Solná jeskyně- návštěva v těhotenství

35
4.10.10 19:31

Solná jeskyně

ahoj holky, chtela jsem se zeptat zda nevite jestli je solna jeskyne vhodna i v tehotenstvi. Predem dekuji za vase odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13338
4.10.10 19:37

Ahoj, chodím do solné jeskyně, jsem v 11tt. Nevadí to ani těhotenství ani kojencům, naopak to posiluje imunitu. Ber to tak, že těhotná taky můžeš jet k moři ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
4.10.10 20:05

já ted chodím s dcerou a popravdě mě ani nenapadlo, že bych snad těhotná neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
4.10.10 20:37

Ahoj. Jediný důvod, proč by těhotené do solné jeskyně něměly chodit, bych viděla ve zvětšeném riziku, že tam něco chytneš (uzavřená místnost a ev. hodně lidí). Ale to bys stejně tak nemohla do MHD atp..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.10.10 21:50

Ahoj,ja chodim do solny jeskyne porad, i ted s ditetem:) zacli jsme s Gitou chodit hned po sestinedeli, je pravda, ze vzdy mame jeskyni jen pro sebe:) jelikoz v ten cas tam nikdo obvykle neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.10.10 07:53

ja chodila jako tehule kvuli ucpanemu nosu a vzdy si tam bajecne odpocinula a schrupla :-D

• Citovat
  • Upravit
94
17.1.12 14:08
hkac píše:
Ahoj. Jediný důvod, proč by těhotené do solné jeskyně něměly chodit, bych viděla ve zvětšeném riziku, že tam něco chytneš (uzavřená místnost a ev. hodně lidí). Ale to bys stejně tak nemohla do MHD atp..

Já myslela, že solná jeskyně má pomáhat a zlepšovat imunitu, a né tam jít něco chytit né?? kamarádka mi řekla, že sůl je jako dezinfekce a bacily v ní nepřežijou..
Nám vyléčila rýmu po dvouch návštěvách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí