Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Inglesina Magnum?
Přidejte zkušenost s Inglesina MagnumNaprosto souhlasím s nozu, včetně lesa, taky jsme jezdili po polňačkách a lesních cestách. Taky jsem pak koupila sporťák a prodala Inglesinu. Ale byla super, prostorná, měla jsme ji moc ráda.
Děkuji vám
. Když se promaže tak už nevrže? Tak to je fajn, že jde i do terénu, myslela jsem lesní cestu. Jak se skládá do auta po delším užívání? Já jako nezkušená uživatelka nevím zda je lepší koupit kdyžtak jen hlubokou korbičku či i v kombinaci se sporťákem?
jj. když se promaže, tak nevže. jen musíš častěji mazat ![]()
a skládání do kufru auta je v pohodě. pokud jedu jen s kočárkem, tak pouze jednoduše složím a pokud na víkend se zavazadly, tak je potřeba sundat korvičku a kolečka. ale jde to jednoduše. máme Fabii combi.
víš a s tou kombinací do sporťáku, to záleží na spoustě okolností. fakt mám kamarádky, které to využívaly jako sporťák. mě ingelsina ve sportovní přestavbě nevyhovovala. ale hledala jsem kočárek s velkou korbičkou, protože obě děti jsou podzimní a čekala jsem velké děti. a na tohle je k nezaplacení, protože klárka v něm doma spala ještě v roce a kousek. a taky úžasně pruží a houpe.
základní je otázka, kde budeš s kočárkem jezdit, jak dlouho ho hodláš používat, jak často a moc budete cestovat a kolik chceš investovat…
ještě jedna věc: inglesina má jen jednu korbu. když do ní dáš takovou vložku a matraci, kterou prodávají jako doplněk, tak máš hluboký kočár a když tyhle dvě věci vyndáš a vytáhneš kšíry, tak je to rovnou sporťák. takže to není jako u jiných kočárků, že by měly zvlášť hlubokou korbičku a zvlášť sportovní verzi.
tady je link na tu hygienickou vložku: http://www.malvik.cz/…lozka-Magnum tou jakoby vysteleš kočárek a dá se snadno vyprat. matraci do kočárku ti nahradí i složená deka. bez ní by dítko mohly tlačit kšíry. aspoň já to takto řešila, protože se mi nechtělo ty kšíry oddělávat pryč…
Já si hlavně pochvalovala ten prostor, máme obříka a spal v ní ještě ve 14 měsících. Tu vložku jsme měli a fusak (narodil se v listopadu), pak přes léto už tam více méně seděl a na spaní jsem ho dávala bez vložky, ale složenou deku, kšíry fakt tlačí, i když se dají trochu odšoupnout stranou. Jako sporťák jsem ji nepoužívala. Vozila jsem vsedě bez kšírů, neměl tendenci vyskakovat ![]()
Dobrý den, ráda bych se zeptala majitelek kočárku Inglesina Magnum, jestli v hluboké verzi kočárku není dítěti v zimě chladno. Viděla jsem, že nánožník netěsní úplně. Nemůžu se ubránit pocitu, že v zimě bude profukovat. Jak to vyřešit? Dále, jak pohodlně se leží dítěti na těch „vycpávkách“ na dně kočárku? Vím, že popruhy pro sportovní verzi se dají odepnout, ale přesto se mi zdá, že to nemůže být tak pohodlné jako naprosto rovné dno s matrací. V neposlední řadě, miminko se nám má narodit na konci října. Bude moci v hluboké verzi kočárku pohodlně spát třeba v létě v srpnu, když už mu bude téměř rok? Manžel i já jsme oba vysocí, očekáváme proto větší dítě.
Děkuji mnohokrát za odpověď.
Máme inglesinu magnum, prcek je narozený 20. 11. Jestli v zimě profukoval nánožník nevím, ale prcek si na nic nestěžoval, jezdili jsme i v -10 C. Doporučuju tu novorozeneckou vložku - ta dno ještě vyměkčí. V zimě bude v kočárku stejně s fusakem, takže tam bych se o pohodlí nebála. Problém s tou vložkou trochu je, že musíš mít ztaženou hrazdičku na minimum, takže nánožník a tedy korbučka má ještě vůli a dala by se zvětšit, ale to už nepřetáhneš tu vložku. Ale jezdili jsme s vložkou a naležato do cca 8 měsíců, pak už malej seděl a šel do sporťáku. Bylo mu to trochu malé (taky je dost veliký), ale Inglesina je stejně jeden z největších kočárků na trhu. Já jsem s Inglesinou spokojená - je to tank, zejm. v zimě jsem ocenila.
malej se narodil na začátku února a neřikal, že by mu tam foukalo
ale stejně ho v zimě budeš mít ve fusaku, takže bych se toho nebála…
já si koupila na dno ještě matraci a s tím jsem spokojená (http://www.detskyruzek.cz/…rku_s_pameti)
jinak co se týče velikosti, tak my máme taky čahouna a teď v půl roce už je tam jen tak tak… do měsíce půjde do sporťáku…
Ja urcite doporucuju- ale nechapu, ze je vam nekterym INglesina mala uz tak brzy- dcera (18 mes, 84 cm) mi tam na balkone spi jeste dnes! Je unorova, takze vic jak do roka se tam vlezla i ve fusaku, ted je tam samozrejme pres cele, ale na balkon to staci…
Rikala mi kamaradka, ze dneska delaji ty nanozniky nejak jinak, ale nepochopila jsem, jak to myslela, taky se prave bala,ze tam bude profukovat… Ja mam Magnum z 2008 a nic tam neprofukovalo, obe deti byly spokojene…
Souhlasím s P28 - ze začátku vložku, i když se musí dát hrazda na minimum, i tak je tam dost místa. Prcek se narodil 11. listopadu, spal v ní skoro rok až do srpna v té vložce (a je to obřík, míry má od začátku tabulkově asi o rok dál než by měl mít
). Pak jsem tu vložku dala pryč, hrazdu natáhla na maximum, vystala jsem mu to na spaní hodne teplou dekou a s fusakem tam spal jeste pres zimu (tedy v roce a ctvrt). Pak už se teda opravdu nevešel, ale to už taky měl 13 kilo a 89 cm.
já mám teda holčičku letní,takže na zimu nevím,ale podle těch materiálu, ze kterých je to ušitý bych řekla, že to neprofoukne, navíc si myslím, že to tam je celekem dobře přidělné, tak bych řekla, že pod to foukat nebude…kupovala jsem Inglesinu hlavně proto, aby se mi malá vešla do kočáru i v zimě s fusakem, je to jeden z největších kočárů, co se dají sehnat.
popruhy jsem odendala a když dám tu vložku,tak mi to přijde ok, nemyslím, že by jí to někde tlačilo …ale dá se pořídit ještě ta „matrace“ jak tu na ní nděko hodil odkaz
ahoj, taky jsem kupovala inglesinu prave pro jeji velikost, holcicka mi nesedela do roka, takze jsme vozili v boude jeste pres rok, a v pohode.. je super, urcite doporucuji, v zime projedes i opravdu velke zaveje, taky jsem ji mela na novorozence v prosinci, byl ve fusaku, neprofoukl, kdyz das deku tak netlaci..
Ahoj holky,
mám doma Teutonku Cosmo a zvažuju koupit ještě Inglesinu Magnum. Přečetla jsem tu pár diskuzí a asi to je kočár který bych ještě potřebovala na procházky za barák. TAk jsem se chtěla touto cestou zeptat, jestli se náhodou některá svoje vozítko nechystáte prodávat. ![]()
Ahoj, Inglesinu Magnum můžu jenom doporučit. Měla ji dcera, vydržela v ní dvě zimy (samozřejmě tu druhou už jako sporťák s nánožníkem, ale i tak (je narozená v září). Je lehký, dobře se skládá a hlavně prostorný! Schovali jsme si ho ještě na druhé mímo, protože je téměř jako nový, takže doporučuji ![]()
Moc mě neužije psát do těchto diskusí, ale vnitřně jsem si slíbila, že tyto diskuse mi pomohly najít bezva kočárek a že bych měla přispět i já. Inglesina byla jedním ze dvou favoritů. V jednom větším obchodě jsem si pro srovnání oba kočárky vyzkoušela a bylo rozhodnuto okamžitě, že je to tento. Už 15 měsíců v něm vozím dceru a nedám na něj dopustit. Nemusím nosit žádné batohy na nákupy, košík je opravdu velký pomocník a snadné převedení hluboké korby na sporťák je moc fajn. Je super, moc doporučuji !!