Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím adminy a chci se zeptat, zda by šlo založit sbírku přímo na emiminu pro dvojčátka Šarlotku a Esterku? Ráda bych je podpořila i jinak než jen hlasováním - viz https://www.emimino.cz/…jicky-86193/ ![]()
Bylo by proti pravidlům, kdyby se tady uveřejnilo číslo účtu a udělala sbírce nějaká reklama?
Myslim, ze to neni reklama pro tebe, ale na dobrou vec, tak by to ani nemuselo vadit, ne? ![]()
Ano, já se taky připojuji, bylo by moc fajn, kdyby to šlo nějak vymyslet.
Otázkou je, zda je to pro adminy reálné - není to jen o zveřejnění čísla účtu. Pokud vím, sbírka musí mít určité formální náležitosti… nebo to lze jinak?
Příspěvek upraven 02.11.11 v 13:54
Napadlo ěm to samé..hledala jsem číslo učtu..
Bylo by to moc hezké..kdyby aspon pulka holek z emimina poslaly 100kč aspon mohlo by to pomoct..
Taky ráda zašlu finanční obnos… nebudou to statisíce… ale alespoň něco…
BohunkaP píše:
Ano, já se taky připojuji, bylo by moc fajn, kdyby to šlo nějak vymyslet.Otázkou je, zda je to pro adminy reálné - není to jen o zveřejnění čísla účtu. Pokud vím, sbírka musí mít určité formální náležitosti… nebo to lze jinak?
Příspěvek upraven 02.11.11 v 13:54
Ano, musí mít zákonné náležitosti a být ohlášená u Krajského úřadu příslušného kraje v jehož územním obvodu se bude konat.
Jinak jsem také pro, ráda bych přispěla na transparentní účet.
No já to myslela hlavně tak, aby tady mohl někde viditelně viset účet té rodiny a kdo by chtěl, něco by poslal.
A musí se to nazvat „sbírka“ nemůžeme to udělat pod pojmem „dar“ nebo také musí být takové formality?
Určitě bych taky poslala nějakou finanční pomoc, spíš teda přímo na účet rodiny, pokud by to šlo!!