Kočárek Tako

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9943
24.9.10 23:07

no na druhé dítko asi ne, jsou tu o tom už i diskuze, i ve zprávách říkali…bude asi jen pro osoby s nižším příjmem a jen na první dítě.
O tom zarezervování jsem taky přemýšlela,ale i tak se mi to zdá dost brzo. Jsem sotva v půlce. No i když o ono to z bazaru nebude tak jednoduché. Navíc, když potřebuju kočár s úzkým podvozkem kvůli tomu autu, tak mám hodně zúžený výběr. Jen to vysvětlit manžovi :wink: Pravda, že jsem v tom bazaru ještě moc kousků nenašla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
25.9.10 12:37

jejda o tom jsem slyšela ale myslela jsem že se to ještě neschválilo jak mluvily o tý nižší mateřský a včera jsem slyšela že se to nechá že to neschválily.. stejně to jsou sviňáci :pocitac: .. no třeba narazíš ještě na lepší přece jen jak píšeš nejsi ani v půlce .

• Citovat
  • Upravit
9943
26.9.10 13:26

no zatím to ještě schválené není, tak uvidíme, ale moc šancí tomu nedávám. Leda že by se nestihli rozhoupat tak brzo, aby to začalo platit hned od začátku roku.
No teď se znovu na ten inzerát dívám a paní to tam dávala už v červnu, tak to si myslím, že už je stejně i prodaný. Ale zatím jsem ho teda po bazarech ještě moc nenašla. Jen asi dva nebo tři, z toho jeden měl poškrábaný podvozek, jeden se mi nelíbila barva a většinou jsou bez autosedačky, což už bych uvítala komplet. NO uvidíme. Třeba se do té doby zablýskne na lepší časy a bude to druhé auto a nemusela bych kočárek řešit. Ale tomu moc nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
26.9.10 14:17

dnes jsem to četla v novinách o tom porodnym,jestli se to schválí od novýho roku tak by to pro tebe byla velká škoda .. jejda to už je dlouhá doba ale tak zkusit jí napsat můžeš tim nic neztratíš :-) .. no a já jsem se zamilovala opět do jinýho kočárku , už bych se ze sebe picla :pocitac: :lol:

• Citovat
  • Upravit
9943
26.9.10 18:13

no to já mám taky dva miláčky vysněné, ale ty bohužel kvůli ceně zůstanou jen snem. a byla jsem blbá, že jsem si je na první dítko nekoupila. Dneska už vím, že na kočárkách se nedá šetřit a opravdu se vyplatí koupit kvalitu, kterou bych využila na obě dítka a pak ještě v solidním stavu prodala. No-poslechla jsem zase manžela a byla ještě nezkušená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
26.9.10 20:09
Brusek píše:
no to já mám taky dva miláčky vysněné, ale ty bohužel kvůli ceně zůstanou jen snem. a byla jsem blbá, že jsem si je na první dítko nekoupila. Dneska už vím, že na kočárkách se nedá šetřit a opravdu se vyplatí koupit kvalitu, kterou bych využila na obě dítka a pak ještě v solidním stavu prodala. No-poslechla jsem zase manžela a byla ještě nezkušená.

ale tak ne vždy cena odpovídá kvalitě.. 8-)

• Citovat
  • Upravit
9943
27.9.10 09:09

no to samozřejmě máš pravdu. Tak co tak čtu, tak ten Firkon má asi dobré výsledky a cena je taky ucházející. TeĎ už to nemá pro mě smysl nějak zvlášť řešit, jedno dítko už to přežije :-) Hlavně se to musí vlézt do toho pitomého auta.
Tak já jsem se zamilovala buĎ do Inglesiny Vittoria nebo SilverCross DeLux Vintage na klasickém podvozku. Je pravda, že to jdou opravdu kvalitní a prostorné kočáry, no a ta cena taky ještě až tak šílená (ovšem už ne na druhé a poslední dítě, na to nemám teda) a když vezmu v potas, že u toho SlverCrossu je v té ceně i dřevěná kolíbka…tak to není až tak moc. a kdysi jsem na něj tefila taky v bazaru za super cenu a používaný jen pár měsíců-no to bylo na šlak trefení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
15.5.11 21:21

Tako swift

Mám prosbu, mám starší Tako swift jako druhý kočár a na jednom kole chybí taková ta pojistka na sundavání kol… Nemáte někdo zkušenost, kde to za rozumný peníz sehnat, případně nelikvidujete někdo nějaké tako a neposkytl je za drobnou úplatu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí