Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
XLANDER XQ 2009…máte ho někdo?Pište cokoliv o tomhle kočárku…klady ,zápory…moc by mě to zajímalo.....Já ho mám už doma a zatím jsem z něj nadšená…tak by mě zajímaly i názory ostatních…pište ,budu moc ráda...........
Máte zkušenost s X-lander XQ?
Přidejte zkušenost s X-lander XQTen jsem chtěla, ale jen celý set a už ho nikde nemají. Jen v růžové. ![]()
já ho kupovala minulý týden v pátek na netu a v pondělí mi došel…taky celý set…červenočerný.mrkni na www.krteček anebo www.babycar......já jsem ho kupovala na www.krteček,však se pořádně jukni…že by už bylo vyprodáno…
No jasně v červené a růžové ho mají.Ještě občas černou sadu. My chtěli zelený nebo šedý. Do krtka jsem psala a asi do miliónu jinejch. Vždy mi nabídnou trojkolku, ale tu nechceme.
Vždycky ho někde objevím, napíšu jim a oni se mi omlouvaj, že ho bohužel mají jen v těchto barvách a že ty ostatní ještě nestáhli ze svých stránek
. Ostatní totiž oficiálně na X landeru vyprodali a zbytkové kousky jsou jen na krámech.
taky jsem ji nechtěla,chtěla jsem čtyřkolový…je stabilnější…a má toho hodně,myslím příslušenství.Hm ještě minulý týden měli,tak to je škoda…myslím,že je super
můžu se zeptat jak ste spokojená ze spotáčke..popřípadě poradit?když dám malou do lehu,má nožky nahoru…
utáhla sem všechny pásky a připla i ty na tom boku..ale furt to tak má je to zvláštní..malá má půl roku a nevím zda jí to nějak neubližuje
děkuji
martina01 píše:
můžu se zeptat jak ste spokojená ze spotáčke..popřípadě poradit?když dám malou do lehu,má nožky nahoru…utáhla sem všechny pásky a připla i ty na tom boku..ale furt to tak má je to zvláštní..malá má půl roku a nevím zda jí to nějak neubližuje
![]()
děkuji
Tohle by mě taky zajímalo,dcerka má nohy taky nahoře…děláme něco špatně??? ![]()
Ona není nastavitelná zádová opěrka ale celá sedačka. Já jsem si vždycky myslela že je to na prd ale synovi to vůbec nevadí tak to neřeším ![]()