Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
jnk všem moc děkuji za rady , kritiky a pochvaly .. jen tak dál at vím . neni nic lepšího než zkušenost a rada zkušeného ![]()
tady v Praze jsem kupovala svůj Tako kočárek. Velmi ochotní, jde doobjednat bavičku, odzkoušet vše a rovnou na méístě mi zdarma vyměnili kola. Nechtěla jsem ty klasické drátěné, ale sportovní nenafukovací
a mají tam rovnou i servis. Doporučuji. http://www.bazar-kocarku.cz/…mbinovane-49-
no právě že mhd.. ale budu si stim muset pomoci sama pač lidi jsou v dnešní době neochotní , nebo vystupuji na zastávce kde už nikdo moc nevystupuje a když jo tak je to babča o holi .. tak právě nevím ..
Měla jsem kočár 14,5 kg a do mhd vcelku maso. Jak dítko povyroste, máš co dělat i s pomocníkem. Myslela jsem, že mi vystačí jeden kočár, ale stejně jsem pak kupovala ještě lehčí sporťák do města. Nezapomeň, že v kočárku budeš vozit i další věci pro mimi a většinou i nějaký ten nákup. My neměli vůbec auto a vše jsem tahala v kočáru a na zádech.
Jo na nákupy je Tako super:D. Ten co mám já, miluju na nákupy. Malpou už vyndám a vejdou se mi tam dvě obr igelitky narvaný k prasknutí:D. Mám teď vyzkoušené, auto máme v servisu
. To by jiný kočáír asi neutáhl. A taky jsem měla při prvním dítěti kočár takhle těžký a v pohodě
, i když byl syn velikánský a to že on byl:). Záleží na každém. Tak ať si vybereš dobře:)
žirafííí píše:hkac píše:to je dobrýžirafííí píše:hkac píše:jak tak koukám asi na tom Firkonu něco bude
17,5kg je hrozně moc. Takový kočárek (tak těžký) jsem měla na první dceru (a tahala jsem ho po schodech do 2. patra). Teď mám Firkon Verano, je na první pohled podobný, cena podobná a já jsem moc spokojená. Jasně, že má i mouchy, ale za tu cenu je fakt super a neměnila bych. A třeba sportovní verzi toho Firkonu tahám do schodů sama a v pohodě. Stejně tak i do autobusu, pokud nemá úzké dveře... jnk děkuji , musim si to pořádně promyslet ..
To víš, výrobce Firkonu se tu zaregistroval pod několika nicky a láká další ovečky
Příspěvek upraven 19.09.10 v 19:53![]()
![]()
. Já se o Firkonu dozvěděla tady na emiminu a na základě kladných zkušeností s ním jsme ho po porodu naší dcery koupili bez toho, abychom ho viděli naživo. Páč tady v Praze nebyla možnost a mně bylo tak zle, že jsem nebyla schopná zajet někam dál. A kdyby tam jel manžel sám, vyšlo by to nastejno jako když jsme ho neviděli
.
![]()
to já jsem taky Z Prahy a nenašla jsem kamenný obchod jen mimo Prahu
. máš kočárek někde na fotce? nebo nějaký odkaz jaký přesně máš??
třeba tady http://www.batolatko.cz/…kocarky.html V tom Batolátku jsme to i objednávali přes net. Až po porodu a přišlo hned druhý den potom, co byla k dispozici námi vybraná barevná kombinace - mají na výběr asi milion různých a my si zrovna vybrali takovou, kterou neměli na skladu (oranžovo-béžovou).
„Celorepubliková akce MF DNES vyhodnotila kočárky FIRKON jako velmi kvalitní a bezpečné kočárky,které se rovněž staly ABSOLUTNÍM VÍTĚZEM v testu MF Dnes a taktéž zvítězily na plné čáře u maminek ve srovnání cena-kvalita !!! “
no já jsem teda otrávená celkově z celé té sportovní nástavby, ne jen ty pásy. Ale tento typ už se myslím ani neprodává, ani jsem ho teda nenašla. Dám foto, ale mám teda vyfocenou jen tu hlubokou korbu
Lakynka píše:
tady v Praze jsem kupovala svůj Tako kočárek. Velmi ochotní, jde doobjednat bavičku, odzkoušet vše a rovnou na méístě mi zdarma vyměnili kola. Nechtěla jsem ty klasické drátěné, ale sportovní nenafukovacía mají tam rovnou i servis. Doporučuji. http://www.bazar-kocarku.cz/…mbinovane-49-
psala jsem do kočárku tako a hlavně že mi napsali že žadný obchod kde by je v praze měli nenajdu
.. určitě se tam sjedem podívat . děkuju doufám že vyberu dobře, zrovna dnes jsem viděla kočárek Tako podobný co chci a bavila jsme se stou maminou a jako prej super a že neni těžkej
. a vyzkoušela jsem si ho ![]()
LucaLuca píše:no právě že mhdMěla jsem kočár 14,5 kg a do mhd vcelku maso. Jak dítko povyroste, máš co dělat i s pomocníkem. Myslela jsem, že mi vystačí jeden kočár, ale stejně jsem pak kupovala ještě lehčí sporťák do města. Nezapomeň, že v kočárku budeš vozit i další věci pro mimi a většinou i nějaký ten nákup. My neměli vůbec auto a vše jsem tahala v kočáru a na zádech... ale budu si stim muset pomoci sama pač lidi jsou v dnešní době neochotní , nebo vystupuji na zastávce kde už nikdo moc nevystupuje a když jo tak je to babča o holi .. tak právě nevím ..
jj právě že stím počítam pač taky nemáme auto a už těd je šílený dotáhnout nákup domů ![]()
** hkac** – koukám koukám že tady na tom webu je celkem dost barev , ztm co jsem koukala byly takový nic moc ale tady bych si vybrala . jnk koukám jak rychle dorazil
.
Příspěvek upraven 20.09.10 v 18:39
žirafííí píše: ** hkac** – koukám koukám že tady na tom webu je celkem dost barev , ztm co jsem koukala byly takový nic moc ale tady bych si vybrala , ale škoda že nepíšou rozměry jde mi hlavně o korbičku . jnk koukám jak rychle dorazil.
Jaké rozměry chceš? Když na tom batolatku ten kočárek najdeš, tam rozměry jsou. U korbičky píšou 80cm. Ovšem ta korbička je dole trochu zúžená, takže je to trochu míň. Každopádně já věřím, že moje mladší dcera v korbičce odjezdí i zimu ve fusaku (a to je výškově spíš nadprůměrná). Teď teda spíš jezdíme vleže ve sporťáku,protože líp vidí. Ale jak udeří mrazy, vrátíme korbičku
.
Jinak změřím, co budeš potřebovat.
A jestli jsi z Prahy, tak já taky, můžeš ho vidět naživo
a za provozu.
jejda už jsem si těch rozměrů všimla ![]()
to seš moc hodná jsem Z Prahy , a jaká čast Prahy?
jak tak koukám po kočárkách tak mi ty korbičky přijdou malinké jak vidim kočárek hned koukám , miminko je v korbičce takové utěsněné (mi přijde
) a to ještě neni ani zima .. ale to budou ty kočárky s korbičkou 75..
No já původně chtěla Xlandera. Ale kromě ceny mě odradila ta malá korba. Anežka měla 72cm v roce, ale Mája to má možná už teď.
Jsem z Prahy 8.
Xlandera tak toho vidim na každym rohu
..
takže myslíš že u Firkonu je korbička dobrá? a ještě otazečka kolečka jak myslíš že budou obratná ve sněhu? ![]()
to je dobrý
to já jsem taky Z Prahy a nenašla jsem kamenný obchod jen mimo Prahu
. máš kočárek někde na fotce? nebo nějaký odkaz jaký přesně máš??