Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem v 25. tydnu a zjistila jsem ruzovy vytok nebo slabe krvaceni.. Vubec si nevim rady a mam strasny strach o dite..
zajed si k doktorovi nebo do nemocnice pro jistotu …sice to nemusi nic znamenat, ale pro klid bych tam jela…držim palečky
Taky Tě pošlu pro jistotu k doktororvi, nebo do nemocnice na kontrolu.Netuším, co by to mohlo být, a držím palečky!
nonino okamzite jet do nemocnice,muzeto byt nizko ulozena placenta nebo se te odlucuje nebo te odesla zatka hlenova coz je v tomhle týdnu dost brzo,a nemela jsi styk???to ekdy byva pot om…
![]()
JANIIICKA píše:
nonino okamzite jet do nemocnice,muzeto byt nizko ulozena placenta nebo se te odlucuje nebo te odesla zatka hlenova coz je v tomhle týdnu dost brzo,a nemela jsi styk???to ekdy byva pot om…![]()
![]()
![]()
Jani, asi jsi to myslela jako příspěvek na zakladatelku a ne na mne
… a vidíš, na ten pohl. styk jsem zapoměla - mohlo by to být.
penaldo … jak jsem psala, držím palečky a dej pak vědět ![]()
ja byt tebou jedu do nemocnice segra to taky mela drzim palce at tito dobre dopadne
Penl asi si zustala v nemocnici na pozorování.Stále ti držim palce a ozvi se
Ahoj jjá to měla taky a dokonce už dvakrát, většinou po pohlavním styku, krvácel mi čípek, léčba ascorutinem a ted mi nasadili i čípky aby přeléčili zánět
taky myslim zesi tam zustala tak pak se ozvi at tito dopadne dobre drzime ti s detima palecky drz se ![]()
Ahoj dnes me propustili byla to pry asi praskla cevka na cipku.. Diky ze ste na nas mysleli
![]()
Ahoj holky,
mám podobný problém - jsem 8+1tt a včera večer jsme měli s přítelem styk - hned po něm ze mě vyšlo trochu růžového výtoku(a předvším jeho spermatu)…od rána se kontroluji a zatím nic,břicho mě nebolí…myslíte,že by to mohlo být spojené s datem pravidelné MS, sexem nebo něčím jiným?
Zítra jdu na gyn., nechtěla jsem plašit, ale leží mi to v hlavě…