Odstranění spamerů - spam po SZ

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13503
23.2.12 12:53
sorka77 píše:
ghd flat iron - tento uživatel mi přijde jako spam - možná i šiřitel virusů - není registrován, příspěvky v oživených, nových diskuzích jsou nesmysly. Šlo by ho vymazat? Díky… Odkazy nezkouším, netuším, co je zač…

taky koukam, ze je snad v kazde ozivene diskuzi..nejlepsi by bylo bloknout IP ze ktere se loguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20821
23.2.12 13:37

Smazala jsem ho, kdyby se objevil znova nebo obtěžoval, napiš SZ.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
23.1.14 08:34

Holky, obnovuji, i když to není úplně stejné téma. Na email na seznam mi asi 2 měsíce chodí neskutečné množství spamů… nic jsme nikde neměnily… dá se někde něco nastavit? Už me to mazání nebaví a nechci si zanést počítač.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.1.14 08:42

@avm3 jasně. označ mailovou adresu jako spam.. prvních pár dní je to sice o ničom, zabere to čas, ale pak se to vyselektuje a přestane toho chodit takové množství..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
23.1.14 08:50

@martina.se Aha, to mě taky napadlo… no bude to fuška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.1.14 08:50

@avm3 je to fuška, ale po pár dnech to začne řídnout a pak budeš mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25133
23.1.14 08:53

@martina.se Ještě jedno… ono mi to do spamů skáče automaticky… já bych to spíš chtěla zablokovat, aby to vůbec nechodilo… ale nenašla jsem to nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
23.1.14 08:58

@avm3 buď ráda, že ti to skáče do spamu. Mně se to děje taky, ale nejhorší je, že to chodí od „normálních lidí“ - Anna Nová, Anna Nováková… A každý den tak 10 těchto mailů. Dát do spamu nepomáhá, protože další den přijde totéž z jiné adresy. :zed:

• Citovat
  • Upravit
72725
23.1.14 09:01

@avm3 však právě, takhle zablokuješ mail odesílatele, ono Ti to už potom vůbec nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová