Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@benulka píše:
Můžete mi prosím někdo napsat doporučení na dobrého homeopata v našem plzeňském kraji?Děkuji
Benulko,
v Plzni má poradnu pan Hrabák http://www.homeoinstitut.com/kontakt.php . Ale osobně ho neznám.
Tak ja za sebe muzu rict, ze mne moje homeopatka doslova zvedla z uplneho psychickeho dna.. Nikdy jsems e u ni nelecila na neplodnost, ale jinak ji opravdu vdecim za hodne… A mozna nakonec i za to miminko, ktere cekam…
@tanik1912 píše:
Tak ja za sebe muzu rict, ze mne moje homeopatka doslova zvedla z uplneho psychickeho dna.. Nikdy jsems e u ni nelecila na neplodnost, ale jinak ji opravdu vdecim za hodne… A mozna nakonec i za to miminko, ktere cekam…
A prozradíš, která homeopatka to byla? Z kama?
@jájaana píše:
A prozradíš, která homeopatka to byla? Z kama?
Tana Malarova z Bzence…
Nám určitě homeopatie doma hodně pomohla, manžel byl alergik, teď je už bez potíží, jen když jde třeba po poli s řepkou, tak se mu to trochu zhorší, ale jinak už nebere Xzyzal na kterém měl dřív závislost, děti měly náběh na astma a teď jsou už v pohodě, já měla celkem psychický potíže a rozhodně mě to dalo do kupy. Jednoznačně nám to pomohlo a i když si někdo říká, že to je placebo, tak my to neřešíme, hlavně že jsme zdraví.
Dobrý den Eliško rozhodla jsem se vás osolovit kvůli tomu homeopatovi co vyléčil vaší dceru. Trpím ekzémem 10 let na 50% těla je to opravdu nesnesitelné a tímto bych vás chtěla požádat o jméno nebo kontakt děkuji v:) i třeba o bližší info díky za odpověd
Můžete mi napsat na mejla Martinkafazolka@seznam.cz
Prosím, poradíte mi někoho odsud? Chodím k jedné paní už 10 let, ale nedělá konstituční ani klasickou heomeopatii, spíše Jonášovky a homepatika pro akutné nemoci. Moc bych potřebovala někoho dobrého sehnat pro sebe i pro 2 letého synka…
Ahoj začinam trochu přichazet na chuť přirodnimu lečeni a hledam kam bych chodil na konzultace v Brně.
Mame dobrou zkusenost s pani lekarnici, ktera se homeopatii venuje pekne a ne jednou nam pomohla. Tak pokud shanite konzultace a nazory, urcite homeopatie primo na lekarna Pilulka
![]()
@Metamorphosis píše:
Ing. Barbora Mašková (Praha) = zabývá se hlavně léčením neplodnosti; Ing. Pavel Opelka (Praha, Brno), jeden ze dvou „největších“ homeopatů v ČR - oba znám a mohu jen doporučit (oba mají vlastní webové stránky, snadno dohledatelní), ten druhý homeopat je Mgr. Jiří Čehovský, osobně ho znám jen z několika jeho veřejných přednášek.
Jsi jeste tu? Mas osobni zkusenosti s panem Opelkou? Mohla bys rict vic? Klidne do sz. Hledam homeopata a chtela bych slyest nejake zkusenosti. Dekuji.