Bolesti nohy v těhotenství - 28tt

399
15.10.11 10:27

pomoc !! Prosím o radu

Jsem ve 28 TT a už 3 dny mám problém s pravou nohou :cert:
Chvílema je to dobré po chvíli mi pod zadkem tak píchne jako bodnutí nožem a střílí mi to do zad,když mě to chytne v leže nemůžu se ani posadit každý malý pohyb = další bolestivé píchnutí :think:
je to hrozné nevím jestli mám někam jít nebo jestli je to nornální vlivem uvolňování svalů v těhu?? Prosím poraďte jestli máte někdo zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18551
15.10.11 10:40

Já mám něco podobného, jsem taky 28tt,a to co popisuješ mě taky občas bodne většinou při chůzi v bederce a musím to prstama lehce rozmasírovat…vidím to spíš ale na špatný držení těla a málo cvičení :oops:
přeci jen těhu je zátěž i pro záda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
15.10.11 10:42

vypadá to na skříplý nerv :think: , co doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
15.10.11 10:43

pravdepodobne ti mimi tlaci na nejaky nerv ale kontrola na gynde by byla vhodna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7251
15.10.11 11:03

Měla jsem to samé, ale nestávalo se mi to vleže.Dr mi řekl, že to je normální,tak jsem to nějak musela překlepat do konce těhu a pak to bylo ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
15.10.11 11:04

Ahoj. Já měla něco podobného v 25 tt. Bolest mě vystřelovala ze stehna do pravé půlky. Každé sedání a vstávání bylo utrpení. Nakonec jsem šla k doktorovi, ten mi to opíchnul a pomohlo to. Měla jsem něco bloknutýho.
Někam si zajdi. Ať je brzo líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
15.10.11 11:06

Já to měla také, bodání, jakoby křeč, ležet jsem nemohla na té straně. Bylo to už ke konci, jak to sestupovalo dolů. Nepříjemné, ale popravdě ani už nevím, jestli to pak přešlo, nebo to bylo až do porodu. Každopádně to mám taky zažité :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
15.10.11 11:17
loka píše:
Já mám něco podobného, jsem taky 28tt,a to co popisuješ mě taky občas bodne většinou při chůzi v bederce a musím to prstama lehce rozmasírovat…vidím to spíš ale na špatný držení těla a málo cvičení :oops:
přeci jen těhu je zátěž i pro záda :kytka:

Jedna se nejspis o blokaci L5. Ja to v tehu mela taky az jsem skoncila na pohotovosti, protoze jsem bolesti nemohla nic - lezet, sedet, stat a na toz si dojit na zachod :cry: :-? :zed: .

Mela jsem zablokovanou pater diky spatnemu drzeni tela a po zbytek tehu jsem musela nosit tehotenstky pas a trochu cvicit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
15.10.11 11:18

Děvčata moc vám všem děkujim :hug:
V pondělí si určitě zajdu na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
15.10.11 11:20
Lidka a Sami píše:
loka píše:
přeci jen těhu je zátěž i pro záda :kytka:

Jedna se nejspis o blokaci L5. Ja to v tehu mela taky az jsem skoncila na pohotovosti, protoze jsem bolesti nemohla nic - lezet, sedet, stat a na toz si dojit na zachod :cry: :-? :zed: .

Mela jsem zablokovanou pater diky spatnemu drzeni tela a po zbytek tehu jsem musela nosit tehotenstky pas a trochu cvicit.

No já to mámnaštěstí jen občas teda, ale na cvíčo chodím, o špatným držení těla se radši vyjadřovat nebudu :-P to je jasnačka :oops: je fakt že po cvíču je to lepší a od doby co jsem nacvičila nový trik navstávání z postele taky :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
15.10.11 11:23

:palec: taky zkouším vztávat všemožně :zed: teda je to makačka to těhu připadám si jak důchodce :mrgreen: furt něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
15.10.11 11:34
Markuška píše: :palec: taky zkouším vztávat všemožně :zed: teda je to makačka to těhu připadám si jak důchodce :mrgreen: furt něco
:lol: a o jsem si říkala že sdi ještě nepřipadám kvůli břichu neohrabaná a už na mě musí být teda pohled když lezu z pelecha :lol: co bude za měsíc nebo za dva…to jsem teda zvědavá :mrgreen: :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
15.10.11 11:53

Ja jsem teda necvicila, protoze jsem ani nevedla co mam cvicit :roll: . A pak mi to hodne pomohlo.....bohuzel do dnes temi bolestmi obcas trpim, protoze mam nadvahu a staci mi kdyz se blbe obleknu a zada mi nastydnou. :roll: Takze mym cilem je zhubnout a pak snad bude lip.

Na gynde vam nepomuzou…spis je lepsi zajit k ortopedovi nebo neurologovi.

Dobre je cvicit na mici :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
15.10.11 11:57
Lidka a Sami píše:
Ja jsem teda necvicila, protoze jsem ani nevedla co mam cvicit :roll: . A pak mi to hodne pomohlo.....bohuzel do dnes temi bolestmi obcas trpim, protoze mam nadvahu a staci mi kdyz se blbe obleknu a zada mi nastydnou. :roll: Takze mym cilem je zhubnout a pak snad bude lip.

Na gynde vam nepomuzou…spis je lepsi zajit k ortopedovi nebo neurologovi.

Dobre je cvicit na mici :palec:

Hm tak o nadváze bych mohla vyprávět :lol: :oops: na cvíčo na míči právě chodím, speciální pro těhule a to je fakt bezva…je fakt že mi stačí dávat si pozor jak vstávám z postele a jak se ohýbám a je to OK, ale když to jeden den flákám tak šup a je to tady :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
18.10.11 10:00

Markuško, řekla bych, že by to spíš chtělo ortopeda, než gyndu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí