Pomozme jim!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
20.11.11 22:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
20.11.11 22:23
Caty píše:
Proč to smazali? Občas mě admini dokážou pěkně nasrat teda. Proč takovouhle diskusi smazali? Hovada, pardon, ale jsem nasraná. Holky, znáte někdo tu maminku? Chceme s manželem pomoc nějak víc, ale nestihla jsem zjistit, kdo to je, téma není.

mas fb? přispívala tam do diskuse, tady má nick Barunka neco, tak už nevim sakra. a jinak hlasování je proti pravidlům, taky se mi to zdá ujetý že to mažou,ale vím že se to nesmí.

• Citovat
  • Upravit
4880
20.11.11 22:28

Podle mě to měli nechat!

Je to pro dobrou věc, stejně jako jejich propagování, abychom si udělaly ID od Terezy Maxové. Je sice hezký, že 50 kč jde na charitu, ale my tu takhle chceme pomoct přímo Báře, aby holčičky vyhrály. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
20.11.11 22:35

Hele a co je tak spatneho na tom, ze je zalozena jedna diskuse s primym linkem na hlasovani na blesku? Zakladatelka je primo maminka dvojcatek, takze tam ji muze i kazdy kontaktovat, tak v cem je problem? :nevim:

Jinak co se zakazu ruznych temat „Hlasujte pro me/moje dite v te a te soutezi“ tyce, tak dovedete si predstavit, jak by to tu za chvili vypadalo, kdyby to nebylo nijak omezene? Normalni temata by najit vubec nesly, protoze vsude by bylo jenom same hlasovani. Soutezi jsou miliony, ucastniku mraky, kazdy chce vyhrat, kazdy chce hlasy. Tenhle server ma byt hlavne o povidani a o informacich o necem, co dane lidi spojuje… a ne lov za hlasovanim. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
20.11.11 23:33

Holky, co se čílíte, pro holčičky tu běží rozsáhlá diskuze, link tu na ní máte. Nikdo přece není proti nim, původní diskuze je založena se souhlasem adminů, tak je z ničeho neobviňujte, to taky není fér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5239
20.11.11 23:46

Hlavně, že když Emimino soutěžilo v Křišťálový lupě, tak si tady samy založili diskuzi a žebrali o hlasy a dokonce o šíření hlasování. :evil:

To jsem nechápala už tehdy, když mi taky jednu diskuzi smazali. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
21.11.11 06:43

já od začátku pro holčičky hlasuju, ale tohle mi tedy přijde už trochu moc.
nechápu vaše osočování adminů, kteří několik diskusí pouze sloučili do jedné, naopak si dávají tu práci s přesouváním příspěvků z několika založených diskusí do té jedné, která je nejobsáhlejší.
nevidím důvod, proč by tu pro hlasování holčičkám mělo být třeba pět diskusí.
všichni by přispívali do každé, bylo by to nepřehledné a zmatené.
myslím, že by neškodilo se trochu uklidnit s tím napadáním adminů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22264
21.11.11 08:44

Šájo, přesně tak.

Nad některými příspěvky tady zůstává rozum stát!

Podobné diskuse jsou jednoznačně proti pravidlům serveru. Protože je to výjimečná situace, udělali admini výjimku a rozjela se tu jedna obsáhlá, stále aktuální diskuse „hlasujte pro mé postižené dvojičky“. A spolu s ní druhá, o možném založení přímé sbírky.

Napadání adminů, navíc podobně vulgárním způsobem, jako to předvedla na předchozí stránce Caty, to je nad moje chápání, to prostě porušuje základní pravidla slušnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
21.11.11 08:46

Nehádejte se kvůli diskuzím. Hlavně aby peníze holčičky získaly. Diskuze zrušena není, jen přesunutá… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
21.11.11 08:51
petratavali píše:
Nehádejte se kvůli diskuzím. Hlavně aby peníze holčičky získaly. Diskuze zrušena není, jen přesunutá… :wink:

právě proto, že není zrušená, jen přesunutá, nechápu to napadání adminů :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22264
21.11.11 08:53
petratavali píše:
Nehádejte se kvůli diskuzím. Hlavně aby peníze holčičky získaly.

Myslím, že zrovna tohle už je dávno pasé.

Momentálně by bylo smysluplnější vrátit se zpátky k diskusi o sbírce a zamyslet se nad tím, jak to zrealizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
21.11.11 09:00
BohunkaP píše:
petratavali píše:
Nehádejte se kvůli diskuzím. Hlavně aby peníze holčičky získaly.

Myslím, že zrovna tohle už je dávno pasé.

Momentálně by bylo smysluplnější vrátit se zpátky k diskusi o sbírce a zamyslet se nad tím, jak to zrealizovat.

zamyslíme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22264
21.11.11 09:07

https://www.emimino.cz/…iminu-86293/

Ta diskuse o sbírce je tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
21.11.11 19:09

To, že tu doskuzi sloučili jsem si všimla pak a jsem ráda, že ji zase oživili. Za to musím adminům poděkovat. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
22.3.25 06:40

Tak na mě dnes a skoro denně stále vyskakují sbírky, kdy umřel jeden z rodičů od malých dětí, zatížených hypotékou nebo i bez ní. Dnes bylo ve článku narovinu uvedeno, že životní pojistka nebyla k hypotéce uzavřena. A moje otázká zní, PROČ? To jsou lidi fakt tak nezodpovědní, že jako živitelé rodiny nemají životní pojištění? To si lidi fakt neuvědomují, že je to sekunda, která změní život rodině o 180°? Že to může přijít naprosto kdykoli? A vážně pak lidem není hanba jít tahat prachy ze sbírky? Nebo se na sbírku dneska už každý spoléhá?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure