Pomohl homeopat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5137
5.5.12 23:07
@benulka píše:
Můžete mi prosím někdo napsat doporučení na dobrého homeopata v našem plzeňském kraji? :roll: Děkuji

Benulko,
v Plzni má poradnu pan Hrabák http://www.homeoinstitut.com/kontakt.php . Ale osobně ho neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
18.6.12 13:06

Tak ja za sebe muzu rict, ze mne moje homeopatka doslova zvedla z uplneho psychickeho dna.. Nikdy jsems e u ni nelecila na neplodnost, ale jinak ji opravdu vdecim za hodne… A mozna nakonec i za to miminko, ktere cekam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
24.6.12 21:14
@tanik1912 píše:
Tak ja za sebe muzu rict, ze mne moje homeopatka doslova zvedla z uplneho psychickeho dna.. Nikdy jsems e u ni nelecila na neplodnost, ale jinak ji opravdu vdecim za hodne… A mozna nakonec i za to miminko, ktere cekam…

A prozradíš, která homeopatka to byla? Z kama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16666
25.6.12 08:36
@jájaana píše:
A prozradíš, která homeopatka to byla? Z kama?

Tana Malarova z Bzence…

http://www.homeopatie-bzenec.estranky.cz/…y/o-mne.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
28.6.12 09:23

Nám určitě homeopatie doma hodně pomohla, manžel byl alergik, teď je už bez potíží, jen když jde třeba po poli s řepkou, tak se mu to trochu zhorší, ale jinak už nebere Xzyzal na kterém měl dřív závislost, děti měly náběh na astma a teď jsou už v pohodě, já měla celkem psychický potíže a rozhodně mě to dalo do kupy. Jednoznačně nám to pomohlo a i když si někdo říká, že to je placebo, tak my to neřešíme, hlavně že jsme zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.4.13 18:20

Dobrý den Eliško rozhodla jsem se vás osolovit kvůli tomu homeopatovi co vyléčil vaší dceru. Trpím ekzémem 10 let na 50% těla je to opravdu nesnesitelné a tímto bych vás chtěla požádat o jméno nebo kontakt děkuji v:) i třeba o bližší info díky za odpověd :)Můžete mi napsat na mejla Martinkafazolka@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dannka
5.8.13 13:53

Homeopata Brno a okolí

Prosím, poradíte mi někoho odsud? Chodím k jedné paní už 10 let, ale nedělá konstituční ani klasickou heomeopatii, spíše Jonášovky a homepatika pro akutné nemoci. Moc bych potřebovala někoho dobrého sehnat pro sebe i pro 2 letého synka…

• Citovat
  • Upravit
Bastye
5.8.13 14:17

Dr. Bartlová 603440931

• Citovat
  • Upravit
12651
5.8.13 14:24

Alžběta Matiášová
http://www.homeopatie-brno.ic.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
20.4.16 21:08

Ahoj začinam trochu přichazet na chuť přirodnimu lečeni a hledam kam bych chodil na konzultace v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.16 14:14

Lepsi nez chemicke leky!

Mame dobrou zkusenost s pani lekarnici, ktera se homeopatii venuje pekne a ne jednou nam pomohla. Tak pokud shanite konzultace a nazory, urcite homeopatie primo na lekarna Pilulka :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
5.3.19 16:06
@Metamorphosis píše:
Ing. Barbora Mašková (Praha) = zabývá se hlavně léčením neplodnosti; Ing. Pavel Opelka (Praha, Brno), jeden ze dvou „největších“ homeopatů v ČR - oba znám a mohu jen doporučit (oba mají vlastní webové stránky, snadno dohledatelní), ten druhý homeopat je Mgr. Jiří Čehovský, osobně ho znám jen z několika jeho veřejných přednášek.

Jsi jeste tu? Mas osobni zkusenosti s panem Opelkou? Mohla bys rict vic? Klidne do sz. Hledam homeopata a chtela bych slyest nejake zkusenosti. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová