Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, chtela jsem se zeptat zda nevite jestli je solna jeskyne vhodna i v tehotenstvi. Predem dekuji za vase odpovedi.
Ahoj, chodím do solné jeskyně, jsem v 11tt. Nevadí to ani těhotenství ani kojencům, naopak to posiluje imunitu. Ber to tak, že těhotná taky můžeš jet k moři ![]()
já ted chodím s dcerou a popravdě mě ani nenapadlo, že bych snad těhotná neměla
Ahoj. Jediný důvod, proč by těhotené do solné jeskyně něměly chodit, bych viděla ve zvětšeném riziku, že tam něco chytneš (uzavřená místnost a ev. hodně lidí). Ale to bys stejně tak nemohla do MHD atp..
Ahoj,ja chodim do solny jeskyne porad, i ted s ditetem:) zacli jsme s Gitou chodit hned po sestinedeli, je pravda, ze vzdy mame jeskyni jen pro sebe:) jelikoz v ten cas tam nikdo obvykle neni
ja chodila jako tehule kvuli ucpanemu nosu a vzdy si tam bajecne odpocinula a schrupla ![]()
hkac píše:
Ahoj. Jediný důvod, proč by těhotené do solné jeskyně něměly chodit, bych viděla ve zvětšeném riziku, že tam něco chytneš (uzavřená místnost a ev. hodně lidí). Ale to bys stejně tak nemohla do MHD atp..
Já myslela, že solná jeskyně má pomáhat a zlepšovat imunitu, a né tam jít něco chytit né?? kamarádka mi řekla, že sůl je jako dezinfekce a bacily v ní nepřežijou..
Nám vyléčila rýmu po dvouch návštěvách..