Bolesti nohy v těhotenství - 28tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
399
18.10.11 14:26

Tak jsem milá děvčata byla jak u obvodní tak na gyndě a prej až se mi to blokne úplně tak se mnou začnou něco dělat :cert: :zed:
No doktoři na hovno , ale už mě to nebolí jen někdy a dá se to vydržet, tak snad mě to už tak hrozně nechytne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
18.10.11 15:12

Pomaha tepla sprcha, konska mast anebo paralenovy cipek.

Jo pokud te to chytne vic, tak to moc vtipne nebude. Ja jsem myslela, ze umru bolesti a mela jsem strach o malou :roll: .

Budu drzet pesti. :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
18.10.11 15:15

Děkuji ti za radu koňskou mast mám , dnes je to třeba úplně v pohodě ani 1 píchnutí , ale bolest to je opravdu strašná ,když to chytne :cert:
Moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
18.10.11 18:08

Neni zac :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
18.10.11 19:53

Jééé jen ne na záda mokré teplo. To je to nejhorší :zed: lépe je suché teplo..např nahřátý ručník, nebo nahřátý ten modrý gel, jako obklad… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
18.10.11 20:34
loka píše:
Jééé jen ne na záda mokré teplo. To je to nejhorší :zed: lépe je suché teplo..např nahřátý ručník, nebo nahřátý ten modrý gel, jako obklad… :palec:

Me tapla sprcha, jako prima masaz na nejbolavejsi misto pomohla :wink: a pomaha do dnes i vic nez nejaky ty hrejivy naplaste z lekarny :roll: :wink::nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
19.10.11 19:05

No náplasti jsou taky na prd, akorát vytahaný peníze..ale takový ten gel - je do mrazáku i do mikrovlnky popř do vody, má ho doma snad každý :mrgreen: ten je prima :wink: jinak mokrý teplo se nedoporučuje, protže potom může dojít ke kontrakci toho svalu a může se to pak ještě zhoršit :zed:
Ostatně i v RHB centrech při blokacích zad nahřívají těma suchýma pytlíkama.
A není nad kočku když jde o bedra :mrgreen: proto jsem ráda že mám doma živou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana čermakova
15.8.12 09:47

potíže

Jsem v 28 tydnu a mam stašné potíže s nadymaním a bolení žaludku a zádama :( jestli byste mneli negdo radu co je proti tomu dobre ozvete se

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa