Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, nenašla jsem nic nového na téma Inglesina Magnum, proto zakládám nové téma.
Ráda bych se zeptala maminek které tento kočárek mají (starší i novější kolekce) jak jsou sním spokojené, chtěla bych ho jako druhý kočár do terénu.
V dřívějších tématech jsem četla, že při verzi sporťák je vratký (hlavně když se dá taška na madlo), tak jak to vidíte vy? Nerada bych syna vyklopila ![]()
Dále zda se s ním dá houpat i do stran, zkoušela jsem to s Inglesina Vitoria a to šlo pěkně, ale ten mi přijde malý.
Dále jestli je nutný ten nánožník?
Který podvozek je nejlepší do toho terénu? Došla jsem k závěru že ergo bike, co vy na to?
Jo a pokud by náhodou někdo chtěl prodávat, tak písněte. ![]()
Díky moc za rady. ![]()
Máte zkušenost s Inglesina Magnum?
Přidejte zkušenost s Inglesina MagnumKamarádka ho měla. Do terénu je skvělej. Ale ten sporťák moc stabilní není, taky se jí podařilo ho převážit. ![]()
Já mám kolekci z roku 2006 a byla jsem s ním moc spokojená, hlavně v hluboké verzi. teď čeká na druhého prcka a pak ho budu prodávat. takže tak příští rok v létě. to je pro tebe pozdě, co? ![]()
ALe jinak doporučuji podvozek Ergobike. tím projedeš terén úplně v pohodě. houpe i do stran. Ale pravda je, že jestli to chceš jako sporťák, tak to není nic moc. je hůře tlačitelný/ovladatelný (když jsem porovnala třeba na X-Lander) a tašku jsem vozila na košíku, ale když byla na madle, tak se kočárek nepřevracel. Klárka v něm docela poskakovala a stabilitu držel dokonale. pro mě byl nevyhovující hlavně kvůli ježdění pražskou MHD. Nánožník určitě potřebuješ, přece jenom teď bude zima. Klárku jsme v něm vozili ještě v roce a půl, když napadl sníh golfkama jsme neprojeli a bylo to úplně bez problémů. i větší dítko se do ní pohodlně vejde.
Ahojky NOZU, příští rok už bude pozdě ![]()
Koukala jsem na ten X lander, ale přijde mi, že tam houpou jenom velký kola. Já mam Gesslein M4 ale moc odpruženej neni, je spíš do města.
Chtěla bych tu inglesinu na chatu nebo event. někam na dovču kde určitě nebude jenom asfalt.
Jo a malýmu je 6 měsíců. ![]()
Díky za odpověď.
Příspěvek upraven 19.01.11 v 11:48
Ahoj, já jsem v tomto kočárku „odvozila“ dvě děti. Nedám na něj dopustit. Zrovna ho prodávám, takže kdybys měla zájem, pošli SZ ![]()
Kočárek máme rok a půl a jsme moc spokojeni, i se sporťákem. Nevím, co to dítě muselo v kočáru vyvádět, aby se kočár převrátil. Pokud dítě v kočáru sedí nebo leží, což se předpokládá, tak není šance, aby se kočár převrátil.
Určitě podvozek ergo bike - ten je uplně supr a projedeš s nim uplně všude.
Já v něm vozila syna snad ještě ve 2 letech (byla zima a golfkama se mi jezdilo blbě) a to byl fakt pořez.
Nánožník určitě ano, bude zima, krom toho bez něj se snad ani nemůže prodávat, vždyť „tvoří“ korbu.
A za mě - lepší kočár jsem fakt zatim „neřídila“, vozim v něm momentálně druhé dítě a jsem max. spokojená!
ahoj, taky máme tanhle kočárek- podvozek ergo bike, ze starší kolekce a jsem snim moc moc spokená. Super houpací, v terénu přejedeme všechno, na druhé ho určitě ještě využijeme. Převrátit se nám ho nikdy nepovedlo, ani mi nepřišel nějak nestabilní, ale je fakt že tu tašku vozím radši dole - líp se mi ovládá.
Jsem taky spokojena uzivatelka Magnumu a pouzivam ho take uz na druhe dite.Nemenila bych.(houpaci,velky,porad vypada pekne..)
Kocar se nam nikdy nepodarilo prevratit,tasku jsem vozila celou dobu na madle,to by v tom muselo byt dobre rodeo,aby se prevratil..
Máme starší typ na podvozku ergobike a nedám na něj dopustit. V terénu prodrandím úplně všechno, jezdili jsem celou loňskou zimu v těch šílených hromadách sněhu. Teď používáme sporťák a ani náznak toho, že by se mohl převrátit. Ale ono pokud narveš hodně těžkou tašku na madlo,tak bude možná problém u více kočárků, protože pak se to tam naklápí. Naše Kačka se ve sporťáku běžně hodně předklání,chce se totiž držet rukojeti
,ale kočár se s ní nenaklopil nikdy. Jedinou starost v tý chvíli mám,aby prostě nevystoupila ona a když už na to nemám nervy, tak jí přikšíruji i nahoře. Jinak houpe do všech stran, což my jsme hojně využívali, když byla malinká. Nebyla spací a tak jsem normálně seděla v křesle, držela kočár z boku a houpala a houpala a ona koukala a byla spokojená. Takže za mě určitě doporučuji.
Ahoj
, chtěla bych se zeptat vaše zkušenosti s kočárkem Inglesina Magnum s podvozkem Ergo Bike. Také by mě zajímalo jak s ním zvládáte procházku lesem? Děkuji moc ![]()
zkušenosti jen ty nejlepší. jedu v něm už druhé dítě. procházku v lese zvládl taky, ale po lesní cestě. mezi stromy jsem to netestovala. jen já ho nevyužívám jako sporťák. dost jsem se s tím nadřela a pořídili jsme prostornější a plně polohovací golfky. taky abych byla soběstačná do MHD. jen je potřeba ho řastěji promazávat - vrže. ale lahev se silikonem ve spreji to jistí.
klidně se ptej, jestli tě zajímá něco konkrétního.
ahoj, taky mame a super. Museli jsme poridit kvuli vetsi korbicce, a je fakt super do terenu i do velkeho snehu. Vsechno projede, taky muzu jen a jen doporucit, koupili jsme pouzity po 2 detech, a ted uz vozim take druhe, pouzivali jsme i jako sportak a taky v pohode.