Pomáhání otců s miminky

31
28.2.24 16:17

Pomahanie oteckov

Ahoj. Pomáha vám manžel s bábätkom? Kúpanie, krmenie, a tak? Alebo to je len čisto ženská práca, ako môj muž vraví😁Môj muž je super, pracuje, stará sa, navarí si ak ja nestíham. Malý má 5mesiacov, a teda dakedy je to naozaj náročne. Obdivujem, a skľanam sa pred všetkými ženami ktoré majú 3 a viac detí, ste hrdinky🌟Dakedy už som naozaj extremne unavena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2447
28.2.24 16:22

A ono to není jeho dítě, že by jen pomáhal, místo aby se staral? A před dítětem jste dělali domácí práce napůl? A ty máš mateřskou a budeš mít rodicak jen jako kapesné a do rodiny nedáš ani korunu? Že on udělá tu „mužskou práci“ tj uživit rodinu bez tvého přispění? Jinak, tohle mi chlap říct, tak má kufry za dveřma úplně bez debaty, vůůůbec nechápu, na co čekáš 5 měsíců. Asi jsi hooodně velká zoufalka… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35786
28.2.24 16:23
@Kika541996 píše:
Ahoj. Pomáha vám manžel s bábätkom? Kúpanie, krmenie, a tak? Alebo to je len čisto ženská práca, ako môj muž vraví😁Môj muž je super, pracuje, stará sa, navarí si ak ja nestíham. Malý má 5mesiacov, a teda dakedy je to naozaj náročne. Obdivujem, a skľanam sa pred všetkými ženami ktoré majú 3 a viac detí, ste hrdinky🌟Dakedy už som naozaj extremne unavena

Ano, stará se o děti od miminka. Ale zase neuvaří, což bych někdy brala. Ale zase dělá mraky věci kolem domu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76602
28.2.24 16:25
@Kika541996 píše:
:roll: to dítě není jeho?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
28.2.24 16:26

Otec nepomáhá, otec se stará o svoje vlastní dítě! :cert: Pomáhat může kamarádům.

Stejně tak se stará sám o sebe, ne že se o sebe stará jen když ty to nestihnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2912
28.2.24 16:32

Ne, nepomaha. Normalne se stara o sve deti. Komplet. Bude to znit jako klise, ale jedine co nedovedl bylo kojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13895
28.2.24 16:35

Od měsíce dítěte 2× týdne měl dítě na dvě hodiny. Prebaloval úplně normálně, nechtěl moc koupat. Časem byl s dítětem víc a víc, od roka jsem mizela pravidelně na večerní uspavani a tak koupal i uspaval skoro vždy on. Ale v půl roce to bylo ještě dost na mne. 🤷‍♀️ kojila jsem, takže krmeni bylo jasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21841
28.2.24 16:44

Jak jako navařī si, když ty nestíháš. Snad uvaří i pro tebe a udělá i další práci, když ty nestihaš. Přece rám žije taky, tak se snad spolupodilí na provozu domacnosti a domu, nakoupi, zařídí, co je potřeba.
S dítětem nepomáhá, je rodič, takže o.dite se automaticky stará. Nebo to dítě není jeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7690
28.2.24 16:44

Nepomáhá, je to i jeho dítě takže se stará :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
28.2.24 16:52
@Kika541996 píše:

jednou provždy, manžel nepomáhá, otec nepomáhá, manžel a otec dělá svůj díl péče o dítě a domácnost, není na tom nic k obdivu a ovacím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
28.2.24 16:52

@mado tak väčsinou všetko v domacnosti robim sama aj teraz aj predtym. On aj nakupi samozrejme ale to aj ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
28.2.24 16:55

Jaká ženská práca, bych ho hnala. Manžel se normálně stará o svoje děti, kromě kojení komplet. Mladší o něj do roka moc nestála, ale od 16 měsíců spolu zvládnou klidně celej víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
28.2.24 16:56
@Kika541996 píše:
@mado tak väčsinou všetko v domacnosti robim sama aj teraz aj predtym. On aj nakupi samozrejme ale to aj ja

Takže tě ale komplet živí, předpokládám, když doma nehne prstem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
28.2.24 17:01

Manžel mi „nepomáhá“, ale stará se o společnou domácnost a děti. Jinak bych si ty děti s ním ani nepořizovala. Nedovedu si představit, že by bylo vše na mě, hlavně bych tím pádem nemohla třeba pracovat, chodit do školy apod. Nemohla bych se vídat s kamarádama bez dětí, jít si zacvičit, no prostě cokoliv. Pro mě by to znamenalo, že bych byla raději bezdětná, než zahodit celý svůj život. Max. jedno dítě, rozvést se a střídavku na něj - to by se divil, jak by se najednou musel ohánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
28.2.24 17:08

@Lily Evans ja som po transplantacii ledviny takze mam invalidny 280€ z toho tiez kupujem v obchode potraviny, tiez malemu co potrebuje ale samozrejme aj on. On este plati hypoteku, elektriku atď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí