Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ses zbláznil mít mimino ve chvíli kdy nebudeš mít ani na jídlo? 3 roky počkejte dluh splatte a mas čistý list..
@Denisssss Půjčit si u banky a přestat se snažit o dítě… A najít si k práci ještě brigádu, plus se obrátit na dluhovou poradnu, zda nejde některý z úroků napadnout.
@j.a.n.i1 Také mě to hned napadlo, že ta půjčka nebude u banky. A s tím snažením jsem chtěla napsat to samé.
Zakladateli, víš vůbec, co to mimčo dnes stojí?
Nejdříve bych vyřešila dluhy, pak se o něco pokoušela. Ale tady ti asi nikdo nepůjčí( ani já ne).
Já ti půjčím. Není problém. Ale chci zástavu na majetku. Vše sepsáno u notáře.
@FraDeu píše: Více
On žádný majetek mít nebude a crohnovu chorobu taky ne..
A tak určitě. Nováček, výbušné téma… ale už se vám to krátí, broučci. Příští týden sypete do školy ![]()
Jaký je číslo LV toho tvýho koupenýho bytu a v jakým katastru? Odtud by se dalo odrazit.
@Tarena píše: VíceŽe si jako deb.il u lichváře půjčíš, protože nutně potřebuješ novou televizi a spol
Dobrý den. Je mi to trapné a stydím se. Sháním 360 000 na splácení svých půjček, kde jsou strašné úroky. Žiji ve svém koupeném bytě s přítelkyní. Moc se snažíme o miminko. Ovšem mam obavy jak bych to zvládal. Splácím 14 000 měsíčně na 3 roky. Byla by u někoho možnost půjčky? S mnohem nižším urokem? Mam skoro 30% úrok. Jsem zaměstnaný. A pravidelný měsíční příjem mám přes 32 000,–. Do dluhu jsem se dostal kvůli dvoum zlodějům, co se mi vloupali do bytu. Policie je dopadla. Nyní jsou ve vězení a exekuce stále nic nevymohla. Potom operace crohnovy choroby… a jedno s druhým. Byl bych rad. Kdyby někdo mohl pomoci. Děkuji případně za radu. Pěkný den.