Syn spí na táboře sám ve stanu - mám ho odvézt?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
372
21.8.11 23:21

pomoc,nevím si rady

Pomoc jsem zoufalá.Včera jsem odvezla 11letého syna na tábor, na který jede už potřetí takže je, dá se říct už ostřílený.....jenže je problém v tom, že spí ve stanech po dvou, ale letos je ve stanu sám a večer volal a z hlasu jsem poznala, že je mu do breku.Pak mi poslal sms a bylo jasné,že se trápí.Pora´dte prosím co mám dělat???Mám pro něj jet nebo klukovi zkazit zbytek prázdnin a nechat ho tam, ale zdá se mi to hrozné:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
992
21.8.11 23:25

A nešlo by to pořešit telefonem nějakému vedoucímu, aby ho dal do stanu s nějakým kamarádem, tak jak byl zvyklý tvůj syn z minulých táborů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
21.8.11 23:29

Nevim teda z jakeho duvodu tvuj syn spi ve stanu sam a koukam jako blazen.Urcite bych zavolala vedoucimu,aby dal kluka spat s nekym a jinak bych si pro dite jela.
Ja jsem dospela a sama bych nespala teda ve stanu sama,musi mit strach chudak.

• Citovat
  • Upravit
10052
21.8.11 23:30

zajela bych za ním, a minimálně se ho zeptala co se děje, a jestli chce ject domů

nechápu proč spí sám :cert: to musí být děsně fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
21.8.11 23:40

Určitě tam není jen jeden vedoucí, takže by neměli nechat kluka samotnýho a spát by měli s ním, třeba na střídačku. A určitě bych to řešila nejdříve s vedením, a pak se synem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
21.8.11 23:42

Holky děkuji že nespíte páč jsem z toho docela … a je mi do breku.Jede po třetí a vždycky s někým spal jenže letos jsme přijeli do tábora jako poslední a všichni už někoho k sobě měli.A třo si letos vzal poprvé mobil a ještě jsem ho k tomu přemlouvala, protože on moc netelefonuje tak říkal, že je to zbytečný.No nevím jak by to bylo kdyby si ho nevzal.Jako vždycky vše bylo v poho jen teda opravdu nechápu jak ho tam můžou nechat samotnýho.Já se bojím i doma natož pak dítě někde uprostřed lesa…to je fakt na mašli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
21.8.11 23:46

Se ti nedivím, že je ti do breku, syn se asi těšil, co a teďka tohle…Bych se taky bála sama ve stanu/chatce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
21.8.11 23:55

Nejhorší,že teď už nic nepořeším o půlnoci…bože to je děs.Jinak zítra volám a jestli bude problém aby s někým spal tak pro něj jedu i tak už můžu počítat s tím, že už v životě na žádný tábor nepojede.On je na tohle dost citlivý,má rád stereotyp a nemusí změny.Taky mu dýl trvá než se s někým seznámí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
22.8.11 07:26

Jéj, chudák. :-( Tak pak napiš, jak to dopadlo, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
22.8.11 07:43

Taky se mi to jako malé stalo, že jsem zůstala navíc a byla sama ve stanu. Dodneška se pamatuju, jak příšerně jsem se tehdy bála, bylo mi 8 let a prostě jsem to nezvládla, uprostřed noci jsem běžela za vedoucíma s pláčem, že tam sama nebudu.
Rozhodně bych to řešila s vedením, telefonicky nebo osobně, aby synkovi někoho přidělili, třeba z jiného oddílu. Pokud by vedení nespolupracovalo, odvezla bych ho domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44178
22.8.11 08:18

Já bych tam zajela, abych věděla, jak situace přesně vypadá, co syna trápí, promluvila bych s nějakým vedoucím a podle toho řešila další postup..
V 11 letech, potřetí na táboře, to už ho lze považovat za „ostříleného“ a schopného být týden, dva, sám bez rodičů..

Tábor je to ten stejný, kam ty minulé dva roky jezdil, nebo jiný, nový tábor?

Každopádně bych trvala na tom, aby to vedoucí „nějak“ vyřešil, aby syn nebyl ve stanu sám..Pokud by to bylo „neřešitelné“, vzala bych ho domů a stěžovala bych si..

Co se týče táborů, já bych své dítě jen tak na nějaký tábor neposlala. Dnes může tábory vést a organizovat kde kdo, i lidi bez vzdělání.Oproti minulosti, kdy se děti těšily a přijely plny nových zážitků, vzpomínek, je to dnes hrůza..Nevím, komu můžu věřit a komu ne..
Pustila bych na tábor jen s kroužkem, který dítě pravidelně navštěvuje..Dnes jezdí na tábor snad všechny obory(hudební,taneční, výtvarný, sportovní) a podle toho je tábor zaměřen..

Držím pěsti a věřím, že pokud jsou vedoucí rozumní, půjde se „nějak“ domluvit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
22.8.11 09:58

Já bych tam zavolala a domluvila se s vedoucím. Taky jsem byla na táboře, kde se spalo ve dvou ve stanech a jednou zůstala jedna holka lichá. Tak se dala dohromady k další dvojici, udělali jim ve stanu letiště a druhý stan měli na krámy. Každopádně, nikdy nebylo dítě ve stanu samo, to až ti starší nad 15 co si to sami přáli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
22.8.11 20:46

Jejda, chudinka malej, vyřešila jsi to dnes s někým… já osoně bych se zbláznila být sama ve stanu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
22.8.11 22:30

Tak by mě zajímalo, jak zakladatelka pochodila. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
22.8.11 22:39

Ráno jsem hned volala vedoucí, že máme takový problém a řekla narovinu jak se věci mají.Řekla,že to určitě vyřeší.Syn psal sms,že už má i kamarády a volal s tatínkem a vysmátej jak lečo.Dnes už spí s nějakým klučinou.Bože to to nešlo hned???Je to tábor nebo spíš soustředění karate.Je to samé místo ,ti samí vedoucí.V předchozích dvou letech nebyl problém, tak mě mrzí proč to tak letos blbě vykoumali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí