet na zádech taky ne, to bolí šíleně :zed: jsem ve 30tt, hodně mě to bolí tak dva týdny, předtím to bylo nepravidelně třeba jen jednou za 14 dní a nebylo to tak strašné…Předpokládám, že s přibližujícím porodem se to bude zhoršovat, ale chtěla bych najít aspoň nějakou částečnou úlevu :-( Přítel mě sice masíruje, ale to pomůže jen na chvíli, stejně jako teplá vana.. :think:
Děkuju za rady, pokud nějaké budete mít :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16247
8.11.10 20:48

Já jsem taky takhle trpěla, tedy ne v těhu, to mě bolelo jinde. Chyba byla v posteli - moc tvrdá, nemohla jsem pomalu ani vstát. Zkus si lehnout třeba do obýváku nebo někam jinam, jeslti by to nepomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
8.11.10 20:55

Tak to ti věřím, mám to samé, jakmile padne pátá hodina odpoledne, musim si vzít prášek, jinak bych se nehla. Akorát já nejsem těhotná. Tyhlety problémy u mě nastaly, když jsem porodila a už se to táhne 15 měsíců. Je to strašný, připadám si při vstávání jako stará bába, kříž skoro ani necítím a nemůžu pořádně našlápnout na levou nohu. Byla jsem u lékaře, prý to vypadá na skřípnutý nerv, příští týden jdu pro výsledky. Dneska je to docela dobrý, ale prášek jsem si vzít musela, ale jinak jsou to muka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
8.11.10 22:17

Saxana
postelí to bohužel nebude, protože i když jsem spala jinde, bolí to pořád :cry:

Dana
ježiši já se spoléhám na to, že po porodu to přestane bolet ,to jsi mě vůbec nepotěšila :-( ..chudáku, to musí být děsný takhle dlouho tím trpět, vůbec si to neumím představit, já už z tooh jsme teď po pár týdnech úplně na prášky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
9.11.10 11:55

No, ani mi nemluv, je to strašný, hrozně mě to omezuje a při chůzi napadám na nohu, což je taky strašný. V létě mi to doktor 3× opíchal a bylo to dobrý, ale teď se to vrátilo a je to ještě horší. Jenže v těhotenství jsem to neměla, jo bolest kříže jsem občas měla, to mi přišlo normální, ale jak jsem řekla doktorce, všechno začalo, když jsem slezla z porodního křesla. Podle mýho jsem si při porodu nějak blbě hnula, skřípla nerv, nebo hejbla plotýnkama a od tý doby se vezu. Věř, že to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
9.11.10 12:12

Nejspíš tě tam tlačí plod, už je to pěknej macek :palec: Taky můžeš mít povolené svaly a úpony, jednak těhu hormony a jednak nedostatkem pohybu a to celou situaci jen zhoršuje.
Doporučuju sednout si na míč (nebo židli), natáhnout ruce před sebe, dlaně do výše asi pupíku a opatrně otáčet trupem za rukama do stran. Pak leh na zádech, pokrčit kolena a dávat je (kam to stav dovolí) na jednu stranu a pak zas pomalinku na druhou, hlava jde v opačném směru, co kolena. A kočičí hřbet. To nás učili na kurzech pro uvolnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí