Jak vybrat správný kočárek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2636
23.9.10 14:41

pomoc

Ahoj Holky mám na Vás takový dotaz potřebovala bych poradit s výběrem kočárku. Našla jsem 2 které by mi vyhovovaly a jsou to Camarelo Q12 a ještě Espiro GTX 2010. Nevím který je lepší potřebuji ho hlavně do horského terénu takže aby něco vydržel a i na druhé miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5352
23.9.10 15:07

Oba kočárky jsem měla v užším výběru a z těchto dvou jsem se spíše přikláněla k Expiru. Ale je pravda, že už si přesně nepamatuji, jak se polohuje sporťák u Camarela. Pro mě byla priorita polohování sporťáku do lehu a otočná sedačka. Nakonec jsem ale vybrala Mutsy Urbanrider, takže úplně jiný. Takže asi jsem moc nepomohla, že?
Jinak já Espiro zvažovala hlavně, že se mi líbilo polohování v hluboké korbičce, ale teď myslím, že bych ho asi stejně nevyužila. Přece jen dám raději menší dítě do sporťáku, který lze napolohovat do úplného lehu a je zabezpečen proti zimě, a má originál pětibodové bezpečnostní pásy, než abych ho vezla v polosedě neupoutaného a přitom již více pohyblivého v korbičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2636
23.9.10 15:15

I ten Camarelo má možnost u sporťáčku dát do uplného lehu a má též jako espiro ty pásy. Ale děkuji Ti mockrát za radu. Přítel je spíše pro Camarelo má větší hlubokou korbičku od ostatních kočárků tak uvidíme jak se nakonec domluvíme. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
23.9.10 17:46

Je pravda, že zase Camarelo má větší výběr barev. Espiro jen se čtyřmi barvami, to je fakt málo. Mě se moc líbí ta béžová, coffe nebo jak ji nazvat.
Tak přeju šťastnou ruku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4