Pomluvy v zaměstnání

Anonymní
7.2.14 13:16

pomluvy v zaměstnání

Dobrý den,
mám takový problém. Nastoupila jsem do nové práce. Jsem tam nějaký ten týden. Jde o to, že jsem jedné kontrolorce nesympatická. Pomlouvám mě druhým spolupracovníkům, když se mi něco nedaří tak to o mě roznese. Zkrátka cítím, že mě pomlouvá. Když mi něco vysvětlovala, čemu jsem nerozumněla, tak potom jak ode mně odcházela tak se dívala na jinou spolupracovnici a převrátila oči v sloup.
Jako je dobře, že mi poradí, ale vadí mi, že mé chyby říká ostatním.
Jak mám reagovat? Mám to přehlížet nebo jí mám říct, že si myslím a cítím to z ní?
Prosím o zachování anonymity.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
7.2.14 13:19

Ignorovat.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.14 13:21

@martina.se ignorovat? Bojím se, že když jsem ve zkušební době, tak kvůli tomu, že mě pomlouvá a říká o mě chyby ostatním, že mě tím přijdu o místo.

• Citovat
  • Upravit
rebeccca
7.2.14 13:21

Cítí v tobě konkurenci no :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2128
7.2.14 13:22

Ja bych ji to urcite rekla a udelala si „poradek“, pze dle me, cim dyl to nechas byt, budes to prehlizet apod., tim vic si bude dovolovat, pomlouvat,…a tebe to bude cim dal tim vic uzirat, budes chodit do prace s nechuti, budes mit za chvili strach se neco zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
7.2.14 13:22

Až jí opět uvodíš otáčet oči v sloup, tak jí řekni: ukaž(te), všimlajsem si, že na ty tiky tríte docelá často, stím by jste si měla zajít k lékaři :lol: U nás je jedna papí, která obrací oči v sloup po celou dobu co mluví :mrgreen:

ona dá pak pokuj uvidíš :palec:

PS: takovou paní opravdu znám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
7.2.14 13:23

Řekněte jí, že je Vám to nepříjemné a že nechcete, nějaké nedorozumění, ale máte takový a takový pocit. Když, to nepomůže, zkuste vyhledat její nadřízenou/ného a říct tom vše o tom, co Vás trápí. Muže to začít hraničit i z šikanou a ta by ve „světě dospělých“ už vůbec neměla co dělat!
Hodně štěstí a buďte silná! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492

Jsi tam krátce a učený z nebe nespadl. Nevím, co tam kolegyně zastává za pozici, ale snad každý nový nástup do zaměstnání není lehký. Nedej se, zvládneš to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Anonymní píše:
@martina.se ignorovat? Bojím se, že když jsem ve zkušební době, tak kvůli tomu, že mě pomlouvá a říká o mě chyby ostatním, že mě tím přijdu o místo.

a co jí chceš udělat nebo říct? jo, snaží se Tě dostat pryč, jsi konkurence. Dělej, dle nejlepšího vědomí, svědomí, pokud to přežene,, osobní rozhovor mezi 4 očima. Nic moc víc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905

Zatím to ignoruj a přecházej. Oni ji její spolupracovníci jistě znají, takže si dovedou utvořit obrázek. Nějaké řešení bych odložila na dobu, kdy už budeš mít aspoň po zkušebce a budeš si v práci jistá. Pokud tedy bude ještě co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
7.2.14 13:24

A kdybys ji slušně poprosila, aby to nedělala, že ti to není příjemné? Dál bych ji možná taky poprosila o nějakých „100 dnů hájení“ a argumentovala bych tím, že je má i nová vláda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
@rebeccca píše:
Cítí v tobě konkurenci no :nevim:

Jo, přesně i tohle mě napadlo… :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Řekla bych jí co a jak, ale zase mě bude pomlouvat ostatním co sjem jí řekla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.14 13:25
@MambaJ píše: Řekněte jí, že je Vám to nepříjemné a že nechcete, nějaké nedorozumění, ale máte takový a takový pocit. Když, to nepomůže, zkuste vyhledat její nadřízenou/ného a říct tom vše o tom, co Vás trápí. Muže to začít hraničit i z šikanou a ta by ve „světě dospělých“ už vůbec neměla co dělat!
Hodně štěstí a buďte silná! :kytka:

děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
25324
7.2.14 13:26

Nereaguj.Nic jiného nedělej.
Jinak se dostaneš do konfliktu, a to by nemuselo pro tebe dopadnout dobře, všichni budou držet se starou kolegyní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat