Sreening ve 20. týdnu těhotenství

2789
4.10.10 17:21

sreening ve 20.týdnu těhotenství

ahoj holky,potrebovala bych se zeptat,ci se nekdo setkal s pojmem postsystolicky „notch“!No,abych to aspon trosku vysvetlila,dneska jsem byla na genetickem ulz a jelikoz jsem silnejsi postavy,tak ten ulz nebyl na 100% a jeste prdolatko bylo otocene zadickama k sonde,tak to srdicko bylo spatne videt,takze mi ho nejak vubec nezmeril a poslal me k nejake specializovane dr,ktera tomu vic rozumi!ne,ze by bylo neco spatne,jen to proste neslo videt!jinak vsechno od hlavy,az k pate,pres vnitrni organy je fyziologicke!A az doma jsem si to pocetla a u dopler a.uterinae:neni patrny postsystolicky „notch“-roziko
tohle tam mam napsane a vubec nevim,co to znamena,jake riziko,kdyz se o nicem nezminoval!?tak bych se chtela zeptat,ci se nektera s vas s tim setkala?!dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.5.14 07:18

Screening v 17. - 18. týdnu těhotenství

@jitina Prosím Vás, mohu se zeptat, zda si ještě vzpomínáte, co to znamená? Mám ve zprávě totéž… Taktéž vše fyziologické, ale tohle mě děsí. Jinak UZ přehlednost je dobrá. O jedno miminko už jsme přišli, mám opravdu strach. budu moc ráda, když mi odpovíte.
Děkuji moc ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
27.5.14 07:33

Zkousela jste to vygooglit? :think:..Jinak nebojte, kdyby to bylo vazne dr by vam k tomu urcite neco rekl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.14 07:51

Dobrý den,
Zkoušela, pokud jsem správně pochopila z anglického překladu, srdíčko má bít „BUCH buch, BUCH buch…“ a nám bije „BUCH, BUCH…“ Ale vůbec nevím co to znamená. Na 1. screeningu (ve 12.-13. tt) si jsem naprosto jistá, že srdíčko bilo správně. Vždycky jsem moc nervózní, když jedeme na screening, že mi tentokrát ani nedošlo, že je něco jinak :zed:. Tak jsem teď volala do poradny, kdy mě objednali za 5 týdnů na KO, ale bylo mi řečeno, že pokud by to byl problém, tak by se to už řešilo s kardiologem :,(. Jsem z toho celá nesvá… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.14 07:53

Podotýkám, že mi doktor nic neřekl a sílu na to číst zprávu jsem měla až dnes ráno… :( (ještě že tak, zase bych celou noc nespala…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
6.6.14 15:22

@Pampeliška11
co si pamatuji, tak jsem po tom nějak napátrala, ale byla jsem na tom spešl sonu u té doktorky přes srdíčko a všechno bylo v pořádku, tak Vás třeba pošlou, udělají ULZ jen srdíčka. Určitě to bude v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
20.8.15 14:18

Dobrý den, mohu se zetat, měla jsem screening negativní, ale nizké AFP a hcg, AFP bylo 0,65Mom a hcg 0,25MoM.tak mě chtěli vidět na genetice, tak jsem tam šla, a dr mě poslala na plodovku.je nějaké riziko že by miminko bylo nějak nemoícné?

12:43

jinak M.Down prý nehrozí měla jsem hezkou hodnotu 1z7300 v termínu :)

děku ji za odpověd

12:44

hodně se bojím moc si miminko přejeme7jinak ppodle dr mé je miminko v potřádku podle ultratvuku nic tam nevidí, že by bylo nějak nemocné :)a podle doktora co mě bra plodovku také netak se obracím jestli mohu být v klidu výsledek bych měla vědět až koncem srpna začátkem září.

12:45

můžete mi říc jaké riziko miminku hrozé nebo nám nic nehrozí podle hodnot co jsem měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí