Oblíbená zábava miminka

1272
20.11.11 12:41

Oblíbená činnost (zábava)

Ahoj maminy! Pro zajímavost a třeba i inspiraci, se chci zeptat jaká je (nebo byla) vaše neojblíbenější činnost či zábava s (cca) půlročními prťaty? Krásnou neděli přeji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10713
20.11.11 12:44

Uspat dítě a sednout k eminimu :-D :mgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
20.11.11 12:48
pomeranca píše:
Uspat dítě a sednout k eminimu :-D :mgreen:

No, tak tohle zrovna též provádím, ale právě chci nasbírat inspiraci na potom (a myslela jsem společnou činnost) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
20.11.11 12:58

Tak to se nechám taky inspirovat :mrgreen: Zatím nejoblíbenější je, když prcek spí, nebo když má dobrou náladu a chechtáme se spolu :mrgreen: Teď chceme začít chodit na nějaké cvičení a plavání, tak jsem zvědavá jestli se dokopu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
20.11.11 13:04

Usnout spolu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.11.11 13:10

Koukla jsem na fotky, co jsme dělali před rokem: různé prochazky a návštěvy, balení dárků na vánoce, první příkrmy, pomáhal mi věšet plinky, tahal tátu za vlasy :-D, jezdili jsme na sáňkách atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
20.11.11 13:11
Paoloska píše:
Usnout spolu… :mrgreen:

To praktikuju hlavně teď, jsem pořád nějaká nedospaná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.11.11 16:40

tak malýmu bude půl roku za pár dní, a poslední dobou se zamiloval do zrcadla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
20.11.11 18:08

syn má skoro 6m.
Největší zálibou doma jsou zrcadla (koukáme spolu, sám na hrací dece má pověšené zrcátko, má hračku se zrcátkem), knížky - leporela, plastové i s obrázky - baví ho otáčet stránky, dělání různých ksichtů (já na něj), berany duc s ostatními dětmi v plavání… jo a venku stromy - na ty se nemůže vynadívat. Takže procházky v parku, lese…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6299
20.11.11 20:01

Tak u nás vede zrcadlo v ložnici, je na břiše na posteli a chechtá se na sebe…pak KUK, to je jak střelený, nebo ho houpu na mých holeních kostech, že si lehnu na záda, pokrčím nohy, položím ho bříškem na holeně a blbneme…a taky moja moja a tuli tuli…že se pusinkujeme…
Jinak je teda pořád na zemi na břiše a pivotuje, plazí se a snaží se mi zničit moje malinké arboretum :lol:
Včera mu bylo 6 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
20.11.11 21:48

Takový blbosti taky děláme… paci paci, to je nadšený a táááák je veliký :-D to je děsná prča, ale největší prča je při říkance. „Takhle jedou dámy, takhle jedou páni, takhle jedou husaři a takhle jedou sedláci unavení po práci“ :-) mám ho v klíně opřeného o stehna a drncáme pomalu, rychleji a husaři ti jedou nejrychleji, u sedláku nakláním nohy trochu na strany jakože se kymácejí na stranu jak jsou unavení. To vískáme úplně radostí :lol: No a samozřejmě lechtání a pusinkování to je samozřejmost :huban: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
20.11.11 22:47

U nás vedla hrazdička Fisher Price. Každých pár dní jsem pověsila jiné hračky. Taky jsme cvičili na balonu a tak různě. Podle knížky J. Kocha Výchova kojence v rodině. Chodili jsme na kojenecké plavání a Sluníčka (říkadla a zpívání). Každý den procházky, někdy dvakrát denně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí