Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky vidím jen jednu /.Zkusila bych za pár dní,držím palce,ať to vyjde ![]()
Moc bych Ti přála //,ale bohužel tam nejsou ![]()
Držím palce at ms nedorazí ![]()
Ahoj, těhotná být klidně můžeš jen citlivost testů je zatím malá.Zkus nový těhotenský test za dva dny a uvidí zda se ti tam již objeví i druhý proužek.Také jsem ze začátku vyzkoušela více testů. První byl negativní a druhý již pozitivní.Hodně štěstí ![]()
Ahoj Leni z vlastní zkušenosti svůj první TT jsem zkoušela den po vynechané MS a byl negativní (až později jsem zjistila, že test může ovlivnit i to že jsi před testováním víc pila a koncentrace Hcg je hodně naředěná, tudíž se nedá detekovat). Další test jsem zkoušela o 4 dny později a byly krásné //. Někomu třeba TT nepotvrdí těhu ani ve 20tt.
Zkus to pozdějia uvidíš. Držím ti palečky
EvušeŠ píše:magnolie píše:také to tak vidím
Lenko já tam vidím ducha..lépe řečeno ducha ducha.Ale to je občas na testech vidět.Zkus za 2 dny..přeji hodně štěstí.
když si nakloním obrazovku hodně do zadu ,slaboulilinký doušek tam vidím.držím palce,ať to sílí
po naklonění monitoru ho tam vidím…- ducha -, tak držím palce, ať tam máš za pár dnů dálnice ![]()
také nic nevidím, já si dělala test až skoro 3 týdny c osem měla spoždění a čárka tam byla taková, že nebyla skoro vidět
Denino píše:
také nic nevidím, já si dělala test až skoro 3 týdny c osem měla spoždění a čárka tam byla taková, že nebyla skoro vidět
Ahoj je to individuální, já měla pěkného ducha na mmt 10 uz 4 dny před oček.ms, a v den MS už jsem měla stejně silné tlustice na testu s citlivostí 25uml ![]()