Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Adminky,chtěla bych Vás moc poprosit,jestli by jste mohli dát do skupiny mojí diskuzi s názvem „Hlídání dětí-nechci se nechat využívat“.
Píšu tam o celebritě u které jsem hlídala a s holkama jsme usoudili,že skupina bude lepší.Děkuju ![]()
Stačí založit soukromou skupinu a počkat na schválení od adminů, ne? ![]()
Díky
Já nevěděla jak se to dělá.Jsem napsala dotaz pro adminy a ono se to ukázalo jako diskuze
Tak jsem teď za blbce ![]()
fragola píše:
Ale to nicJen jsem upozornila, za blbce rozhodně nejsi
![]()
Zdravím,
pokud chcete diskutovat soukromě – zřiďte si Skupinu – při jejím zakládání zvolte typ skupiny Uzavřená a dejte mi vědět její název – do této skupiny pak původní diskusi překopíruji a její veřejnou verzi uzamknu. Zakládající členka se stává moderátorkou skupiny a pak schvaluje žádosti o vstup.
Tereza
A šlo by ještě nějak napravit otevřenou skupinu na uzavřenou?? ![]()
Dnes jsem zakládala ale rozumim tomu jak koza petrželi vim že taková skupina už je ale nebylo nam potvrzene členství ![]()
Zdravím,
ano, změnit to lze. Napište SZ na nick admin a vyřešíme to.
Monika
Mohu se zeptat.
Založila jsem skupinu, chci zalozit i diskusní téma ale píše mi to porad chyby. Ze téma uz je, ma mit 3-5 slov.. i když napisu ostropestrec tak mi to nevezme. Nerozumím tomu.
Zdravím,
ano, diskuzní téma i ve skupině musím mít téma o 3-5 slovech.
Zkusila bych například „Zkušenosti s ostropestřcem“, „Ostropestřec - jak vám pomohl?“ apod.
Monika