Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ale určitě máš jiný typ jako já, ten už může mít tu konstrukci jinou. A taky záleží na uzpůsobení toho kufru. V té felině uplně u spodu je docela ucházející, ale dost brzo do toho prostoru začíná zasahovat sklon sedaček. Takže třeba třeba samotnou čířku uplně dole bych tam dala i s těma kolama, ale už to vadí o nějakých třeba 30cm výš. Takže ty kola sundávám spíš proto, aby to kleslo níž, kde se to ještě vejde. No je to naprd. Prostě se tam nevleze. Já jsem původně měla v plánu nechat tu hlubokou korbu na toto druhé a pak až koupit pořádný sporťák, když tady ta sportovní nástavba stojí za houby, ale asi budu muset koupit komplet kočár. Ale mrknu po bazárku, nemá smysl už na druhé dítě kupovat fungl nový kočár. HLavně na to nemáme, jestli ještě zruší to porodné.
Brusek: noo, já mám ten baby heaven. Ale ono fakt se tyhle mega kočárky málokomu do kufru vejdou
. To spíš ,máme štěstí. No a s tím porodným… Tak holt nějaký použitý. Já měla na prvního syna a nemohla jsem si stěžovat, byl supr:) a za super penízky.
joo dyť říkám, že pořídím nějaký jetý, ani tak bych už nekupovala fungl nový, to je zbytečné, když už další dítko neplánujem. Akorát je blbé, že tady jen jeden bazar, kde moc hlubokých kočárků nemá-nemá na to prostory. Má tam hlavně sporťáky. A přes net tredín většinou daleko, že si to člověk nemůže prohlídnout a hlavně zkusit do toho auta. No budu muset začít se sháněním zavčasu, páč to asi chvíli potrvá, než se mi něco podaří sehnat.
Zítra omrknu u kamošky to Verano a třeba ji poprosím, jestli bych to mohla do toho auta zkusit dát.
žirafííí píše:Teerosek píše:to děkuji , celou dobu brouzdám po netu a fkt si už nevím rady. a chtěla bych se zeptat hodně se řiká že kočarek je těžký , je to tak strašné když budu hodně cestovat?žirafííí píše:Ahojky já mám Tako x-jumper a jsem s ním max.spokojená a to jsme na vesnici a dostává pekně zabrat,máme ho v provozu oo července a bez poruchy.
ahojky. prosim vás moc o radu s timto kočárkem http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?… .. máte nějaké zkušenosti ? už si nevím rady brouzdám po netu a koukám na kočárky ale tenhle se mi zdá pěkný, prostorná korbička a cena výborná , ale to neznamená vše .
mě teda těžký nepříjde…a to s ním taky cestuju v mhd,ale záleží na každým.
Dino píše:
Holky, původní diskuse teda byla o Taku, ale já se připojím s tím, že budu taky kupovat Firkon - Firkon Vario. Hledala jsem taky, kde bych ho viděla naživo - já bydlím kousek od Olomouce. No nakonec jsem objevila prodejnu v Brně, kde měli jeden kus. Jela jsem se tam podívat a vypadá dost dobře. Navíc mi tam říkali, že Firkon je jeden z mála kočárků s velikou korbičkou.
No takže já mám vybráno a objednám ho přes net taky na tom batolátku.cz.
Tak doufám, že neprohloupíme
taky mám vybráno jdu do Firkonu a už to nezměním
taky na batolátku budu objednávat ale super že jsem jim poslala fotku zda by ho nemely v tyhle barvě a odepsaly , že ho objednají což je od nich super
,a jakou pak barvičku sis vybrala ? jnk ten Vario je taky hezký uvažovala jsem o takovym ale nakonec to bude ten stěma kolečkama otočnýma pro lepší manippulci
.tak já taky doufám že neprohloupím ale snad ne
..
žirafííí píše:Dino píše:taky mám vybráno jdu do Firkonu a už to nezměním
Holky, původní diskuse teda byla o Taku, ale já se připojím s tím, že budu taky kupovat Firkon - Firkon Vario. Hledala jsem taky, kde bych ho viděla naživo - já bydlím kousek od Olomouce. No nakonec jsem objevila prodejnu v Brně, kde měli jeden kus. Jela jsem se tam podívat a vypadá dost dobře. Navíc mi tam říkali, že Firkon je jeden z mála kočárků s velikou korbičkou.
No takže já mám vybráno a objednám ho přes net taky na tom batolátku.cz.
Tak doufám, že neprohloupímetaky na batolátku budu objednávat ale super že jsem jim poslala fotku zda by ho nemely v tyhle barvě a odepsaly , že ho objednají což je od nich super
,a jakou pak barvičku sis vybrala ? jnk ten Vario je taky hezký uvažovala jsem o takovym ale nakonec to bude ten stěma kolečkama otočnýma pro lepší manippulci
.tak já taky doufám že neprohloupím ale snad ne
..
Já mám vybraný černý a boudička má takové červenošedé květy. Já ten s těma otočnýma kolečkama nechtěla kvůli terénu. My potřebujeme do těžšího terénu, takže se nám víc hodí ten Vario. Ale oni jsou pěkné oba - je to vlastně skoro to samé.
žirafííí píše:taky mám vybráno jdu do Firkonu a už to nezměním
a ony jsou někde ještě další barvičky?? vybrala sis jinou než tam mají a oni ti ji objednají-pochopila jsem správně?
BRUSEK- přesně tak jen jsem se zeptala zda ho nemají a on jí objednal, prý objednal i další barvy a budou postupně na netu tak uvidíme ![]()
a můžeš mi prosím napsat, kde jsi viděla i ty jiné barvy? Sice do té doby to snad obnoví i na tom Batoleti. Nějaké stránky jsem taky ještě našla, ale malý mě moc nenechá u toho sedět.
no různě na netu, když zadáš nazev kočárku do seznamu a budeš chvilku brouzdat určitě narazíš .. jnk si těd nepamatuju měla jsem štěstí že kočarek jsem si uložila do kompu.a kolik je malýmu? ![]()
jj už jsem něco pohledala, i dobrý inzerát jsem našla, jen je ještě na koupi kočárku příliš brzo
ale jak má člověk vědět, že až ta správná doba bude, tak bude i ten správný inzerát
![]()
Brusek píše:,inzerát jako že ho někdo prodáva? to si taky řikám že na kočárek mám ještě čas , já jsem si řikala že koupim až po porodu ale to si pomalu rozmejšlim . a kdy máš termín?
jj už jsem něco pohledala, i dobrý inzerát jsem našla, jen je ještě na koupi kočárku příliš brzoale jak má člověk vědět, že až ta správná doba bude, tak bude i ten správný inzerát
![]()
jj prodává. No po porodu to si teda fakt rozmysli
to mi nepřipadá jako dobrý nápad.Po porodu budeš mít spoustu jiných starostí.
Já mám termín v únoru, ale vzhledem k tomu, že je to druhé dítko a další neplánujem, tak nechci už kupovat nový. Ani na to není vhodná finanční situace, když porodné asi nebude.
Brusek píše:
jj prodává. No po porodu to si teda fakt rozmyslito mi nepřipadá jako dobrý nápad.Po porodu budeš mít spoustu jiných starostí.
Já mám termín v únoru, ale vzhledem k tomu, že je to druhé dítko a další neplánujem, tak nechci už kupovat nový. Ani na to není vhodná finanční situace, když porodné asi nebude.
no tak si ho zkus zarezervovat , když je to dobrá osoba tak ti ho zarezervuje ale asi by chtěla zálohu .jj rozmyslim pač raději budu mít tu jistotu že ho mám . jakto že porodné nebude? ![]()