Kočárek Xlander XQ 2009

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
400
16.9.10 13:33

Xlander XQ 2009

:-D XLANDER XQ 2009…máte ho někdo?Pište cokoliv o tomhle kočárku…klady ,zápory…moc by mě to zajímalo.....Já ho mám už doma a zatím jsem z něj nadšená…tak by mě zajímaly i názory ostatních…pište ,budu moc ráda...........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s X-lander XQ?

Přidejte zkušenost s X-lander XQ
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
16.9.10 14:08

Ten jsem chtěla, ale jen celý set a už ho nikde nemají. Jen v růžové. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
16.9.10 14:38

já ho kupovala minulý týden v pátek na netu a v pondělí mi došel…taky celý set…červenočerný.mrkni na www.krteček anebo www.babycar......já jsem ho kupovala na www.krteček,však se pořádně jukni…že by už bylo vyprodáno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
16.9.10 14:42

taak co,pak napiš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
16.9.10 14:42

No jasně v červené a růžové ho mají.Ještě občas černou sadu. My chtěli zelený nebo šedý. Do krtka jsem psala a asi do miliónu jinejch. Vždy mi nabídnou trojkolku, ale tu nechceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
16.9.10 14:45

Vždycky ho někde objevím, napíšu jim a oni se mi omlouvaj, že ho bohužel mají jen v těchto barvách a že ty ostatní ještě nestáhli ze svých stránek :nevim: . Ostatní totiž oficiálně na X landeru vyprodali a zbytkové kousky jsou jen na krámech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
16.9.10 14:46

taky jsem ji nechtěla,chtěla jsem čtyřkolový…je stabilnější…a má toho hodně,myslím příslušenství.Hm ještě minulý týden měli,tak to je škoda…myslím,že je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
16.9.10 14:49

No nevím, už jsem jim psala dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
15.6.11 08:44

můžu se zeptat jak ste spokojená ze spotáčke..popřípadě poradit?když dám malou do lehu,má nožky nahoru… :nevim: utáhla sem všechny pásky a připla i ty na tom boku..ale furt to tak má je to zvláštní..malá má půl roku a nevím zda jí to nějak neubližuje :nevim: :-( děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
11.8.11 14:01
martina01 píše:
můžu se zeptat jak ste spokojená ze spotáčke..popřípadě poradit?když dám malou do lehu,má nožky nahoru… :nevim: utáhla sem všechny pásky a připla i ty na tom boku..ale furt to tak má je to zvláštní..malá má půl roku a nevím zda jí to nějak neubližuje :nevim: :-( děkuji

Tohle by mě taky zajímalo,dcerka má nohy taky nahoře…děláme něco špatně??? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
11.8.11 20:48

Ona není nastavitelná zádová opěrka ale celá sedačka. Já jsem si vždycky myslela že je to na prd ale synovi to vůbec nevadí tak to neřeším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí