Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
No, já kočárkům Tako moc nevěřim, mám dvě kamarádky a obě dvě ho musely reklamovat.My máme kočárek Firkon a jsem s ním maximálně spokojená, podívej se na www.batolatko.cz. i cena je příznivá.
ahojky my máme taky firkona verana koukni do mých fotek
jsem s nim spokojená ![]()
Já mám doma kočárak Tako, a byla jsem mooooc spokojená, byt teda na váhu dost těžky ale jinak problém nebyl. Ted na dceru mám Jané Slalom a už podruhé reklamujeme brzdu.
žirafííí píše:
ahojky. prosim vás moc o radu s timto kočárkem http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?… .. máte nějaké zkušenosti ? už si nevím rady brouzdám po netu a koukám na kočárky ale tenhle se mi zdá pěkný, prostorná korbička a cena výborná , ale to neznamená vše .
Ahojky já mám Tako x-jumper a jsem s ním max.spokojená a to jsme na vesnici a dostává pekně zabrat,máme ho v provozu oo července a bez poruchy.
Teerosek píše:žirafííí píše:Ahojky já mám Tako x-jumper a jsem s ním max.spokojená a to jsme na vesnici a dostává pekně zabrat,máme ho v provozu oo července a bez poruchy.
ahojky. prosim vás moc o radu s timto kočárkem http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?… .. máte nějaké zkušenosti ? už si nevím rady brouzdám po netu a koukám na kočárky ale tenhle se mi zdá pěkný, prostorná korbička a cena výborná , ale to neznamená vše .
to děkuji , celou dobu brouzdám po netu a fkt si už nevím rady. a chtěla bych se zeptat hodně se řiká že kočarek je těžký , je to tak strašné když budu hodně cestovat?
Záleží na tom,JAK myslíš cestovat. Pokud ho budeš dávat do auta,tak stejně odepneš korbu od podvozku a bude na 2 části,takže tam to není problém. Jestli myslíš MHD,tak počítej s tím,že tě asi lidi budou proklínat , kor až mimi bude těžší. ![]()
Anonymní píše:
Záleží na tom,JAK myslíš cestovat. Pokud ho budeš dávat do auta,tak stejně odepneš korbu od podvozku a bude na 2 části,takže tam to není problém. Jestli myslíš MHD,tak počítej s tím,že tě asi lidi budou proklínat , kor až mimi bude těžší.
no právě že mhd
.. ale budu si stim muset pomoci sama pač lidi jsou v dnešní době neochotní , nebo vystupuji na zastávce kde už nikdo moc nevystupuje a když jo tak je to babča o holi .. tak právě nevím ..
17,5kg je hrozně moc. Takový kočárek (tak těžký) jsem měla na první dceru (a tahala jsem ho po schodech do 2. patra). Teď mám Firkon Verano, je na první pohled podobný, cena podobná a já jsem moc spokojená. Jasně, že má i mouchy, ale za tu cenu je fakt super a neměnila bych. A třeba sportovní verzi toho Firkonu tahám do schodů sama a v pohodě. Stejně tak i do autobusu, pokud nemá úzké dveře.
hkac píše:
17,5kg je hrozně moc. Takový kočárek (tak těžký) jsem měla na první dceru (a tahala jsem ho po schodech do 2. patra). Teď mám Firkon Verano, je na první pohled podobný, cena podobná a já jsem moc spokojená. Jasně, že má i mouchy, ale za tu cenu je fakt super a neměnila bych. A třeba sportovní verzi toho Firkonu tahám do schodů sama a v pohodě. Stejně tak i do autobusu, pokud nemá úzké dveře.
jak tak koukám asi na tom Firkonu něco bude
.. jnk děkuji , musim si to pořádně promyslet .. ![]()
tenhle vypadá hezky, ale já osobně už bych do TAKA nešla. Mám teda Classic Collection-klasickou hlubokou vaničku a pak sportovní nástavbu. TA hluboká je fajn, na tom asi není co zkazit, ael ta sporotvní je katastrofa-na tu jsem nadávala při každé vyjížďce. A to je velká chyba-ve sporťáku dítě stráví podstatně víc času a už je pohyblivé-takže bych od něj očekávala trochu bezpečnosti. Celkové provedení tady bylo dost děsné. Jediné plus, že byl prostorný. Ale pásy příšerné, bouda nešla už zpátky na sportovní nástavbu nijak připevnit kromě těch dvou bočních šroubků, takže v zimě tama na malého pěkně tahlo a vypadalo to dost nevzhledně. Jinak kontrukce byla snad bytelná-to jsem neměla žádný problém, ani s kolama, brzdama-to bylo všechno ok. Tak si dej spíš pozor na to celkové provedení, aby se dalo s pásy snadno manipulovat a samovolně se nepovolovaly a byly umístěné v rozumné výšce-my je máme hodně vysoko a malý chtěl do sporťáku už v 6 měsících-což tady nebylo možné, páč ty pásy měl v úrovni hlavy a byl tam chudák jak parašutista, nehledě opět na bezpečnost, když mu pásy vedly v polovině hlavy.
žirafííí píše:hkac píše:jak tak koukám asi na tom Firkonu něco bude
17,5kg je hrozně moc. Takový kočárek (tak těžký) jsem měla na první dceru (a tahala jsem ho po schodech do 2. patra). Teď mám Firkon Verano, je na první pohled podobný, cena podobná a já jsem moc spokojená. Jasně, že má i mouchy, ale za tu cenu je fakt super a neměnila bych. A třeba sportovní verzi toho Firkonu tahám do schodů sama a v pohodě. Stejně tak i do autobusu, pokud nemá úzké dveře... jnk děkuji , musim si to pořádně promyslet ..
To víš, výrobce Firkonu se tu zaregistroval pod několika nicky a láká další ovečky
. Já se o Firkonu dozvěděla tady na emiminu a na základě kladných zkušeností s ním jsme ho po porodu naší dcery koupili bez toho, abychom ho viděli naživo. Páč tady v Praze nebyla možnost a mně bylo tak zle, že jsem nebyla schopná zajet někam dál. A kdyby tam jel manžel sám, vyšlo by to nastejno jako když jsme ho neviděli
.
Příspěvek upraven 19.09.10 v 19:53
Já mám Tako baby heaven a jezdím s ním strašně ráda. Do terénu super, celkově ovládání super. Všichni mě strašili, jak se těžce zahýbá, že je těžký atd. Ale já s ním nikdy neměla sebemenší problém a to jsem prcek o 50-ti kg. Fakt no problem s váhou. A do busu mi spíš někdo pomůže, když vidí tenhle tank, než s golfkama, kdy si každý myslí, že má snad do 5-ti kg nebo co:(. Já bydlím na konečné tramvaje a taky tam nikdo moc nebývá, ale hodně mi pomáhal řidič
. Sama ho asi neuzvedneš, i když moje superbývalá kamarádka rambička ho unesla
, ale ona musela vždycky být nej:D.
Brusek píše:
tenhle vypadá hezky, ale já osobně už bych do TAKA nešla. Mám teda Classic Collection-klasickou hlubokou vaničku a pak sportovní nástavbu. TA hluboká je fajn, na tom asi není co zkazit, ael ta sporotvní je katastrofa-na tu jsem nadávala při každé vyjížďce. A to je velká chyba-ve sporťáku dítě stráví podstatně víc času a už je pohyblivé-takže bych od něj očekávala trochu bezpečnosti. Celkové provedení tady bylo dost děsné. Jediné plus, že byl prostorný. Ale pásy příšerné, bouda nešla už zpátky na sportovní nástavbu nijak připevnit kromě těch dvou bočních šroubků, takže v zimě tama na malého pěkně tahlo a vypadalo to dost nevzhledně. Jinak kontrukce byla snad bytelná-to jsem neměla žádný problém, ani s kolama, brzdama-to bylo všechno ok. Tak si dej spíš pozor na to celkové provedení, aby se dalo s pásy snadno manipulovat a samovolně se nepovolovaly a byly umístěné v rozumné výšce-my je máme hodně vysoko a malý chtěl do sporťáku už v 6 měsících-což tady nebylo možné, páč ty pásy měl v úrovni hlavy a byl tam chudák jak parašutista, nehledě opět na bezpečnost, když mu pásy vedly v polovině hlavy.
Je fakt, že ty pásy nejsou zrovna podařené. Jsem ale zhýčkaná z Peg Perega:D.