Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj adminky, chci se zeptat, změnila jsem si ikonku, tak před 10-14 ti dny a pořád není viditelná. Nemám tam vůbec nic, nevíte proč, prosím?
Ikonka se změní hned. Zkus to znova, taaké u tebe žádnou nevidím. A viz příspěvek nade mnou, používej F5 na obnovení stránky ![]()
Pokud máš problém s nahráním ikonky, pošli fotku na email uvedený na profilu admin a já nahraju. Změna ikonky po nahrání fotky a obnovení stránky (F5, Ctrl+F5) je okamžitou záležitostí.
Tereza
…si myslím, že když píše změnila, a teď tam žádnou ikonku nemá, že ji spíš jen vymazala a novou nenahrála…
Když nedáš F5, chvíli to trvá, ale s tím F5 to tam fakt hned skočí, čili bych řekla, ať zkusíš nahrát znovu a bude to oki ![]()
nevím, změna ikonek je tu jedna velká záhada, spíš k pobavení, než k vzteku…ale já si třeba měnila ikonku asi před 3 týdny a na PC, kde jsem ji změnila, jsem ji viděla hned, přijela jsem domů a tam byla stále stará. V uzavřené diskuzi je nás asi 6, z toho 4 viděly mou ikonku novou, 2 starou (já taky starou, druhý den už novou). Za pár dní mi šťastně hlásily, že vidí novou, já měla opět starou
toto trvalo asi týden, teď už já i ostatní vidíme novou
jako chápu, že se nenahraje hned, ale nepochopím, jak je možný, že v Mariánkách vidí holka ikonku novou a v Opavě starou ![]()
elanaa píše:
nevím, změna ikonek je tu jedna velká záhada, spíš k pobavení, než k vzteku…ale já si třeba měnila ikonku asi před 3 týdny a na PC, kde jsem ji změnila, jsem ji viděla hned, přijela jsem domů a tam byla stále stará. V uzavřené diskuzi je nás asi 6, z toho 4 viděly mou ikonku novou, 2 starou (já taky starou, druhý den už novou). Za pár dní mi šťastně hlásily, že vidí novou, já měla opět staroutoto trvalo asi týden, teď už já i ostatní vidíme novoujako chápu, že se nenahraje hned, ale nepochopím, jak je možný, že v Mariánkách vidí holka ikonku novou a v Opavě starou
jo tak jsem to měla minule ale ted ji v nastavení vidím ale na stránkách není, F5 ZNÁM ![]()