Pomoc psychologa před dalším IVF?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59
25.2.11 18:30

Pomoc psychologa

Máte někdo zkušenosti se sezením u psychologa?
Pomohlo to někomu?
Docela o tom uvažuji … Mám teď (před dalším IVF) hrozně negativní myšlení a nemůžu se hodit do pohody.
Máte nějaké recepty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1032
25.2.11 18:43

Byla jsem asi 2krát,docela to pomohlo.Člověk se vykecá,měla jsem pocit,že mě někdo konečně chápe a navíc mi psycholožka můj problém ukázala i z jiné strany.Docela mi fakt pomohla,takže se toho neboj a klidně jdi. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.2.11 18:56

Urcite ti to pomuze, ja jsem chodila take k psycholozce, pozdeji teda i k psychiatrovi (umrti v rodine)
A v dnesni dobe, je celkem IN mit psychologa… takze se neboj, urcite ti pomuze :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
25.2.11 18:57

chodila jsem, ale nemá smysl psychoterapie, pokud se na ní nechodí pravidelně a dlouhodobě…já měla problémy s žaludkem a byla jsem moc hubená…když jsme vše rozebrali, zjistilo se třeba, jak mi ublížila v dětství ozdravovna, díky který mám problém s jídlem a jak jsem ve stresu, tak nejím, je mi zle, hubnu…pomohlo mi to a pak jsem tam chodila o několik let později, když jsem se psychicky sesypala - ale to už pak bylo horší, takže jsem brala i nějaký čas antidepresiva a docházela na terapie…pomohlo to taky. jen je třeba najít dobrého psychologa…z jedné ordinace jsem „utekla“ po druhé návštěvě…takže přeji dobrý výběr! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
28.2.11 09:40

děkuji za tipy.
Pravděpodobně se platí takové sezení?
Největší blok mám z toho, že třeba budu chtít v budoucnu adoptovat dítě nebo učit děti a někdo s tím na mě vyrukuje ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
28.2.11 09:40

děkuji za tipy.
Pravděpodobně se platí takové sezení?
Největší blok mám z toho, že třeba budu chtít v budoucnu adoptovat dítě nebo učit děti a někdo s tím na mě vyrukuje ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
28.2.11 16:37

neplatí se pokud máš doporučení od praktického lékaře a jsou centra asistované reprodukce, který mají své psychology…a ti jsou zadarmo… :palec:

co se týče adopce, tak pokud vím, problém by byl až ve chvíli, kdy bys dlohodobě byla v péči psychiatra a brala antidepresiva, který Ti beztak teď nikdo nedá, když se snažíte o mimčo…takže neboj! psychoterapie je v dnešní době normální věc… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Val78
3.10.11 20:22

Poprvé...

Dnes jsem si píchla první injekci Menopur..Chci se zeptat,bolelo někoho z vás z této injekce bříško?Je to normální? Děkuji všem za odpověď.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex