Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den,
kdyz jsem si zakladal ucet, dostalo se mi (jako muzi) nekolika varovani ze pry nemam obtezovat pani a slecny zde nevhodnymi nabidkami na seznameni. Dokonce jsme to resili tady ve foru. Rad bych upozornil, ze takove nevyzadane nabidky nyni dostavam a prosim, aby s tim admin neco udelal. Preposilam jednu takovou co prisla na SZ ted o vikendu od uzivatele (?) goodsireen, pravdepodobne nejaky zahranicni podvodnicek:
hello my name is miss sireen i am a single girl never married. i saw your profile today at (emimino.cz) i like what i read about you in your profile, i like to be your friend and i will like to know more about you, i believe in reality of love, please contact me back with my email so that i can send my photos to you and tell you more about myself, my email (***@yahоо.in) for us to know more about each other, i wait for your mail thanks sireen…
Dobrý den, mé jméno je Miss sireen Jsem svobodná dívka se nikdy neoženil.
Viděla jsem váš profil dnes na (emimino.cz) se mi líbí to, co jsem četl o vás ve svém profilu, chci být tvůj přítel, a já budu chtít vědět více o vás, věřím v realitě lásky, prosím, kontaktujte mě zpátky Můj e-mail, abych mohl poslat své fotografie na vás a řekne vám více o sobě, svůj e-mail (***@yahоо.in), pro nás se dozvědět více o sobě, čekám na poštu díky sireen
ani jsem netušila, že když se někdo registruje jako muž, tak musí „projít“ upozorněním na „obtěžování mamin“
![]()
jako na spamy na mailu sem celkem zvyklá, ale že už chodí i jako SZ na tomto serveru, to teda čumím na drát ![]()
Bohužel, s tímhle se dělat moc nedá, tyhle spamy chodí těm, kteří nemají vlastní hosting v emailové adrese. Dělá to hodně např. seznam.cz, gmail.com apod.
Pokud nechcete dostávat žádné spamy ani nevyžádané reklamy, je dobré koupit si vlastní doménu a hosting.
Me takove blbosti chodi na email, ja to ani neotviram a rovnou mazu.
Taminka píše:
Přesně tak vůbec to neřeším a mažu. ![]()
katyca píše:Taminka píše:Přesně tak vůbec to neřeším a mažu.
Baslerinda píše:
Bohužel, s tímhle se dělat moc nedá, tyhle spamy chodí těm, kteří nemají vlastní hosting v emailové adrese. Dělá to hodně např. seznam.cz, gmail.com apod.Pokud nechcete dostávat žádné spamy ani nevyžádané reklamy, je dobré koupit si vlastní doménu a hosting.
Muzete mi, prosim, vysvetlit jak jste to myslela? Jednak jsem upozornoval na spam, ktery uzivatelka „goodsireen“ rozesila jako SZ zde na emimino.cz a za druhe tech reseni je moznych hned nekolik, napr. moznost odeslat jen urcity pocet SZ za den. Jiste by take nebylo obtizne naprogramovat kontrolu, zda jeden a ten samy uzivatel neposila stejnou SZ na radu uctu opakovane. Dale treba filtrovani odeslane SZ na urcita slova…
Teorii, ze pokud budu mit vlastni domenu, tak mi mailem nebude chodit spam take nechapu. Staci, kdyz se emailova adresa dostane na nejaky seznam pro spamery (a adresu pri registraci po vas chteji vsude) a spamy vam budou chodit i kdyz budete mit mail treba na serveru budulinek.
Martine, tak ten první odstavec lehce vyřeší admini tohohle webu, pro ně to bude otázka několika minut.
Ohledně druhého odstavce,záleží u jakého pskytovatele si doménu s hostingem koupíte, pak nic nevyžádaného chodit nebude nebo opravdu jen jednou za x měsíců.
Baslerinda píše:
Martine, tak ten první odstavec lehce vyřeší admini tohohle webu, pro ně to bude otázka několika minut.
Ohledně druhého odstavce,záleží u jakého pskytovatele si doménu s hostingem koupíte, pak nic nevyžádaného chodit nebude nebo opravdu jen jednou za x měsíců.
Spam bude chodit vsude - zalezi jaky filtr/nastroj si tam nastavite. Napr. gmail ma velmi chytry samoucici se filtr - urcite MNOHEM lepsi, nez nejake samo domo od ceskeho poskytovatele webhostingu.
Prusvih je, ze uvedena spamerka odesila spam jako SZ tady na emimino a na gmail mi tak prijde upozorneni na novou SZ. To samozrejme do spamu nespadne (protoze tak bych se nedozvedel o zadne SZ). Ja se tedy zbytecne loguju na emimino a az po precteni te SZ poznam, ze jde o spam.
Zdravím,
upozornění, že web je určen primárně pro ženy jsme po dřívější konzultaci s Vámi již přece odstranili.
Se spamery již je to složitější - momentálně se pracuje na vylepšení systému Soukromých Zpráv, kde by kontrolní mechanismy spam měly učinněji odhalit a bránit mu. Taktéž bude jednodušší tuto zprávu nahlásit a tak hromadné rozesílání zastavit co nejdříve.
Dříve bylo podmínkou pro zasílání SZ určitý počet příspěvků v diskusi, jenže toto opatření bylo zase některými uživatelkami přijímáno negativně.
Nicméně IP adresa nočního spamera je již zablokovaná. Příště stačí zaslat SZ a oznámit nám jeho nick.
Tereza
Se spamery již je to složitější - momentálně se pracuje na vylepšení systému Soukromých Zpráv, kde by kontrolní mechanismy spam měly učinněji odhalit a bránit mu. Taktéž bude jednodušší tuto zprávu nahlásit a tak hromadné rozesílání zastavit co nejdříve.
Dříve bylo podmínkou pro zasílání SZ určitý počet příspěvků v diskusi, jenže toto opatření bylo zase některými uživatelkami přijímáno negativně.
Nicméně IP adresa nočního spamera je již zablokovaná. Příště stačí zaslat SZ a oznámit nám jeho nick.
Tereza
Tak to asi moc nefunguje, to blokovani, protoze spamer(ka) otravuje dal. Dalsi zprava stejneho obsahu z nicku love5000:
(sireencammy@yahоо.in)
hello my name is miss sireen i am a single girl never married.
i saw your profile today at (emimino.cz) i like what i read about you in your profile, i like to be your friend and i will like to know more about you, i believe in reality of love, please contact me back with my email so that i can send my photos to you and tell you more about myself, my email(sireencammy@yahоо.in)for us to know more about each other, i wait for your mail thanks sireen
Dobrý den, mé jméno je Miss sireen Jsem svobodná dívka se nikdy neoženil.
Viděla jsem váš profil dnes na (emimino.cz) se mi líbí to, co jsem četl o vás ve svém profilu, chci být tvůj přítel, a já budu chtít vědět více o vás, věřím v realitě lásky, prosím, kontaktujte mě zpátky Můj e-mail, abych mohl poslat své fotografie na vás a řekne vám více o sobě, svůj e-mail (sireencammy@yahоо.in), pro nás se dozvědět více o sobě, čekám na poštu díky sireen
U každé zprávy je nově možnost Nahlásit. Tímto nás na spam jednoduše upozorníte.
Tereza
ghd flat iron - tento uživatel mi přijde jako spam - možná i šiřitel virusů - není registrován, příspěvky v oživených, nových diskuzích jsou nesmysly. Šlo by ho vymazat? Díky… Odkazy nezkouším, netuším, co je zač…