Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj Holky mám na Vás takový dotaz potřebovala bych poradit s výběrem kočárku. Našla jsem 2 které by mi vyhovovaly a jsou to Camarelo Q12 a ještě Espiro GTX 2010. Nevím který je lepší potřebuji ho hlavně do horského terénu takže aby něco vydržel a i na druhé miminko ![]()
Oba kočárky jsem měla v užším výběru a z těchto dvou jsem se spíše přikláněla k Expiru. Ale je pravda, že už si přesně nepamatuji, jak se polohuje sporťák u Camarela. Pro mě byla priorita polohování sporťáku do lehu a otočná sedačka. Nakonec jsem ale vybrala Mutsy Urbanrider, takže úplně jiný. Takže asi jsem moc nepomohla, že?
Jinak já Espiro zvažovala hlavně, že se mi líbilo polohování v hluboké korbičce, ale teď myslím, že bych ho asi stejně nevyužila. Přece jen dám raději menší dítě do sporťáku, který lze napolohovat do úplného lehu a je zabezpečen proti zimě, a má originál pětibodové bezpečnostní pásy, než abych ho vezla v polosedě neupoutaného a přitom již více pohyblivého v korbičce.
I ten Camarelo má možnost u sporťáčku dát do uplného lehu a má též jako espiro ty pásy. Ale děkuji Ti mockrát za radu. Přítel je spíše pro Camarelo má větší hlubokou korbičku od ostatních kočárků tak uvidíme jak se nakonec domluvíme. ![]()
Je pravda, že zase Camarelo má větší výběr barev. Espiro jen se čtyřmi barvami, to je fakt málo. Mě se moc líbí ta béžová, coffe nebo jak ji nazvat.
Tak přeju šťastnou ruku.