Žehlička teče

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5misa6
5.1.12 17:28

Pomoc žehlička teče

Ahoj holky,asi jsem blbec.Koupila jsem si napařovačku Moulinex,a tak jsem tam nalila vodu a ta voda mi vytekla žehlící plochou jednou dírkou.Co to je?mám to vůbec zapínat do elektřiny?vždy jsem žehlila obyč žehličkou tak nevím.Děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1950
5.1.12 17:33

a máš tam nastavené napařování? Mě to dělala žehlička když jsem jej zapoměla zapnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jennie
5.1.12 17:34

žehlička

Ahoj,já bych se bála to zapnout,když to teče.Přečetla sis pořádně ten návod?Třeba u mé žehličky se smí lít voda jen když je tam jedno tlačítko v určité poloze.Tak pozor na to. Elektřina a voda nepasují k sobě. :cert: Nechala bych to vysušit,pořádně přečetla návod a pak bych to zkusila.

• Citovat
  • Upravit
6555
5.1.12 17:36

Voda ze žehličky mi teče buď když to mám na blbý „program“ (stupeň nebo jak to nazvat) - při těch nízkých napařovat nejde..A nebo když mám to napařování zapnuté, i když není žehlička ještě zahřátá - tzn.i když je vypnutá..Tak zkontroluj tyhle dvě věci… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
5.1.12 17:36

Manžel ji zkusil zapnout,a už to neteče,jsem se bála že mi prodali šmejda.

• Citovat
  • Upravit
16244
5.1.12 17:38

ja teda nalivam vodu vzdy do rozehrate zehlicky.. nikdy ne do studene.
Ale pokud to nema v elektrice tak by melo byt jedno co tam ma nastavene, protoze zehlicka nejede.
Nalila jsi tu vodu do spravne dirky a ve spravne poloze? Ja jednou mela zehlicku pujcenou od sousedky a vubec jsem se ji nezeptala kam a jak se leje voda.. proste to nalila tak jak vzdy. A pak jsem zjistila ze jsem tne cudlicek (ci jak to popsat) musela povytahnout a pootocit aby se ta voda dostala do zehlicky.
Precetla jsi si navod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
5.1.12 18:33

taky mi normálně z napařovačky voda vyteče, když jí nemám zapnutou a rozehřátou. asi je to normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
5.1.12 18:40

Děkuju,já jsem se lekla,co to je.Ale pak ja ji zapnul tak to přestalo,tak je to normální,budu tam lít vodu jak bude rozehřáta.

• Citovat
  • Upravit
Holma
5.1.12 18:50

mě taky normálně teče a u mamky ze žehličky taky, nikdy jsem neměla problém a neřešila jsem to, nicméně mě to občas pěkně naštve, když se mi to vyleje na suchý tričko, který se zrovna chystám žehlit, vrrr

• Citovat
  • Upravit
5misa6
5.1.12 18:52

Já jsem žehlila jen s obyčejnou žehličkou,takže napařovačka je pro mě novinka ;-)

• Citovat
  • Upravit
kecolm
24.10.13 14:33

taky teče

Poleju se vždy když žehličku přesunuju, protože tam žena nechává vodu, protože prý destilka zůstává destilkou a nemůže nic udělat. V nezaplé nebo nerozehřáté žehličce se při položení vody vylévá. :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný